Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις – 3ο 10ημερο ΑΠΡ’17

deste

Κοινοποίηση:

Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις – 3ο 10ημερο ΑΠΡ’17

Ο Απρίλιος αποχωρεί σιγά – σιγά και δίνει πολλά καλά σε όλα τα ζώδια, για να λύσουν εκκρεμότητες, οικονομικές διαφορές, αλλά και να φωτίσουν το τοπίο της ερωτικής τους ζωής.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Η Μπρατσέρα
Μη κάνετε τόσο θόρυβο γύρω σας. Αυτός που σας ενδιαφέρει, έχει πιάσει το ερωτικό σας σινιάλο και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας πλησιάσει. Εσείς μέχρι τότε, κάντε ότι μπορείτε, για τα τερματίστε τις άγονες εκκρεμότητες του
παρελθόντος. Το σύμπαν έχει μεγάλα σχέδια για εσάς.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Βααλιντέ – Το Σκοτάδι
Αυτά που σας απασχολούν μέσα στην σχέση σας, καλό θα ήταν άμεσα, να τα προτάξετε στον άνθρωπο σας και να βρείτε από κοινού τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Εσείς που έχετε τώρα τελευταία εισέλθει σε κάποιον καινούργιο έρωτα ή επανασύνδεση ίσως και αν πρέπει, να κατεβάσετε τους ρυθμούς – πίεση.

katinas

Δίδυμοι: Μπεντές – Το Τζαν του Σμαραγδιού
Είσαστε σε μια άκρως δημιουργική φάση της ζωής σας, που όλα αυτά που έγιναν τελικά, σας έχουν κάνει πολύ πιο δυνατούς και σοφούς. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, οι προβληματικές αισθηματικές σχέσεις, θα εξομαλυνθούν. Πολλοί και οι νέοι έρωτες, για τους χωρισμένους.

Καρκίνος: Το Μέγα Διαμάντι
Προφανώς, δεν θέλετε να λύσετε τους κάβους από το παρελθόν. Είσαστε εμμονικά καταπιασμένοι με τι έγινε και το τι μπορεί, να γίνει για να το ξαναζήσετε. Αυτό φυσικά και σας εγκλωβίζει μέσα σε μια στασιμότητα. Να είστε σίγουροι, ότι όποιος σας θέλει, θα βρει τους τρόπους για να σας φέρει πίσω.

Λέων: Το Ρουμπίνι της Φωτιάς
Οι μέρες μέχρι να λήξει ο Απρίλιος, σας δίνουν την ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που έχετε ερωτικό ενδιαφέρον. Μπορεί στο παρελθόν να είχατε χαθεί, λόγω τρίτων καταστάσεων – παρεξηγήσεων, αλλά στο τώρα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Εσείς απλά να είστε ο καλός εαυτός σας.

κατινα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Το Ερωτικό Γράμμα
Μην χάνεστε μέσα σε λεκτικές αντιπαλότητες και εντάσεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι και οι δύο έχετε την διάθεση να είσαστε μαζί, αλλά θα πρέπει να βρεθούν και οι τρόποι, για να συμβεί αυτό αλλά και να συντηρηθεί.

Ζυγός: Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου
Οι επικοινωνίες με τον άνθρωπο σας, έχουν πρόβλημα. Αυτό που έχει σημασία, είναι να παρακάμψετε τα παλιά σας λάθη και τους τωρινούς σας εγωισμούς. Οι μέρες είναι εξαιρετικές για επανασυνδέσεις, ακόμη πιο ισχυρές αλλά και χρήμα που θα σας έρθει, από εκεί που δεν το περιμένετε.

Σκορπιός: Η Αλεπού
Οι ερμηνείες που δίνετε σε αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας, ίσως να είναι και λαθεμένες. Από την επόμενη εβδομάδα, οι συζητήσεις που θα γίνουν σε ένα πιο ρομαντικό κλίμα, θα σας λύσουν όλες τις απορίες. Το πιο πιθανόν, είναι μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, να δεσμευτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia (3)

Τοξότης: Το Σμαράγδι των Νερών
Έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά και με το παρελθόν και με το παρόν. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε ποιος είναι τελικά, αυτός για ποιόν λόγο που σα ταιριάζει, και εκεί να συγκεντρωθείτε. Οι υπόλοιπες ανασφάλειες δεν έχουν καμία δικαιολογία ύπαρξής.

Αιγόκερως: Στρόβιλος Εβένινος
Ακολουθείτε τυφλά την καρδιά σας, που κατά καιρούς, δεν ήταν και ότι πιο έξυπνο έχετε κάνει. Εντάξτε και την λογική. Αν τελικά αυτό που εισπράττετε από το άτομο που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή, δεν σας καλύπτει, μέσα στις επόμενες ημέρες, πάρτε τις αποφάσεις σας.

Υδροχόος: Γκαμχατ – Ο Πασάς του Διαμαντιού
Επηρεάζετε τις καταστάσεις. Αυτό που έχει σημασία στο τώρα, είναι να λειτουργήσετε υπέρ των δικών σας συμφερόντων, αλλά και τις σχέσης σας. Εσείς που είστε μόνοι, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε μια μοιραία συνάντηση, που θα σας κάνει να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα.

Ιχθείς: Τα Άνθη
Οι ίδιες συμπεριφορές θα σας φέρουν τα ίδια αποτελέσματα. Αν δεν επιθυμείτε αυτό που ζείτε ή έστω και ειλικρινά, το έχετε βαρεθεί, μπορείτε έντιμα να το πείτε και να αποχωρήσετε. Μην διατηρείτε διπλές παράλληλες καταστάσεις… μόνο για να ισορροπείτε.

taro-xartomanteia-zwdia