Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζώδια ΙΑΝ ‘17

synastries-zvdiwn-zwdia-astrologia-zodia

Κοινοποίηση:

Ερωτικές συναστρίες για όλα τα ζώδια ΙΑΝ ‘17

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Το καινούργιο έτος έρχεται φορτωμένο με καταπληκτικές αστρολογικές όψεις για όλα τα ζώδια. Καινούργιες ευκαιρίες θα υπάρξουν για αυτούς πουσ πια επιθυμούν να ζήσουν νέες αισθηματικές καταστάσεις, αλλά και να εδραιωθούν πολύ καλύτερα στα οικονομικά τους.

Προβλέψεις για όλα και όλους:

zodia-zvdia-22

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς
Οι δημόσιες σχέσεις, που κάνετε σίγουρα, έχουν ενοχλήσει τον άνθρωπο σας. Μπορεί για εσάς αυτό να είναι τρόπος ζωής, όμως το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι εντάσεις. Οι μέρες του νέου μήνα, είναι αστρολογικά είναι εξαιρετικές για να βάλετε την σχέση σας σε νέες βάσεις. Ακόμη και οι σύντροφοι, που είναι σε χιλιομετρική απόσταση, θα βρουν τον τρόπο για να τις μηδενίσουν.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 05 και 28 Ιανουαρίου

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης
Εσείς είστε από τους πιο δύσκολους αστρολογικούς συνδυασμούς. Όλα πρέπει στο μεταξύ σας να γίνουν με τον δύσκολο και περίεργο τρόπο. Μπορεί ο ανάδρομος να επηρεάσει, αλλά εσείς που αγαπιέστε θα βρείτε τον τρόπο να έρθετε πιο κοντά. Οι φρέσκοι έρωτες, έχουν και αυτοί τα καλά τους, καθώς η Αφροδίτη θα δώσει την καλύτερη της εύνοια, για να εξελιχθεί μια μεγάλη αγάπη.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 02 και 15 Ιανουαρίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Εδώ έχουν μια μεγάλη πυρκαγιά, που θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Εσείς είστε ο συνδυασμός, που πέρασε τα πιο δύσκολα, στο προηγούμενο έτος αλλά μόνο έτσι αποδείχτηκε η αληθινή αγάπη που υπάρχει στο μεταξύ σας. Από το πρώτο 2μηνο του έτους, θα υπάρξουν προτάσεις για επόμενα βήματα δέσμευσης, ίσως και γάμου – συγκατοίκησης – απογόνων
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 01 και 10 Ιανουαρίου

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Είσαστε οι ευνοημένοι αυτής της νέας εποχής, που θα σας έρθουν όλα όπως τα έχετε υπολογίσει. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια, πια περνάνε μόνιμα στο παρελθόν, και αυτό που απομένει είναι να δείτε πως θα εξελίξετε την κοινή σας ζωή. Ακόμη και τα τρίτα πρόσωπα, θα απομακρυνθούν και δεν θα σας ξαναενοχλήσουν στο μέλλον σας.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 03 και 20 Ιανουαρίου

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης
Όλοι σας ζηλεύουν. Είστε οι πιο ταιριαστοί σύντροφοι που από τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους, θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για να ενώσετε και πρακτικά τις ζωές σας. Το χρήμα και η επαγγελματική σταθερότητα, θα φέρει και την ασφάλεια στις επόμενες σας κινήσεις και σε κάθε επίπεδο. Πολλοί οι γάμοι και τα υπόλοιπα σχετικά καλά νέα, που θα ανακοινωθούν από τον αστρολογικό σας συνδυασμό.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 02 και 31 Ιανουαρίου

tarw-erwtoskopio

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Είσαστε σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο, που όλα δείχνουν να χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν. Ίσως ο ένας στον άλλον, και με το πέρασμα και την τριβή του χρόνο, να έχει να έχει δει πράγματα που δεν τους αρέσουν. Αυτό είναι κάτι που από τον πρώτο μήνα του 2017, θα πρέπει να το δείτε πιο αναλυτικά και να παρθούν οι αποφάσεις.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 05 και 27 Ιανουαρίου

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Μια γόνιμη σε όλα της ερωτική σχέση, που έχει πολλά να δώσει αυτό το έτος. Οι σχέσεις που άντεξαν, τις δυσκολίες που τους παρουσιάστηκαν αυτό το χρονικό διάστημα, από την πανσέληνο του Ιανουαρίου και μετά θα κάνουν το επόμενο βήμα. Αυτό μπορεί να σημαίνει και έναν γάμο ή κάτι σχετικό. Τα εκκρεμή διαζύγια θα ολοκληρωθούν.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 06 και 21 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα
Είσαστε ένα δυναμικό Duo, που αυτό το έτος θα απογειωθεί. Έχετε τις καλύτερες αστρολογικέ όψεις, για να εξελίξετε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Οι σοβαρές σχέσεις, θα πάνε προς την κατεύθυνση της επίσημης δέσμευσης. Πολλά και τα διαζύγια που θα τρέξουν, προκειμένου οι σύντροφοι να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 10 και 24 Ιανουαρίου

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Εσείς δεν μπορείτε να βρείτε την ισορροπία με τίποτα. Σίγουρα και με τόσο δύσκολο αστρολογικό σκηνικό, όλα μεγαλοποιούνται. Ωστόσο αν υπάρχει αγάπη όλα μπορούν να ξεπεραστούν. Από το τέλος της εποχής του Αιγόκερω και μετά, θα υπάρξει και η οικονομική άνθιση, που θα σας ολοκληρώσει και τους σκοπούς σας.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 09 και 14 Ιανουαρίου

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού
Αυτά που έχουν περάσει σας έχουν κάνει πολύ πιο αγαπημένους στο μεταξύ σας. Μια κατάσταση που θα σας αποδώσει και αποφάσεις για κοινή ζωή. Αυτοί που έχουν στο παρόν τους και κάποιες τρίτες ΄καταστάσεις΄, θα χρειαστεί άμεσα να ξεκαθαρίσουν. Ο ανάδρομος Ερμής, μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου έχει τάσεις για αποκαλύψεις.
Τυχερές και ερωτικές ημέρες: 02 και 12 Ιανουαρίου

zwdia