Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.08 Δευτέρα

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.08 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 09 Τα Άνθη ( Ντάμα Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια ερωτευμένων
2) Σκέψεις γυναίκας
3) Τυχερά λεφτά

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

ζωδια – Κριός: Αν δεν μπορείτε να μπείτε μέσα σε σοβαρές σχέσεις και αληθινά συναισθήματα, τότε μην δίνετε υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον.

ζωδια – Καρκίνος: Οι σκέψεις που έχετε για τον άνθρωπο σας, είναι οι καλύτερες και πραγματικά … μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας τις δηλητηριάσει.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε δεχτεί πολλά φλερτ αυτό το χρονικό διάστημα, κάτι που σαν κατάσταση έχετε καιρό να το ζήσετε. Οι έρωτες οι δυνατοί, σας πλησιάζουν.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

provlepsis

ζωδια – Αιγόκερως: Μετρήστε μόνο μερικές ημέρες, και θα δείτε, ότι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Ο άνθρωπος σας, θα σας έρθει με προτάσεις δέσμευσης.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αυτό που περιμένετε είναι ο άνθρωπος που αγαπάτε, να ξεκόψει από το άγονο του περιβάλλον. Βάλτε τα όρια χρόνου και αντοχών σας.

ζωδια – Λέων: Αυτά που έχετε κάνει και ακόμη … κανείς δεν τα έχει μάθει, καλό θα ήταν να μην τα επαναλάβετε. Το αστρολογικό σκηνικό, δεν επιτρέπει άλλα λάθη.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Το βλέμμα σας… είναι σκοτεινό και δηλώνει ότι έχετε πικραθεί από τον άνθρωπο σας, που δεν σας αναγνωρίζει αυτά που προσφέρετε.

ζωδια – Υδροχόος: Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν πολλές αλλαγές μέσα στην ζωή σας, που θα σας οδηγήσουν σε διευκρινήσεις, από τον άνθρωπο σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι δρόμοι σας είναι ανοιχτοί και ουδείς σας κρατάει με το ζόρι. Αν τελικά κάτι σας έχει τελειώσει μέσα στην σχέση σας, μην μένετε μόνο από συνήθεια.

zwdia

ζωδια – Παρθένος: Οι λόγοι σας έχουν βάλει πια σε σοβαρές σκέψεις τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι πια δεν μπορεί να παίζει με τον χρόνο και τα νεύρα σας.

ζωδια – Τοξότης: Όλα έχουν το όριο τους και εσείς φυσικά και το δικό σας. Μιλήστε και πείτε στον άνθρωπο σας, τι ακόμη χρειάζεστε για να αισθανθείτε δικαιωμένοι.

ζωδια – Ιχθύς: Κάποιος παλιός σας φίλος έρχεται, και σας ξαφνιάζει… με ερωτικές προτάσεις που όμως θα τις υποστηρίξει και με πράξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia