Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.08 Κυριακή

Lenormard-προβλεψεις

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.08 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λεκτικές επιθέσεις
2) Εξηγήσεις από άντρα
3) Εργασιακές εξελίξεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

ζωδια – Κριός: Εσείς και τα όνειρα, που έχετε κάνει μαζί με τον άνθρωπο σας, έχουν ήδη αρχίσει και γίνονται πραγματικότητα. Οργανωθείτε σε όλα σας.

ζωδια – Καρκίνος: Οι αφηγήσεις σας, σε έναν καινούργιο άνθρωπο για το παρελθόν σας, ίσως και να μην τον γοητεύουν τόσο πολύ. Καταλαβαίνετε!

ζωδια – Ζυγός: Οι μέρες μέχρι να εισέλθει ο Σεπτέμβριος, έχουν πολλά και ενδιαφέροντα ζητήματα, από το παρελθόν σας, να σας παρουσιάσουν.

tarw-045

ζωδια – Αιγόκερως: Ζητάτε συνεχώς και καταπιεστικά από τον άνθρωπο σας, να σας απαντήσει σε υποθέσεις, που συσχετίζονται με το παρελθόν του. Θα το κάνει μόλις είναι έτοιμος.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ξεχάστε τα λάθη που έγιναν και εστιάστε… σε όλα αυτά που μπορείτε να προσφέρετε στον άνθρωπο σας, που σας αγαπάει πολύ.

ζωδια – Λέων: Οι σκέψεις σας έχουν κάνει αυτές τις ημέρες, ένα πισωγύρισμα. Ωστόσο, κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, μην τολμήσετε κάτι περισσότερο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Υπάρχουν αρκετές προτάσεις, που πέφτουν πάνω στο τραπέζι, από μια καινούργια σας σχέση, και μιλούν … για το άμεσο μέλλον.

ζωδια – Υδροχόος: Από την νέα εβδομάδα, θα δείτε τον άνθρωπο σας να σας πλησιάζει με έναν πιο διπλωματικό λόγο … και να σας εξηγεί κάτι για την εργασία του.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Παραμείνετε ψύχραιμοι και άνετοι, σε ότι και να σας πουν. Κάποιος από το πρόσφατο παρελθόν σας, σας έρχεται με ερωτικές προτάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια – Παρθένος: Αδειάστε τις χολωμένες σκέψεις … από το μυαλό σας. Δεν έχετε κανέναν λόγο να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας. Ανοίξτε τα μάτια σας για κάτι άλλο καλύτερα.

ζωδια – Τοξότης: Μπορεί ο άνθρωπος σας, να έχει κουραστεί με τις μόνιμες σας διαμαρτυρίες, αλλά ευτυχώς δεν πρόκειται να σταματήσει να σας αγαπάει.

ζωδια – Ιχθύς: Υπάρχουν πολλά θέματα, που έχετε και εσείς οι ίδιοι παρατήσει μέσα στον δεσμό σας. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε πάντως ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν.

zwdia