Ονειροκριτης Ονειρα απιστιας

αστρολογια

Κοινοποίηση:

Ονειροκριτης Ονειρα απιστιας Τι σημαινουν πραγματικα;;

Τα όνειρα που βλέπετε πως σας απατούν, μπορούν να δημιουργήσουν πολύ έντονα συναισθήματα. Οι περισσότεροι θα ξυπνήσουν μέσα στον ιδρώτα έξαλλοι με το πρόσωπο που κοιμάται δίπλα τους.

Πριν κατηγορήσετε λοιπόν τον σύντροφο σας για απιστία, προκαλώντας προβλήματα στην σχέση σας, πρέπει να ερμηνεύσετε το όνειρο στα πλαίσια της πραγματικής σας ζωής.

Αν το ταίρι σας λοιπόν στην καθημερινότητα φλερτάρει συνεχώς, το όνειρο σας δείχνει πως έχετε έναν αναξιόπιστο σύντροφο.

zodia-zvdia-22

Τις περισσότερες φορές όμως τα όνειρα αυτά δείχνουν την προσωπική σας ανασφάλεια και τους φόβους σας. Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να δείχνουν και έναν άπιστο σύντροφο, αλλά η απάντηση είναι μέσα στο όνειρο σας και μόνο εσείς είστε οι κατάλληλοι να βρείτε την αλήθεια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

Δειτε εδω τα : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Ορισμένες φορές το υποσυνείδητο μας προσπαθεί να μας προειδοποιήσει, έχοντας αναγνωρίσει όλα τα σημάδια, που συνειδητά αγνοούμε ή αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε. Στις περιπτώσεις αυτές μπορεί το υποσυνείδητο σας να έχει συγκεντρώσει όλα τα κρυφά μηνύματα και να σας τα προβάλει μέσω του ονείρου.

Όταν τα όνειρα σας για κάποια απιστία βγαίνουν πραγματικά, σημαίνει πως έχετε ανεπτυγμένη την έκτη αίσθηση σας. Το υποσυνείδητο σας είναι δυνατότερο από το συνειδητό σας στο να διαβάζει τα κρυφά μηνύματα, που εσείς είτε παραβλέπετε είτε μπλοκάρετε για να αποφύγετε τον πόνο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΠΑΤΟΥΝ

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα όνειρα απιστίας αντιπροσωπεύουν ανασφάλειες που έχουμε για τον εαυτό μας. Μπορεί να υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης που δημιουργούν τα όνειρα αυτά. Συνήθως τα όνειρα που απατάσαι αντιπροσωπεύουν κάποιο άγχος ή ανησυχία που οι ίδιοι έχουμε για τον εαυτό μας, είτε έχει να κάνει με την φυσική μας παρουσία ή την ανησυχία για το μέλλον της σχέσης.

Όταν κάποιος σας απατά στο όνειρο σας μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την έλλειψη ελέγχου στην ζωή σας. Αν είστε τύπος που προγραμματίζει τα πάντα, τα όνειρα απιστίας μπορούν να διαταράξουν την αίσθηση πως τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Μπορεί επίσης να δείχνουν τον φόβο της αποτυχίας για κάποιο έργο που έχετε αναλάβει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

Δειτε εδω τα : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ΟΤΑΝ ΑΠΑΤΑΣ

Όταν απατάμε τον σύντροφο μας στο όνειρο, είναι εξίσου συναισθηματικό όσο και η δική μας εξαπάτηση, λόγω των ισχυρών αισθημάτων ενοχής που συνοδεύουν το όνειρο.
Όταν ονειρεύεστε πως είστε άπιστος μπορεί να αντιπροσωπεύει αισθήματα ενοχής σε άλλους τομείς της ζωής σας.

Μπορεί βέβαια σε διαφορετική περίπτωση να φλερτάρετε με την ιδέα και να αντικατοπτρίζεται στο όνειρο σας. Κάποιες φορές τα όνειρα αυτά αποκαλύπτουν τις επώδυνες επίπτωσης της απιστίας και σου επιτρέπουν να βιώσεις την ενοχή, χωρίς να περάσεις από την διαδικασία.

Τέτοια όνειρα επίσης μπορεί να αντιπροσωπεύουν και όνειρα αυτοεκπλήρωσης, καθώς και να ικανοποιούν εσωτερικές ανάγκες που σας λείπουν την δεδομένη στιγμή.

zwdia-zodia-tarw
ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Όταν προσπαθούμε να αναλύσουμε τέτοιου είδους όνειρα είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις καταστάσεις και τις συνθήκες στο όνειρο.
Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που ξεχωρίζει στο όνειρο;

ksorkia-agaphs-33

Θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη συγκεκριμένες θέσεις, ανθρώπους, αντικείμενα και μέρη, καθώς το συνειδητό μας πολλές φορές επηρεάζει τα όνειρα μας. Αν για παράδειγμα ζηλεύετε κάποιον συνάδελφο σας, η ζήλια μπορεί να αντικατοπτριστεί στο όνειρο σας βλέποντας πως ο σύντροφος σας σας απατά με το συγκεκριμένο άτομο.

Θυμηθείτε τα περισσότερα όνειρα απιστίας δεν είναι η αντανάκλαση της πραγματικότητας , αλλά μηνύματα του υποσυνείδητου μας. Αν και μπορεί να είναι ένα προμήνυμα της αλήθειας, είναι σημαντικό να τα αναλύεται διεξοδικά πριν καταλήξετε στο συμπέρασμα πως ο σύντροφος σας απιστεί.

zodia-astra-tarot