Αποφάσεις και η βαρύτητα των επιπτώσεών τους 23/09

imerisies-14314

Αποφάσεις και η βαρύτητα των επιπτώσεών τους 23/09 .

Αποφάσεις και η βαρύτητα των επιπτώσεών : 23 Σεπτεμβρίου- Κρόνος τετράγωνο Ερμής σε ορθή πορεία (25,21 μοίρες Ζυγού/Αιγόκερω)

Οι σκέψεις, οι ιδέες και η επικοινωνία σας πρέπει να είναι δομημένες, λογικές και διακριτικές – αν και αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο να επιτευχθεί.

Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε πολύ σκληρά για να καταλάβετε ποιο είναι το θέμα σας τώρα, καθώς οι άλλοι μπορεί να είναι ανθεκτικοί στις ιδέες σας ή να μην είναι εξοικειωμένοι με τις βασικές έννοιες.

zodia-taro-45

Είναι καιρός να είστε ξεκάθαροι, αντικειμενικοί και προσγειωμένοι στην επικοινωνία και τη σκέψη σας, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να το κάνετε χωρίς υπερβολές κι αυταρχισμό. Αν βρεθείτε κολλημένοι σε ένα πλαίσιο σκέψης που βλέπει το ποτήρι μισοάδειο, μην μελαγχολήσετε.

Μπορεί να σημαίνει ότι έρχεστε σε συμφωνία με κάποιες σκληρές πραγματικότητες κι αποφάσεις… και αισθάνεστε τη βαρύτητα των επιπτώσεών τους. Βεβαιωθείτε όμως, ότι δεν παίρνετε τον εαυτό σας και την κατάστασή σας πολύ σοβαρά. Αν καταβάλλετε τις καλύτερες προσπάθειές σας, μπορεί αυτό το διάστημα να είναι πολύ παραγωγικό….ειδικά με ό,τι περιλαμβάνει επικοινωνία, γραφή, οργάνωση ή λογική.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

23 Σεπτεμβρίου- Ο Ερμής μπαίνει στη Σκιά (25,53 μ. Ζυγού- 19 Νοεμβρίου)

Ο Ερμής είναι τώρα σε Σκιά – η περιοχή του ζωδιακού που αργότερα, σε 2½ εβδομάδες περίπου, θα γυρίσει ανάδρομος. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του, ο Ερμής ταξιδεύει στην ίδια έκταση του ζωδιακού κύκλου τρεις φορές – που ονομάζεται Σκιά.

Την πρώτη φορά, κινείται σε ορθή πορεία (κινείται προς τα εμπρός), στη συνέχεια κινείται ανάδρομος (μοιάζει να πηγαίνει προς τα πίσω) και μετά γυρίζει ξανά σε ορθή πορεία.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μια εκτεταμένη διαδικασία ανάπτυξης και αλλαγής, στους τομείς που επηρεάζει ο Ερμής – ιδέες, σκέψεις, πλαίσιο σκέψης και διανοητικής εστίασης. Αφορά επίσης τη συλλογή, ανταλλαγή, ανάλυση και οργάνωση πληροφοριών.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-26/09 Εξελίξεις με σωστό τρόπο – Υπογραφές – χρήματα

zwdia-66

Επηρεάζονται επίσης όλες οι μορφές επικοινωνίας. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο την ομιλία, αλλά και το Διαδίκτυο, τα μέσα ενημέρωσης, βιβλία και περιοδικά, καθώς και τις δημόσιες συγκοινωνίες. Οι καταστάσεις που εξελίσσονται τις επόμενες δύο εβδομάδες και που οδηγούν μέχρι να γυρίσει πραγματικά σε ορθή πορεία ο Ερμής, θα απαιτήσουν περαιτέρω έρευνα, βαθύτερη εξέταση και προσαρμογές σε απροσδόκητες ανακαλύψεις τους επόμενους δύο μήνες.

Αναμένετε αλλαγές στα σχέδιά σας, ολοένα και περισσότερο διαταραγμένη επικοινωνία και νέες πληροφορίες που θα έρθουν στο φως και που ενδέχεται να μην ταιριάζουν βολικά στα σχέδιά σας. Είναι σοφό να αφήσετε πολύ περισσότερο χρόνο για να κάνετε πράγματα και να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Η υπομονή είναι πολύτιμη, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-1

Αν πρέπει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στα σχέδιά σας για να επιτρέψετε μεταγενέστερες αλλαγές….Ή αν είναι δυνατόν, ίσως θελήσετε να καθυστερήσετε τις τελικές αποφάσεις για να οριστικοποιηθούν, αμέσως μετά την ορθή πορεία του Ερμή.

Τα καλά νέα είναι ότι η ανάδρομη περίοδος του Ερμή είναι ασυνήθιστα μικρή – διαρκεί μόνο 3 εβδομάδες, σε σύγκριση με τις 3,5 εβδομάδες που διαρκεί συνήθως. Ο Ερμής κάνει 3 περάσματα, με τις ακόλουθες διελεύσεις κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου κύκλου:

Ερμής τετράγωνο Κρόνος – 23 Σεπτεμβρίου, 01 Νοεμβρίου, 06 Νοεμβρίου

Ερμής αντίθεση Ουρανός – 07 Οκτωβρίου, 19 Οκτωβρίου, 17 Νοεμβρίου

Οι βασικές ημερομηνίες αυτού του κύκλου του Ερμή

Ερμής μπαίνει στη σκιά: 23 Σεπτεμβρίου – 25,53 μοίρες Ζυγού

Ερμής στατικός ανάδρομος : 13 Οκτωβρίου – 11,40 μοίρες Σκορπιού

Ανάδρομος Ερμής σύνοδος Ήλιος : 25 Οκτωβρίου – 2,47μοίρες Σκορπιού

Ερμής στατικός ορθή πορεία: 03 Νοεμβρίου-25, 53μοίρες Ζυγού

Η μεγαλύτερη επιμήκυνση Ερμή-Ήλιου (σαν πρωινό αστέρι ): 11 Νοεμβρίου – 0,5 μ. Σκορπιού

Ερμής αφήνει τη Σκιά: 19 Νοεμβρίου – 11, 40 μοίρες Σκορπιού

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-26/09 Εξελίξεις με σωστό τρόπο – Υπογραφές – χρήματα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA