Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Δεκ’16

zwdia-tarw

Κοινοποίηση:

Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Δεκ’16

Το έτος μετράει ανάποδα τις τελευταίες του ημέρες. Όλα είναι πιθανόν να συμβούν, σε υποθέσεις ερωτικών και επαγγελματικών. Πολλές και οι εκπλήξεις που θα προκύψουν μεταξύ των γιορτών, για όλους αυτούς που πραγματικά, θα ψάξουν τις αφορμές για θετικές εξελίξεις.

Ερωτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Μέγα Διαμάντι
– Εσείς και τα επιθετικά σας λόγια, έχετε πληγώσει αρκετά τον άνθρωπο σας αλλά και τα οικεία του περιβάλλοντα. Αν κάτι δεν σας αρέσει, διορθώστε το.
– Οι σκέψεις μια παλαιότερης σας αγάπης, είναι κολλημένη πραγματικά μέσα στο μυαλό σας. Βάλτε και ένα όριο χρόνου… μέχρι πότε.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Sektsouksassa – Η Χανούμισσα του Ρουμπινιού
– Όλο το επόμενο διάστημα και μέχρι να λήξει το έτος, εσείς θα έχετε τις ευκαιρίες να ξαναβρεθείτε με ένα αγαπημένο πρόσωπο και να μιλήσετε.
– Αν τελικά οι παρέες σας, σχολιάζουν αρνητικά την προσωπική σας ζωή, τότε έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να μην ξαναπείτε τίποτα.

Δίδυμοι: Turan – O Σουλτάνος του Εβένου
– Εσείς δεν σταματάτε ποτέ και πουθενά. Αυτό σημαίνει ότι είναι και πιθανόν να έρθετε σε μια επικοινωνιακή κόντρα, με τον άνθρωπο σας.
– Η εικόνα που έχει σχηματίσει μια καινούργια γνωριμία για εσάς, είναι απλά εξαιρετική. Αυτό σημαίνει ότι κάτι θα σας προσεγγίσει άμεσα.

κατινα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Kalif – To Άλογο του Ρουμπινιού
– Μπορείτε να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας. Αν έχετε χωρίσει πρόσφατα, καλύτερα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.
– Τα πρακτικά θέματα που υπάρχουν μέσα στην σχέση – γάμο σας, μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσα από εσάς, και όχι τους φίλους σας.

Λέων: Η Άγκυρα
– Μια νέα αρχή προσπαθείτε να κάνετε με τον άνθρωπο σας. Συνεχίστε και θα δείτε πραγματικά εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.
– Κλείστε τα κεφάλαια της ζωής σας, που δεν σας είναι πια σε τίποτα χρήσιμα. Το νέο έτος είναι κοντά.

Παρθένος: Το Βουνό
– Απαιτήστε αυτά που αξίζετε από τον άνθρωπο σας. Σίγουρα μπορεί να σας τα δώσει. Κάντε κάτι ανάλογο και εσείς λοιπόν.
– Είσαστε μέσα στο μυαλό μιας ιδιαίτερη προσωπικότητας, που πιθανόν μέσα στις γιορτές να σας εκφράσει έρωτα και …όχι μόνο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

katinas

Ζυγός: Το Ρουμπίνι της Φωτιάς
– Πολλά τα θέματα που καλείστε να κλείσετε με το τέλος αυτού του έτους και σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Σίγουρα και τον αισθηματικό.
– Όσοι έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα έχουν νεότερα από τον άνθρωπο τους, μέσα από τα κοινά τρίτα πρόσωπα.

Σκορπιός: Mida – H Xανούμισσα του Σμαραγδιού
– Πολλά τα γεγονότα που σας απασχολούν. Αυτό έχει να κάνει και μια διπλή κατάσταση αισθηματικής φύσεως που σας έχει δεσμεύσει.
– Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε πολλά καλά νέα γύρω από τα οικονομικά σας, που σίγουρα μπορούν να σας δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία.

Τοξότης: Τα Σύννεφα
– Εσείς το πιο πιθανόν, είναι να έχετε μπλεχτεί σε πολλές ιστορίες αυτό το διάστημα, και όλα να είναι υπό αποκάλυψη. Προσοχή. Ενεργοποιηθείτε.
– Μόνοι και χωρισμένοι, θα μπορέσουν να βρουν την εσώτερη τους ισορροπία και να περιμένουν το νέο έτος, με καλύτερη ψυχολογία.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

provlepseis

Αιγόκερως: Το Τζαν του Διαμαντιού
– Εσείς θέλετε μια καινούργια σχέση, που να είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα και να σας καταλαβαίνει. Πριν λήξει το έτος θα την έχετε.
– Επιθυμείτε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση, πριν περάσετε σε κάποια πιο σοβαρή αισθηματική δέσμευση. Λίγη υπομονή.

Υδροχόος: Sunit – Ο Πασάς του Εβένου
– Το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο. Το ταίρι σας είναι με τις κεραίες σηκωμένες και περιμένει από εσάς λύσεις.
– Το όραμα σας αν τελικά σε εσάς, που τον τελευταίο καιρό, έχει μια νέα σχέση, δεν συνάδει, με αυτό του συντρόφου σας, ίσως να πρέπει να φύγετε.

Ιχθείς: Urmiaa – H Σουλτάνα του Ρουμπινιού
– Όλα σας φωνάζουν, ότι είναι η σωστή ώρα, για να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας για όλα αυτά που σας προβληματίζουν μέσα στην σχέση σας.
– Αυτοί που έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα, να κάνουν σχέση, να είναι προετοιμασμένοι, ότι το τέλος του έτους… θα τους βρει διπλούς.

Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Δεκ’16

zwdia