Ανάδρομος Κρόνος 01/07-17/12 Πώς επηρεάζει την ερωτική ζωή και τους στόχους σας, για το υπόλοιπο της χρονιάς

771

Ανάδρομος Κρόνος 01/07-17/12 .

Ανάδρομος Κρόνος 01/07-17/12 : Πώς επηρεάζει την ερωτική σας ζωή και τους στόχους σας, η είσοδος του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Εναπόκειται σ’ εμάς, στο αν αφήσουμε το παρελθόν, να μας κάνει πικρόχολους ή καλύτερους ανθρώπους. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος μέχρι τώρα, και το γεγονός πως είμαστε μόνο στα μισά του δρόμου… είναι κάτι απίστευτο.

Κι ενώ αναρωτιόμαστε, τι πρόκειται ν’ ακολουθήσει, θα δούμε τον Κρόνο να επιστρέφει στον Αιγόκερω σαν μέρος του ανάδρομου ταξιδιού του, την 1η Ιουλίου προκαλώντας μας, με νέους τρόπους.

zodia-taro-45

Ο Κρόνος, είναι ένας πλανήτης που καλύπτει κυριολεκτικά τα πάντα : από το γιατί παραμένουμε σε νεκρές σχέσεις, μέχρι το θεϊκό χρονικό διάστημα της αίσθησης ότι είμαστε επιτέλους, εκεί που πρέπει να βρισκόμαστε στη ζωή. Γνωστός σαν ο Πατέρας του Ζωδιακού, ή Άρχοντας του Χρόνου και του Κάρμα, έχει ανάμιξη, σε όλα όσα μπορούμε να σκεφτούμε στη ζωή μας.

Ενώ αυτός ο πλανήτης μπορεί να επηρεάσει τα προσωπικά μας όρια με τους άλλους – αναγνωρίζοντας την αξία μας, μαθαίνοντας τα σημαντικά μαθήματα για τα οποία προοριζόμαστε και γενικά βοηθώντας μας να συνειδητοποιήσουμε τον κατάλληλο χρόνο για οτιδήποτε στη ζωή – είναι υπεύθυνος για πολλά.

Πολλά από αυτά που περνάμε φέτος, οφείλονται στον Κρόνο και παρόλο που δεν νιώθουμε απαραίτητα ευγνώμονες για όλες τις αλλαγές, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα καταλήξουμε να νιώθουμε ευγνωμοσύνη.

μελλοντολόγος

Ανάδρομος Κρόνος 01/07-17/12

Αυτό συμβαίνει επειδή, σε μεγαλύτερη κλίμακα, αυτός ο πλανήτης επηρεάζει ολόκληρο τον τρόπο ζωής μας. Τις κοινωνικές δομές, τα κοινωνικά μας πρότυπα και τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομήσαμε την ιστορία μας και τη ζωή μας.

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, ο Κρόνος διελαύνει τον άκαμπτο, και προσγειωμένο, Αιγόκερω. Παρόλο που αυτό ήταν χρήσιμο σε κάποιες περιπτώσεις, σε κάποιες άλλες, θύμιζε περισσότερο το «συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς να το κάνουμε διαφορετικά… ακόμα κι αν αυτό που κάνουμε δεν έχει λειτουργήσει». Και είμαστε κουρασμένοι – προσωπικά, συλλογικά, παγκόσμια.

Νωρίτερα φέτος, ο Κρόνος είχε μεταβεί στον Υδροχόο….και κατέδειξε μια παγκόσμια πανδημία που μας έμαθε, πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να ψωνίσουμε διαδικτυακά….και να δημιουργήσουμε το δικό μας κίνημα για κοινωνική δικαιοσύνη. Η ενέργεια αυτή άλλαξε….σχεδόν από τη μια μέρα στην άλλη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Η ενέργεια του Υδροχόου είναι πολύ διαφορετική από αυτή του Αιγόκερω. Ήταν σαν να συνειδητοποιήσαμε ξαφνικά, πως όλες οι αλήθειες που πιστεύαμε μέχρι πρόσφατα, ήταν ψέματα! Και στην πραγματικότητα, είμαστε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε το δικό μας μονοπάτι.

Ο Υδροχόος είναι ο επαναστάτης με αιτία! Και με τον Κρόνο, μας βοήθησε να πάρουμε θέση γι’ αυτά που πιστεύαμε και για όσα είχαν μεγαλύτερη σημασία για μας.

Αλλά λίγο μετά την είσοδό του σ’ αυτό το δυναμικό ζώδιο, ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι τώρα, είναι η ώρα να καθαρίσουμε το χάος που δημιουργήσαμε… πριν προχωρήσουμε παρακάτω.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/07 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Ιουλίου

zwdia-tarw-zodia-19

Ανάδρομος Κρόνος 01/07-17/12

Πολλοί είμαστε ήδη έτοιμοι να υποδεχτούμε το 2021 με την ελπίδα, ότι ίσως καταφέρουμε να περάσουμε τους υπόλοιπους έξι μήνες, χωρίς δολοφονικές μέλισσες ή μια ακόμη παγκόσμια πανδημία.

Αλλά ο Κρόνος με πολλούς τρόπους, ενεργεί σαν τον μπαμπά μας. Μας υπενθυμίζει, ότι πρέπει να καθαριστεί ένα χάος, πριν δημιουργηθεί το επόμενο.

Πρέπει να καταλάβουμε τα πράγματα και να τα διαχειριστούμε, ώστε να προχωρήσουμε στο μέλλον μας, χωρίς να αποφύγουμε την ευθύνη να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα.

Ειλικρινά, όσο ευεργετική κι αν είναι η ανάδρομη επιστροφή του στον Αιγόκερω, – θα διαρκέσει μέχρι να γυρίσει ορθόδρομος στις 29 Σεπτεμβρίου, και να μπει επίσημα στον Υδροχόο γι’ αυτήν την ολοκαίνουργια φάση ζωής, στις 17 Δεκεμβρίου μαζί με την τελευταία έκλειψη του χρονιάς – μας υπόσχεται ότι δεν υπάρχει σύμπτωση στο θεϊκό συγχρονισμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

Αναδρομος Κρόνος 01/07-17/12 .

Από την 1η Ιουλίου ως τις 17 Δεκεμβρίου, είναι η δική μας ώρα για να μάθουμε, να σχεδιάσουμε και να λειτουργήσουμε καλύτερα. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε συμβαίνει….από την τρέχουσα εκστρατεία μας για κοινωνική δικαιοσύνη, μέχρι κάποιες θεϊκές συνεργασίες (ο Κρόνος στον Υδροχόο τις ευνοεί ιδιαίτερα), έχουν ανάγκη άμεσης προσοχής.

Αλλά δεν πρόκειται να σκουπίσουμε τα πράγματα κάτω από το χαλί ή να τα αποφύγουμε. Πρόκειται να ενσωματώσουμε όλες μας τις εμπειρίες, για να δημιουργήσουμε ή να επιλέξουμε, το δικό μας μονοπάτι. Αυτοί οι επόμενοι μήνες θα φαίνονται ακατάστατοι!

Οπότε σκεφτείτε τι θα συμβεί, όταν καθαρίσουμε και φτιάξουμε τα πράγματα. Πάντα δημιουργείται ένα τεράστιο χάος… πριν καλυτερέψουν τα πράγματα…κι αυτό συμβαίνει τώρα!

κρυσταλλομαντεία

Πρέπει να καθαρίσουμε τα πάντα και να τα φέρουμε όλα στο φως για να μπορέσουμε να τ’ αντιμετωπίσουμε, να φτιάξουμε καλύτερα πλάνα και στη συνέχεια να προχωρήσουμε, μέσα από τις εμπειρίες που αποκτήσαμε.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από την είσοδο του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω αναφορικά με την ερωτική μας ζωή και την προσωπική μας ανάπτυξη?

Πρακτικά, μπορούμε να περιμένουμε ότι αυτή η πανδημία θα αλλάξει για πάντα τη ζωή μας παγκοσμίως….κι όχι απαραίτητα με όλους τους αρνητικούς τρόπους που σκεφτόμαστε. Χρειαζόμασταν όμως, μια επανεκκίνηση.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι περισσότεροι από μας, μπορεί να εξακολουθούν να εργάζονται εξ αποστάσεως, τονίζοντας ότι ο ψηφιακός νομαδικός τρόπος ζωής, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Δεν θα επιστρέψουν όλα στην κατάσταση που ήταν πριν, αλλά αυτό θα είναι θετικό. Επομένως να περιμένετε αλλαγές και σχέδια, σχετικά με περισσότερα από αυτά τα είδη εργασίας και μάθησης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/07 – DESTE Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Ιουλίου

tarw-taro-xartomanteia

Αναδρομος Κρόνος 01/07-17/12 .

Αυτό σημαίνει επίσης ότι συλλογικά, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πως τα φυλετικά ζητήματα εξακολουθούν να χρειάζονται μεταρρυθμίσεις, από τις οποίες μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα! Από αλλαγές στα πρόσωπα που έχουμε στο νόμισμά μας, μέχρι αυτά που διδάσκονται τα παιδιά στα σχολεία. Όλα θα αλλάξουν.

Όχι απαραίτητα μέσα σ’ αυτούς τους λίγους μήνες, αλλά τώρα φυτεύονται αυτοί οι σπόροι. Αυτό σημαίνει, πως βρισκόμαστε στη φάση καθαρισμού όλων όσων χρειάζονται ξεσκαρτάρισμα, ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν. Σημαίνει επίσης, ότι αν κρέμεστε από κάτι ή από κάποιον στη ζωή σας που δεν αποτελεί μέρος της αυθεντικής αλήθειας ή του σκοπού σας, θα πρέπει να προετοιμαστείτε…είτε να το αφήσετε σύντομα, είτε να αγωνιστείτε σθεναρά για να μην το κάνετε.

zwdia-zvdia-alex

Ανάδρομος Κρόνος 01/07-17/12

Με πολλούς τρόπους, λόγω της δύναμης και της επιρροής του Κρόνου, ίσως δεν θα έχουμε καν αυτήν την επιλογή και κατά πάσα πιθανότητα, δεν την είχαμε ούτε στο παρελθόν. Αλλά αν νιώθουμε τώρα να σφίγγουν τα πράγματα, είναι επειδή δεν επιλέξαμε να το κάνουμε με τον εύκολο τρόπο, οπότε τώρα μας ζητείται να το κάνουμε με τον σκληρό τρόπο.

Αυτό έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει γάμους και σχέσεις που είναι μαζί…. κυρίως για οικονομικούς λόγους ή λόγους ασφάλειας. Κι αυτό επειδή καθώς ο Αιγόκερως θα μετατοπιστεί, το ίδιο θα συμβεί και στην ανάγκη μας να προσδιοριστούμε, από αυτές τις αυστηρές παραμέτρους.

Καθώς προχωράμε στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, πρόκειται να βιώσουμε πραγματικά την τελική αντιμετώπιση όλων. Μ’ αυτό τον τρόπο…. όταν προχωρήσουμε στην επόμενη χρονιά, να σιγουρευτούμε πως δε θα επιστρέψει το παρελθόν για να μας στοιχειώσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA