Ημερήσιες Προβλεψεις ζωδια σημερα 21/08 Δευτερα

ερωτας-zwdia-ζωδια-συμβατοτητα-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Κριός

Γενικά zwdia: Κάποιες χαρούμενες αλλά και επίπονες αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία μπορεί να σας έρθουν στο μυαλό σήμερα και να αντιληφθείτε καλύτερα πως οι πρώτες εμπειρίες σας μπορεί να επηρεάσουν την τωρινή κατάστασή σας. Κάποιες απρόσμενες σκέψεις μπορεί να σας κάνουν να δείτε διαφορετικά το παρόν και το μέλλον σας. Μπορείτε να αντιληφθείτε αν μια προσωπική ή επαγγελματική πορεία δεν είναι σωστή για εσάς. Μην αφήνετε τον φόβο να περιορίζει την ανάγκη σας για μετάβαση.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Γενικά zwdia: Ενώ μπορεί να είστε άνετοι με το περιβάλλον σας μπορεί να λάβετε ένα σημάδι ότι είναι ώρα για αλλαγή. Αυτό ίσως αφορά την αλλαγή δουλειάς που ίσως σας επιτρέπει να εκμεταλλευθείτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Μην επιτρέψετε σε μικρά αλλά απαραίτητα ρίσκα να σας κάνουν  να απορρίψετε έναν τρόπο δράσης. Είναι ένα ζωτικό σημείο της προσωπικής σας ανάπτυξης.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η ξαφνική οικονομική επιτυχία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο ζωής σας. Σκεφθείτε ξανά την τωρινή σας κατάσταση και αναλογιστείτε το κυνήγι των παλιών ονείρων που μπορεί να έχετε εγκαταλείψει. Οι πνευματικοί στόχοι και τα ενδιαφέροντα μπορεί να αλλάξουν. Οι παλιοί φίλοι μπορεί να μένουν πίσω και κάποιες νέες φιλίες ίσως σχηματιστούν. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μόλις μπείτε στο νέο μονοπάτι δεν υπάρχει γυρισμός.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-astra-tarot

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Περνάτε πολύ χρόνο από την ζωή σας εξυπηρετώντας τους άλλους. Τώρα μπορεί να αξιολογήσετε το καθήκον σας προς εκείνους. Ίσως κάποιος εκμεταλλεύεται την καλή σας φύση. Ίσως τελικά βιώνετε επιθυμίες που αισθάνεστε ότι πρέπει να ικανοποιήσετε. Κοιτάξτε αντικειμενικά την κατάστασή σας χωρίς να αισθάνεστε ενοχές, τύψεις, θλίψη ή φόβο ότι θα χάσετε έναν φίλο. Η ευτυχία σας μετρά επίσης.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Πάντα βλέπετε και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης ξεκάθαρα. Σήμερα μπορεί να κρίνετε τον μελλοντικό τρόπο δράσης σκεπτόμενοι το παρελθόν. Οι προηγούμενες αρχές σας ίσως δοκιμάζονται και οι παλιές απόψεις αναθεωρούνται. Μπορεί να σκεφθείτε να τελειώσετε μια σχέση ή να μπείτε σε μια νέα. Μπορεί να πρέπει να προσπαθήσετε αλλά αυτό θα είναι το θεμέλιο για την μελλοντική σας επιτυχία.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος

Γενικά zwdia: Κάποιο άτομο που ξέρετε εδώ και καιρό μπορεί να εξαφανιστεί από την ζωή σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι και χωρίς συγκέντρωση. Οι απόψεις σας για την αλήθεια, την τιμή και την ηθική απαιτούν επανεξέταση μετά από κάποια πρόσφατα γεγονότα. Μια αλλαγή επαγγέλματος ίσως φαίνεται στον ορίζοντα. Από την άλλη πλευρά είστε σε διαδικασία αλλαγής των ορίων σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Η επικοινωνία είναι ένα από τα δυνατά σας σημεία αλλά σήμερα ίσως τα πράγματα να είναι δύσκολα. Μπορεί να είστε εσωστρεφείς αλλά η ανοιχτή, ειλικρινής συζήτηση μπορεί να είναι αυτό που θέλετε τώρα. Οι ιδέες και οι αξίες σας αλλάζουν και μπορεί να θέλετε καθοδήγηση ώστε να κάνετε τα νέα σας πιστεύω να λειτουργήσουν. Η αναζήτηση της αλήθειας είναι στο μέλλον σας και μπορεί να θέλετε παρέα για αυτό τον δρόμο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Κάποια προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το άγχος εμφανίζονται και πρέπει να επανεξεταστεί η ζωή σας τώρα, ειδικά η δουλειά σας. Μπορεί να ρίξετε μια καλή ματιά στις ικανότητές σας και να σκεφθείτε πως μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε καλύτερα. Η επικοινωνία από κάποια μακρινά μέρη μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες ώστε να κυνηγήσετε παλιές φιλοδοξίες. Μην τις διαγράφετε αμέσως. Η αλλαγή είναι γύρω σας. Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να την σταματήσετε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Η παιδικότητά σας βγαίνει στην επιφάνεια. Οι αναμνήσεις από παλιές καλές στιγμές σας βγάζουν την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε τρόπους διασκέδασης που κάποτε απολαμβάνατε και τώρα έχετε εγκαταλείψει. Τα παιδιά σας παρέχουν έμπνευση και διέξοδο για αυτή την ενέργεια. Πείτε τους ιστορίες για την παιδική σας ηλικία. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα αύριο.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η επαναδιαπραγμάτευση των σχέσεών μπορεί να προκαλέσει θλίψη σήμερα. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι προσπαθώντας να φτιάξετε κάτι θα εξακολουθεί να μην λειτουργεί. Τα παλιά συναισθήματα που έχουν δημιουργήσει δυσκολίες ίσως έρθουν  στην επιφάνεια. Αν το αντιληφθείτε αυτό ίσως βρείτε και το κουράγιο να προχωρήσετε. Οι δεσμοί με τους άλλους είναι ζήτημα ενέργειας. Μπορεί να αλλάξουν αλλά δεν γίνεται να καταστραφούν ή να δημιουργηθούν από το μηδέν.Όποια μορφή και να έχει ένας πραγματικός δεσμός θα είναι πάντα εκεί.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως βάλετε στην άκρη την συνηθισμένη τάση σας να πιέζετε για εξέλιξη χωρίς να κοιτάτε πίσω. Μπορεί να σκεφθείτε ότι κάποιες ιδέες του παρελθόντος και να τις δείτε από άλλη οπτική. Οι καταστάσεις ίσως πιέσουν για επανεξέταση της τωρινής σας δουλειάς ή του τρόπου ζωής σας. Μπορεί να πρέπει να κινηθείτε. Η επαφή με έναν συγγενή ή έναν γείτονα ίσως αποκατασταθεί. Σήμερα όλα έχουν να κάνουν με την προσαρμογή.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σήμερα η ημέρα αφορά την επανεξέταση. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες που έχετε εγκαταλείψει ίσως έρθουν πάλι στο προσκήνιο. Μπορεί να είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες στην κατάστασή σας τώρα. Μπορεί να θέλετε να σας κάνουν κάποιες χάρες κάποια άτομα που δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό. Κάποια παλιά χρέη πρέπει να πληρωθούν. Τώρα είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες. Κλείστε τες και προχωρήστε.Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σημερα  αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia-33