Τα Tarrot της Φατμά. Οι αδελφές ψυχές συναντιόνται

zwdia-tarw

Κοινοποίηση:

Τα Tarrot της Φατμά. Οι αδελφές ψυχές συναντιόνται

Μια κλασσική Ταρώ που δίνει άμεσες απαντήσεις κατά κύριο λόγο σε υποθέσεις δύσκολων υποθέσεων σε σχέσεις – γάμους. Τα 35 φύλλα της, απαντούν για το παρελθόν, το άγνωστο μέλλον αλλά και τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν προσεχώς.

Προβλέψεις για όλους… 2-6 ημερών.

Κριός: Ο Τσαλαπετεινός – Νο 09
– Ο τρόπος σας έχει στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει άμεσα να το διορθώσετε. Οι μέρες σας βοηθούν.
– Αναζητήστε ανθρώπους που σας συμπληρώνουν. Οτιδήποτε άλλο ας κρατηθεί μακριά σας…καλύτερα.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Η Κυρά του Παλατιού – Νο 10
– Είσαστε σε μια εξαιρετική φάση ζωής, που θα δείτε ότι και τα αισθηματικά σας ζητήματα, θα αρχίσουν σιγά- σιγά να επιλύονται.
– Μπορεί στο τώρα εσείς οι ελεύθεροι να αισθάνεστε ότι κάτι σας λείπει…όμως οι βλέψεις τις μοίρας είναι να σας στείλει σύντομα, μια καινούργια αγάπη.

Τα Tarrot της Φατμά. Οι αδελφές ψυχές συναντιόνται

taro-xartomanteia-zwdia

Δίδυμοι: Το Διαμάντι – Νο 19
– Είσαστε από τα λίγα ζώδια, που αν κάτι δεν τους αρέσει, απλά απομακρύνεστε και δεν δίνεται πια λογαριασμό σε κανέναν
– Όλα δείχνουν να αλλάζουν μέσα σε σχέσεις και γάμους προς το καλύτερο. Αυτό φυσικά θα χρειαστεί και την δική σας προσπάθεια.

Καρκίνος: Το καλλιεργημένο Χωράφι – Νο 29
– Οι εβδομάδες που θα ακολουθήσουν, είναι καταλυτικές για όλα αυτά που επιθυμείτε, να τροποποιήσετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή.
– Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει θα βρουν τον δρόμο τους, μέσα από μια καινούργια αγάπη. Μην κάνετε και εδώ τα ίδια λάθη.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Ο Ανοιχτός Δρόμος – Νο 30
– Οι μέρες είναι διαφορετικές πια. Εσείς μετά από όλα αυτά τα δύσκολα που έχετε περάσει, το μόνο που ζητάτε είναι την ψυχική σας γαλήνη και ισορροπία.
– Μπορεί να είστε λίγο αυταρχικοί, αλλά το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε τελικά, είναι να προστατέψετε τον καλό σας εαυτό.

Παρθένος: Ο Κύριος πάνω σε Άλογο – Νο 25
– Υπάρχει κάποιος, που σας έχει μέσα στην ψυχή του και την καρδιά του. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας φανερωθεί… και πρακτικά.
– Πολλά αυτά που έχετε αντιμετωπίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σίγουρα σας έχουν αποπροσανατολίσει. Όλα θα αλλάξουν.

Ζυγός: Τα Άστρα του Ουρανού – Νο 11
– Οι ερωτικές σκέψεις κάποιου ιδιαίτερου ατόμου, είναι επάνω σας. Αυτό το ξέρετε ήδη. Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα έρθουν και οι κοινοποιήσεις.
– Τα ζευγάρια που είχαν απομακρυνθεί από την κοινή τους πορεία, μέχρι να αλλάξει το έτος θα έχουν καταφέρει, να επανενωθούν.

xartomanteia

Σκορπιός: Ο Ανοιχτός Ορίζοντας – Νο 20
– Η δυναμική του μυαλού σας, έχει ενθουσιάσει αυτόν τον νέο άνθρωπο που έχει εισέλθει στην ζωή σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
– Οι μνήμες από το παρελθόν, θα πρέπει κάποια στιγμή να διαγραφούν. Βάλτε τις προτεραιότητες σας και ακολουθήστε την καρδιά σας.

Τοξότης: Ο Σβηστός Πυρσός – Νο 04
– Θα πρέπει μέσα στο μυαλό σας, να κάνετε κάποια πρακτικά ξεκαθαρίσματα. Πιθανόν να έχετε μπλέξει την καρδιά σας, και στο τώρα να έχει κάνει λάθη.
– Μην πιστεύετε ότι σας λένε. Κρατήστε τα φίλτρα σας πυκνά. Χαμογελάστε και απλά περάστε όμορφα, αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Αιγόκερως: Η Βίβλος της Ζωής – Νο 27
– Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι σας, όμως το μόνο σίγουρο, είναι οτι αυτό δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ ακόμη. Νέες γνωριμίες, στο καθοδόν.
– Οι άνθρωποι που είναι γύρω σας, θα σας δείξουν την αληθινή τους αγάπη. Αυτό που απομένει είναι να κάνετε κάτι ανάλογο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-erwtoskopio

Υδροχόος: Οι Συμμαχίες – Νο 35
– Εσείς και ο δύσκολος σας χαρακτήρας, το μόνο που μπορείτε να κάνετε αυτές τις όμορφες ημέρες είναι να δείξετε το καλό σας πρόσωπο.
– Όσοι είναι χωρισμένοι θα έχουν σημαντικές επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομο που ανήκει στο παρελθόν σας, το πρόσφατο.

Ιχθείς: Αισθηματικός Διάλογος – Νο 24
– Πολλά τα λάθη που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, και καλείστε να τα διορθώσετε.
– Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα δουν διπλωματικές – έμμεσες επικοινωνίες από τον πρώην σύντροφο τους, που θέλει να τους προσεγγίσει.

Τα Tarrot της Φατμά. Οι αδελφές ψυχές συναντιόνται

ζωδια-ταρω-ωροσκοπιο