Ήλιος Δίας Εξάγωνο – Μια Μοναδική Ευκαιρια Για Όλους

gamos-tips-zwdia

Ήλιος Δίας Εξάγωνο Τι σημαίνει για τις σχέσεις σας μέχρι το Νοέμβριο του 2020 .

Η μοίρα σας, είναι αυτό που η ελεύθερη βούλησή σας, επιλέγει.

Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει «βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα από μια άσχημη κατάσταση»…. επειδή το εξάγωνο Ήλιου/Δία – με Ήλιο στους Ιχθύες και Δία στον Αιγόκερω – στις 11 Μαρτίου, μας άνοιξε τα μάτια και συνειδητοποιούμε, πως η ζωή μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλύτερη από ό, τι πιστεύαμε.

Στην αστρολογία, ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον συνειδητό μας εαυτό, την πυξίδα μας για το πώς κινούμαστε έξω στον κόσμο. Στο ζώδιο των Ιχθύων, όλοι αισθανόμαστε λίγο ονειροπαρμένοι, λίγο ερωτευμένοι, και λίγο σαν να είναι όλα εφικτά. Κι αυτό, είναι μεγάλη είδηση τόσο για τις ερωτικές, όσο και για τις σχέσεις μας γενικότερα!

zodia-taro-45

Μαζί με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω και εστιάζοντας στο γκρέμισμα των δομών της ζωής που μας κρατούν πίσω, αυτοί οι δύο πλανήτες θα μας δώσουν μια από τις πιο ευτυχισμένες όψεις της αστρολογίας, για φέτος.

Το εξάγωνο Ήλιου/Δία είναι μια διέλευση, που μπορεί να συμβεί μία με δύο φορές το χρόνο, με την τελευταία τον Οκτώβριο του 2019 και την επόμενη, το Νοέμβριο του 2020. Η συγκεκριμένη, όχι μόνο θα καταγραφεί, αλλά και θα εκτιμηθεί.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ενώ αυτή η διέλευση στέκεται μόνη της σαν ένα φωτεινό σημείο στην καινούργια χρονιά – και δεκαετία – μπορούμε να ξαναθυμηθούμε τον περασμένο Οκτώβριο, ειδικά γύρω στις 14. Έχουμε τη δυνατότητα να εξετάσουμε τι συνέβαινε τότε και αν υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες ή αν τις εκμεταλλευτήκαμε, τελικά κατέληξαν διαφορετικά από ό, τι περιμέναμε.

Οι όψεις Ήλιου/Δία, ειδικά τα εξάγωνα – δύο πλανήτες σε απόσταση 60 μοιρών ο ένας από τον άλλον- δημιουργούν μια ωφέλιμη όψη, η οποία καταλήγει να παράγει μια καρμική επίδραση στη ζωή μας. Ενώ το Κάρμα δεν είναι ποτέ θετικό ή αρνητικό, ο Δίας έχει να κάνει με την αφθονία, την τύχη και τη χαρά! Οπότε είναι πιθανό να δούμε οποιαδήποτε ενέργεια μας κάνει να νιώθουμε καλά και τη βγάζουμε προς τα έξω, να επιστρέφει σε μας, εκείνη την περίοδο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 12-14/03 Ερωτικές αποκαλύψεις Οικονομική άνεση

μελλοντολόγος

Ήλιος Δίας Εξάγωνο

Το εξάγωνο Ήλιου/Δία, ειδικά στους Ιχθύες και τον Αιγόκερω – δύο ζώδια που πραγματικά μας επισημαίνουν ότι για να έχουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε, πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να καταστρέψουμε αυτό που μας συγκρατεί – συνήθως αναφέρεται σε προ υπάρχουσες δομές ή συμφωνίες. Αυτή η διέλευση κυριολεκτικά μας τονίζει, πως επειδή κάτι είναι μοιραίο, δεν σημαίνει ότι είναι και σίγουρο.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε ενεργά τη δική μας ελεύθερη βούληση, για να επιλέξουμε τη μοίρα μας. Πρέπει να είμαστε αυτοί που θα κάνουν τη δουλειά, να υποστηρίζουμε αυτό που θέλουμε και να ξέρουμε ότι αξίζουμε. Αν λειτουργήσουμε έτσι, κερδίζουμε πραγματικά τη μοίρα μας.

zwdia-tarw-zodia-19

Όταν σκεφτόμαστε τη μοίρα, συχνά δημιουργούμε ένα ρομαντικό παραμύθι στο οποίο δύο μοιραίοι εραστές, βρίσκουν ο ένας τον άλλον, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Αλλά στην πραγματική ζωή, αυτό είναι λίγο διαφορετικό.

Η τύχη είναι παρόμοια, με μια σύμβαση ψυχής και πεπρωμένου.

Πρόκειται για μια συμφωνία, μέρους αυτού που αποφασίσαμε να βιώσουμε εδώ, σ’ αυτό το γήινο επίπεδο, σ’ αυτή τη ζωή. Οι σχέσεις, οι σταδιοδρομίες, οι επιλογές ζωής που ήξεραν οι ψυχές μας πως χρειαζόμασταν ή που απαιτούσε η ανθρωπότητα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι δεδομένο. Υπάρχει μια λεπτή ισορροπία, γνωρίζοντας πως δεν μπορούμε να τα θαλασσώσουμε με κάτι, που προορίζεται για μας. Αλλά αυτό δεν μας εξαιρεί από τη συνειδητή ανάγκη, να το επιλέξουμε.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ήλιος Δίας Εξάγωνο

Το πεπρωμένο μας, δεν είναι κάτι που μας δίνεται. Δεν είναι κάτι που πέφτει στην αγκαλιά μας και μπορούμε να το απολαύσουμε. Αντιθέτως κερδίζεται, εκτελώντας το έργο ψυχής που υπογράψαμε, σ’ αυτή τη ζωή. Πρέπει να μάθουμε τι σημαίνει να «είσαι ο καλύτερος εαυτός σου». Πρέπει να μάθουμε πώς να θεραπεύουμε, να σταματάμε να προβάλλουμε, να λειτουργούμε, να ζούμε και να αγαπάμε μέσα από μια ασφαλή κατάσταση.

Αυτά είναι τα ανθρώπινα μαθήματά μας. Αυτά που μπορούμε να μάθουμε μόνο μέσα από την αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους, αλλά και με το να σταματήσουμε να προβάλλουμε τους εαυτούς μας και πιθανόν αυτούς που μας ενδιαφέρουν.

Όλα όμως είναι μέρος του σχεδίου. Συμφωνήσαμε να αγαπάμε ορισμένους ανθρώπους προτού ενσαρκωθούμε σ’ αυτή τη ζωή και συμφωνήσαμε να τους πληγώσουμε, γιατί βρισκόμαστε σ’ αυτή την πονεμένη κατάσταση, που τελικά αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας και την αλήθεια του τι πρέπει να κάνουμε, για να θεραπεύσουμε τις πληγές μας.

taro-zodia-76

Έτσι, μεγαλώνουμε ή προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα, χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από κάποια μαθήματα…αν προορίζονται για εμάς. Παρόλα αυτά, βάζουμε τα δυνατά μας. Προσπαθούμε να μάθουμε, προσπαθούμε να ζήσουμε την αλήθειά μας και προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά σε κάθε περίσταση…. για κάθε σχέση, κάθε δουλειά ή ακόμη και κάθε μονοπάτι.

Αυτό το κάνουμε εν αγνοία μας, επειδή όλα αυτά είναι μέρος της μοίρας μας – εκείνη η ομορφιά, που μας δείχνει ότι τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και αισθανόμαστε ευλογημένοι. Ευλογημένοι που είμαστε ζωντανοί, που τα καταφέραμε μέσα από τα μαθήματα και που βρισκόμαστε στην απέναντι όχθη όλων αυτών, απολαμβάνοντας την αφθονία που μας περίμενε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 12-14/03 Ερωτικές αποκαλύψεις Οικονομική άνεση

 

κρυσταλλομαντεία

Ήλιος Διας Εξάγωνο

Μπορείτε να το δείτε? Το φως μέσα από το σκοτάδι, το λόγο για τον οποίο έπρεπε να περάσετε από όλα αυτά? Είναι εκεί… κι αυτό ακριβώς πρόκειται να μας θυμίσει το εξάγωνο Ήλιου/Δία. Πρέπει να κάνουμε πράγματα που δεν θέλαμε ποτέ να κάνουμε ή ακόμα και να σκεφτούμε ότι θα μπορούσαμε ποτέ να γκρεμίσουμε αρκετά «πρέπει», για να δούμε την αλήθεια μας. Αυτό είναι που ελπίζει αυτό το εξάγωνο να δούμε: πως ενώ οτιδήποτε ονειρευτήκαμε μας περιμένει, γιατί είναι δικό μας…. πρέπει να το διαλέξουμε.

Πρέπει να επιλέξουμε να μην υποφέρουμε πλέον, να μην χορεύουμε μέσα κι έξω από τοξικούς κύκλους και να πιστέψουμε πως αξίζουμε όσα ονειρευτήκαμε.

Επισημαίνοντας πως την ίδια στιγμή, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, μας επιτρέπει να κοιτάξουμε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και βλέπουμε…. όχι μόνο ότι αυτή η πορεία ήταν πάντοτε δική μας για να την επιλέξουμε, αλλά επίσης ότι μπορεί να μην φαίνεται σαν να πιστεύαμε ότι θα ήταν. Αλλά τώρα μάθαμε…πως αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν είναι όλα όσα είχαμε ονειρευτεί!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia