Προβλέψεις Κρυσταλλομαντείας. Όσα δεν βλέπει η τράπουλα!

zwdia-ζωδια

Κοινοποίηση:

Προβλέψεις Κρυσταλλομαντείας. Όσα δεν βλέπει η τράπουλα!

Η γνωστή μέθοδος της πρόβλεψης, μέσα από το πρίσμα ενός ορυκτού κρυστάλλου είναι γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων. Κατ’ επέκταση μέσα από τα έμπειρα χέρια ενός Κρυσταλλοσκόπου – Μάντη, μπορεί να αποκαλύψει τα μελλούμενα, με ακριβή λεπτομέρεια σε χρόνους και γεγονότα.

Ο κρύσταλλος κάτω από το φως 3 κεριών, περιστρέφεται προς όλα τα σημεία του ορίζοντα και οι διαθλάσεις των ακτινών του, αποδίδουν τους χρησμούς για το κάθε ζώδιο – ενδιαφερόμενο.

Προβλέψεις 3-9 ημερών:

zodia-zvdia-22

Κριός: Προσανατολισμός ορίζοντα: Δύση
Οι μέρες που θα έρθουν, θα φέρουν μαζί και έναν νέο σύντροφο, που θα διαγράψει τις παλιές – άσχημες μνήμες. Το χρήμα θα ακολουθήσει.
Οι σχέσεις που κινούνται με αργούς εξελικτικούς ρυθμούς, είναι θέμα λίγου χρόνου για να επιταχύνουν και να δέσουν αισθηματικά τα ταίρια

Ταύρος: Προσανατολισμός ορίζοντα: Ανατολή
Οι τρίτοι, έχουν να σας φέρουν ευχάριστα νέα, για το άτομο που η καρδιά σας χτυπάει έντονα. Σας πλησιάζει έρωτας, που θα γίνει μεγάλη αγάπη.
Θα δοθούν οι ευκαιρίες από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για να έχετε και πάλι μια αναλυτική συζήτηση, γύρω από επανασύνδεση.

Δίδυμοι: Προσανατολισμός ορίζοντα: Δύση
Οι σοβαρές σχέσεις, έχουν την τιμητική τους αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς έχει έρθει η ολοκλήρωση που θα οδηγήσει σε δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις.
Πολλά τα ταξίδια και οι δρόμοι που θα κάνουν οι ελεύθεροι. Αυτό θα δώσει και παραπάνω ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, που θα δελεάσουν.

agaphi

Καρκίνος: Προσανατολισμός ορίζοντα: Νότος
Διακριτικότητα και τάκτ χρειάζονται αυτές οι κινήσεις που πάτε να κάνετε, έτσι ώστε να φέρετε και πάλι μέσα στην αγκαλιά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Οι κυνηγοί της αγάπης, θα έχουν κέρδη από τις επόμενες ημέρες. Η μοίρα θα φανερώσει τον καρμικό σύντροφο και θα δέσει με μόνιμη σχέση.

Λέων: Προσανατολισμός ορίζοντα: Βορράς
Σκέψεις και αναμνήσεις μπλέκονται και αποδίδουν θλίψη. Αυτό όμως είναι θέμα λίγου χρόνου να ξεπεραστεί, μέσα από καινούργιο ταίρι.
Τα λόγια που έχουν ανταλλαχτεί μέσα στα ζευγάρια είναι πολλά και βαριά. Μην κάνετε κάποια παραπάνω κίνηση, Αφήστε τον χρόνο να θεραπεύσει.

Παρθένος: Προσανατολισμός ορίζοντα: Νότος
Αυτά που θα ακούσετε είναι περίεργα και θα πρέπει πρώτα και σίγουρα να τα φιλτράρετε. Οι τρίτοι δεν έχουν καμία θέση μέσα στην ζωή σας.
Αυτοί που έχουν χωρίσει, δεν θα χρειαστεί να παραμείνουν για καιρό ακόμη μόνοι. Τυχαίες συναντήσεις, θα φέρουν και πάλι την επανασύνδεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Ζυγός: Προσανατολισμός ορίζοντα: Δύση
Η ανάγκη για ποιοτική αγάπη, είναι κάτι που θα κάνει τα δύο ταίρια, να πάρουν πιο σοβαρές και βαθιές αποφάσεις για το μέλλον τους.
Πολλοί και οι τελικοί χωρισμοί, για αυτούς που δεν επιθυμούν πια να μένουν μέσα σε δεσμούς που τους καθυστερούν, από την υπόλοιπη ζωή τους.

Σκορπιός: Προσανατολισμός ορίζοντα: Ανατολή
Κυριαρχείτε στο μυαλό μιας καινούργιας γνωριμίας. Αυτό μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα φέρει επικοινωνίες και σημαντικές συναντήσεις.
Τα άτομα που ανήκουν στο παρελθόν σας, θα πρέπει να παραμείνουν εκεί. Μην συνεχίζετε να μπλέξετε συνεχώς το παρελθόν με το παρόν.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Προσανατολισμός ορίζοντα: Βορράς
Πολλές οι προτάσεις, που θα σας γίνουν αυτήν την εποχή και αφορούν και την προσωπική αλλά και την εργασιακή σας ζωή. Σκεφτείτε.
Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί και να πιέζετε τον άνθρωπο σας, για να σας δώσει απαντήσεις για το άμεσο σας μέλλον.

Αιγόκερως: Προσανατολισμός ορίζοντα: Ανατολή
Έχετε καλωσορίζει έναν νέο έρωτα στην ζωή σας. Ωστόσο, δώστε χρόνο και στις δύο πλευρές για να αποδείξουν τις υποσχέσεις.
Όλα είναι καλά σε επίπεδο οικονομικών. Όλα αυτά που σας έλειψαν έχουν έρθει στα χέρια σας και θα σας κάνουν την ζωή πιο εύκολη.

Υδροχόος: Προσανατολισμός ορίζοντα: Δύση
Είσαστε ακόμη μπλεγμένοι με το παρελθόν. Είτε θα πρέπει να επιστρέψετε, είτε θα πρέπει πραγματικά να διακόψετε πια.
Δεν υπάρχει λόγος να μένετε μέσα σε σχέσεις οι οποίες πολλάκις έχουν δείξει την μετριότητα τους, ως προς τα αιτούμενα σας.

Ιχθείς: Προσανατολισμός ορίζοντα: Δύση
Οι ερωτικοί δεσμοί που κρατάνε χρόνια, έχουν την εύνοια του σύμπαντος, να περάσουν σε ένα πιο σταθερό και μόνιμο επίπεδο δέσμευσης.
Είσαστε διαφορετικοί από όλους εσείς οι χωρισμένοι. Δεν χρειάζεται να φτάσετε στα άκρα τον καημό σας. Η τύχη θα σας φέρει νέα αγάπη.

zwdia