Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Δεκέμβριο 2015

ζωδια-zwdia

Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Δεκέμβριο 2015

 

Το αρχαίο μυστικιστικό αλφάβητο των Γροιλανδών / Ισλανδών, χαραγμένο πάνω σε βότσαλα, που έγινε παγκοσμίως γνωστό μέσα από τον πολιτισμό των θαλασσοπόρων Βίκινγκς

Αν νοητές γραμμές ενώσουν τους πλανήτες και τα άστρα του ουράνιου θόλου, τότε έχουμε το πλήρες συμβολικό Ρουνικό αλφάβητο.

Η φιλοσοφία τους αφορά προφητείες που ερμηνεύουν και συμβουλεύουν για το άμεσο μέλλον.

zodia-zvdia-22

 

Το Ρουνικό ρίξιμο για τον Δεκέμβριο 2015:

 

Για τους γεννημένους τον Ιανουάριο: Θουρισάζ – Θεαματικές αλλαγές

Θα ενισχυθεί πολύ το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, και οτιδήποτε πια δεν έχει βάσεις για να συνεχιστεί στο μέλλον, θα τερματιστεί πριν λήξει το τρέχον έτος. Η ερωτική σύμπραξη δεν θα μπορέσει να μείνει στα ίδια επίπεδα, αλλά αντιθέτως θα χρειαστεί να αποδώσει περισσότερα σε αυτούς που πραγματικά θα το επιδιώξουν.

Καρμική ημερομηνία:  12 Δεκεμβρίου

 

Για τους γεννημένους τον Φεβρουάριο: Αλγκίζ – Η Στιγμή της Επιλογής

Πολλές οι ανατροπές που θα προκύψουν μέχρι τις 14/12. Λάθη και κρυφές ζωές θα αποκαλυφτούν, και θα ζητήσουν μόνιμη λύση.  Αυτήν την φορά η διπλωματία δεν θα σας προστατέψει. Οι αποφάσεις για τα μελλούμενα της σχέσης θα τεθούν επί τάπητος και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Η στιγμή της Αλήθειας όντως έχει φτάσει.

Καρμική ημερομηνία:  14 Δεκεμβρίου

 

Για τους γεννημένους τον Μάρτιο: Ινγκβάζ – Ερωτικά Λάθη

Οι ερωτικές σπατάλες σας έχουν ήδη κοστίσει ενέργεια και χρόνο. Ακόμα και οι μακροχρόνιες σχέσεις, που έχουν μείνει πια στα λόγια και στις υποσχέσεις, θα τερματιστούν, με δική σας ευθύνη. Οι περισσότεροι ίσως πια και να έχουν την επιθυμία να μείνουν μόνοι και να βρουν τον πραγματικό εαυτό τους.

Καρμική ημερομηνία:  11 Δεκεμβρίου

μοιρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για τους γεννημένους τον Απρίλιο: Οθάλα – Προστασία Αγάπης

Κάθε μορφή σχέσης θα περάσει από ψιλή κρησάρα. Μόνο ότι έχει επιβεβαιώσει την αξία και την ποιότητα του θα παραμείνει στην ζωή σας. Ακόμα και σχέσης συναισθήματος που διάρκεσαν  χρόνια θα περάσουν στο παρελθόν. Η ανάγκη είναι μόνο για προστασία του δικού σας εαυτού.

Καρμική ημερομηνία:  19 Δεκεμβρίου

 

Για τους γεννημένους τον Μάιο:  Τιγουάζ – Χρήση βοήθειας

Οι συνθήκες της ζωής σας, δεν είναι σίγουρα αυτές που επιθυμείτε. Κάτι τελειώνει και κάτι ξεκινάει από τα μέσα του μήνα Δεκεμβρίου. Ραγδαίες και οι εξελίξεις σε όλους τους ελεύθερους που πια είναι έτοιμοι να προχωρήσουν, σε καρμικές σχέσεις που θα τους δώσουν την μόνιμη δέσμευση μέσα στο νέο έτος.

Καρμική ημερομηνία:  09 Δεκεμβρίου

 

 

Για τους γεννημένους τον Ιούνιο: Μπερκάνα – Αντίστροφη Μέτρηση

Δεν έχετε γλιτώσει από την υπερβολή των λόγων… και των δικών σας και των άλλων. Θα πρέπει να καταπολεμήσετε άμεσα τις ανασφάλειες σας που σίγουρα σας κρατάνε πίσω και δέσμιους. Όσοι επιθυμούν να παραμένουν ακόμα μόνοι, θα έχουν την τύχη από το νέο έτος να βρεθούν μέσα σε νέες παρέες.

Καρμική ημερομηνία:  23 Δεκεμβρίου

 

Για τους γεννημένους τον Ιούλιο: Νοντίζ – Προσωρινή διακοπή Επικοινωνιών

Οτιδήποτε σας προσφέρει απογοήτευση  και δοκιμάζει τις αντοχές σας θα το μετριάσετε και σιγά- σιγά θα το περάσετε στον παρελθόν σας. Ακόμα και αν είχε ξεκινήσει με διαφορετικές προδιαγραφές… και τώρα έχει ξεθωριάσει εσείς θα συνεχίσετε την ασταμάτητη πορεία σας, προς την κατεύθυνση των στόχων σας.

Καρμική ημερομηνία:  10 Δεκεμβρίου

ζωδια-ταρω-ωροσκοπιο

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για τους γεννημένους τον Αύγουστο: Μανάζ – Φανερή Ύπαρξη Έρωτα

Βοήθεια θα χρειαστείτε από τα φιλικά σας περιβάλλοντα. Οι μέρες του έρωτα φαίνεται να μην σας δίνουν πια την αναμενόμενη χαρά. Αν τελικά και παρά τις προσπάθειες σας, το αποτέλεσμα δεν έχει ολοκληρωθεί ή έστω δεν το βλέπετε να συμβαίνει το προσεχές χρονικό διάστημα… τότε μάλλον έχει έρθει η ώρα να ρίξετε τα δίκτυα σας κάπου αλλού.

Καρμική ημερομηνία:  29 Δεκεμβρίου

 

Για τους γεννημένους τον Σεπτέμβριο: Ηγουάζ – Ανυπολόγιστες Ζημιές

Έχετε ήδη αρχίσει και μεταμορφώνεστε σε κάτι που δεν θυμίζει τον παλιό καλό σας εαυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή αφεθήκατε χωρίς όριο, στον έρωτα κάποιου δεν σας γεμίζει πια. Οι μέρες μέχρι τις εορτές θα σας δώσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να ξαναβρείτε τις πολύτιμες ισορροπίες σας.

Καρμική ημερομηνία:  27 Δεκεμβρίου

 

Για τους γεννημένους τον Οκτώβριο: Φεχού – Ορατές εξελίξεις

Οι σχέσεις σας δεν ονομάζονται θετικές και παραγωγικές πια.  Πολλές οι εναλλακτικές και οι επιλογές, που θα έχετε μέσα στον επόμενο μήνα για να κρατήσετε μόνο ότι σας είναι ‘χρήσιμο’. Υπάρχει υποδομή στον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας, για να τολμήσετε τις αλλαγές που ευχαριστούν πρώτα την ψυχή και το μυαλό σας.

Καρμική ημερομηνία:  07 Δεκεμβρίου

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για τους γεννημένους τον Νοέμβριο: Γκειμπό – Εμπόδια σε δέσμευση

Η παντοδύναμη ενέργεια που σας έχει αποδοθεί… από το σύμπαν, θα σας δώσει τις ευκαιρίες μέσα στην ροή του νέου μήνα…για να ερμηνεύσετε τις μυστήριες συμπεριφορές του ανθρώπου που έχετε στην καθημερινότητα σας. Μην δώσετε όμως περισσό – υπερβολικό χρόνο για να σας αποδείξει την αλήθεια του.

Καρμική ημερομηνία:  30 Δεκεμβρίου

 

Για τους γεννημένους τον Δεκέμβριο: Ανσούζ – Απομνημόνευση των λαθών

Θα πρέπει να κρατηθείτε μακριά από τον πόλεμο που σας έχει κηρύξει το παρελθόν. Το όραμα που έχετε στο μυαλό σας, θα πραγματοποιηθεί, με την έλευση νέου προσώπου μέσα στον Δεκέμβριο. Οτιδήποτε πια αμφισβητείτε, δεν θα έχει κι άλλη ευκαιρία… μονόδρομος οι ποιοτικές επιλογές.

Καρμική ημερομηνία:  02 Δεκεμβρίου

taro-zodia-oroskopio