Αρης Ουρανος – Το Τρίγωνο που θα αλλάξει τη Ζωη μας

sex-selini-zodia

Αρης Ουρανος : Τι σημαίνει το τρίγωνο Αρη Ουρανού για την ερωτική σας ζωή και την σχέση σας μέχρι τον Αυγουστο 2021.

Αρης Ουρανος : Μερικές φορές η αλλαγή είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.

Η ζωή παίρνει μια απροσδόκητη στροφή για τα ζώδια μας καθώς καλωσορίζουμε τη διέλευση του τριγώνου Άρη – Ουρανού, με τον Άρη στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο, στις 21 Φεβρουαρίου.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που κυβερνά την αρσενική μας πλευρά, αλλά και την αίσθηση της κινητοποίησης και της φιλοδοξίας μας. Ενώ ο Ουρανός είναι γνωστός ως ο πλανήτης που προκαλεί σοκ και δέος, που σημαίνει ότι μαζί θα τρέχουμε προς την έξοδο, ειδικά αν αυτή φαίνεται να οδηγεί στην ελευθερία.

zodia-taro-45

Ένα τρίγωνο στην αστρολογία είναι όταν δύο πλανήτες βρίσκονται σε απόσταση 120 μοιρών μεταξύ τους, πράγμα που δημιουργεί μια αρμονική στάση <<ας βαδίσουμε μαζί>>. Ειδικά για αυτή τη διέλευση, αυτό θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για το ερωτικό  ωροσκόπιο και για το μέλλον των σχέσεών μας.

Το τρίγωνο Άρης – Ουρανός -σχηματίζουν τρίγωνο μία φορά το χρόνο. Λειτουργεί ως ισχυρή υπενθύμιση ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε την αλλαγή  και αυτό ισχύει και για αυτή τη φορά.

Η τελευταία που βιώσαμε ήταν τον Αύγουστο του 2019 και δεν θα βιώσουμε άλλη μέχρι τον Αύγουστο του 2021. Πράγμα που σημαίνει ότι ενώ μια σειρά γεγονότων τίθεται σε κίνηση, εξαρτάται από εμάς να την συνεχίσουμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Αρης Ουρανός – Το Τρίγωνο που θα αλλάξει τη Ζωη μας

Πόσες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη ζωή είναι επειδή αντιστεκόμαστε σε ένα είδος αλλαγής; Ως άνθρωποι, οι περισσότεροι από εμάς αποκτούμε άνεση και σταθερότητα από τις εξωτερικές συνθήκες που μας προσφέρουν επιβεβαίωση ότι τα πράγματα θα παραμείνουν ίδια. Εδώ είναι λοιπόν οπού <<η ζώνη άνεσης μας>> μπαίνει στο παιχνίδι.

Δημιουργούμε και διατηρούμε ασυνείδητα αυτές τις ζώνες άνεσης, ακόμη και αν δεν αισθανόμαστε πως μας καλλιεργούν μας φροντίζουν η μας σέβονται, ίσως, επειδή μας είναι γνωριμες. Αυτή είναι συχνά η αληθινή δυσάρεστη κατάσταση της ανθρώπινης υπόστασης. Αντί να διακινδυνεύουμε το άγνωστο, να καθόμαστε με ό, τι γνωρίζουμε, έστω και αν είμαστε δυστυχισμένοι (ενίοτε) και ακόμη και αν δεν ευθυγραμμίζονται πραγματικά με εμάς ή αν βάζουν στην ψυχή μας φτερά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G προμηνύει για ερωτικές επιστροφές

chartomantia-098

Αρης Ουρανος – Το Τρίγωνο που θα αλλάξει τη Ζωη μας

Το ενδιαφέρον είναι ότι υποθέτουμε μόνο από φόβο ότι το άγνωστο μπορεί να είναι χειρότερο από τη ζώνη άνεσης μας, εν μέρει για να μας δώσει αρκετούς λόγους να μείνουμε. Αλλά όλη την ώρα μας παγιδεύουμε μέσα σε αυτά τα κλουβιά λέμε ότι θέλουμε να βγούμε από αυτά και είμαστε εκείνοι που κρατούν τα κλειδιά.

Όλοι μας γιορτάσαμε και τραγουδήσαμε: “Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!” μόλις λίγες σύντομες εβδομάδες πριν. Αλλά αυτό που πραγματικά καθορίζει ένα νέο έτος είναι αυτή η επιλογή να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Και ίσως το έχουμε σχεδιάσει, αλλά με αυτήν την διέλευση θα πάρουμε εκείνη την τελική ώθηση προς την κατεύθυνση που ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε.

Ο Άρης κινείται προς το παρόν μέσω του Αιγόκερω, ενώ ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο, το οποιο είναι ένας ενδιαφέρον δυναμικός και ενεργειακός συνδυασμός. Ενώ ο Άρης θέλει να σπεύσει πρός στην αλλαγή που τροφοδοτείται από τον Ουρανό, και οι δύο βρίσκονται σε πολύ γειωμένα, λογικά γήινα ζώδια.

μελλοντολόγος

Αρης Ουρανος – Το Τρίγωνο που θα αλλάξει τη Ζωη μας

Αυτό σημαίνει ότι ίσως πρόκειται να δώσουμε στον σύζυγο μας τα χαρτιά διαζυγίου μας, να πούμε ναι σε μια πρόταση ή να αγοράσουμε αυτό το αεροπορικό εισιτήριο – αλλά δεν είναι παρορμητικό. Συχνά, κοιτάζουμε μόνο την κατάσταση που συμβαίνει αντί των ημερών, των μηνών και των ετών που πέρασαν για να φθάσει εκείνη η στιγμή.

Έχουμε εργαστεί προς αυτή τη στιγμή για μια δεκαετία. Έχουμε αναβιώσει, ανατρέποντας και ανασκάπτοντας τα βαθύτερα μέρη των εαυτών μας, τις σκέψεις μας, τις πληγές, τις επιθυμίες και τα μαθήματά μας. Ετσι ώστε να κατευθυνθούμε στα μέσα του Φεβρουαρίου, στην στιγμή που θα πιστέψουμε στην ανάπτυξη που έχουμε κάνει, ώστε να τα ξεπεράσουμε μόνοι μας.

Αυτήν την περίοδο, εξαιτίας άλλων αστρολογικών όψεων, όπως η πανσέληνος στον Λέοντα και το εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα, θα νιώσουμε πιο σίγουροι, θεραπευμένοι και ερωτευμένοι με τη ζωή μας. Πράγμα που σημαίνει ότι θα αρχίσουμε να πιστεύουμε στη δυνατότητα δημιουργίας της ζωής που αγαπάμε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αρης Ουρανος – Το Τρίγωνο που θα αλλάξει τη Ζωη μας

Από τα μέσα Ιανουαρίου, αισθανόμαστε ανήσυχοι να ξεκινήσουμε κάτι, ακόμα κι αν δεν ήμασταν σίγουροι τι ήταν αυτό. Γνωρίζαμε ότι υπήρχε κάτι νέο στον ορίζοντα, αλλά δεν είχαμε θετική γνώμη για τις λεπτομέρειες: τα πώς, τα πότε, και τα αν, έτσι περιμέναμε με κομμένη αναπνοή.

Αλλά καθώς κινούμαστε μέσα στο Φεβρουάριο, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι τίποτα δεν συμβαίνει μέσα σε μία νύχτα, τίποτα δεν είναι γραφτό. Ολοι εξελισσόμαστε και αλλάζουμε σε καθημερινή βάση. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα που πραγματικά να χρειάζεται να περιμένουμε και έτσι για μια φορά απομακρύνουμε το πέπλο αμφιβολίας και φόβου.

Ο Άρης είναι έτοιμος να πάρει φωτιά. Στον Αιγόκερω, αυτός ο πλανήτης ξέρει τι θέλει, τι πρέπει να κάνει και μπορεί να δει το μονοπάτι τόσο καθαρά σαν μην υπάρχει τίποτα που να τον κρατάει πίσω. Πράγμα που σημαίνει ότι θα νιώσουμε αυτήν την διαχυτική πνευματική ενέργεια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G προμηνύει για ερωτικές επιστροφές

taro-zodia-76

Αρης Ουρανός – Το Τρίγωνο που θα αλλάξει τη Ζωη μας

Αυτό δεν είναι μόνο αυτοπεποίθηση, αλλά εμπιστοσύνη,γνωρίζοντας ότι ίσως δεν ήμασταν αυτό που θέλαμε να είμαστε πριν από δέκα χρόνια ή και πέρυσι. Αναγνωρίζουμε την ανάπτυξη και ότι η αλλαγή είναι δυνατή … εφ ‘όσον το θέλουμε και δεν φοβόμαστε να εργαστούμε γι’ αυτό .

Στον Ταύρο, ο Ουρανός έχει εντελώς διαφορετική ενέργεια. Ο Ουρανός δεν είναι μόνο γειωμένος, αλλά ανησυχεί επίσης για την πραγματοποίηση αλλαγών προς το καλύτερο.

Αντί να δημιουργεί χάσματα όπως έπραξε στον Κριό, ο Ουρανός είναι τώρα εδώ για να καλλιεργήσει, να φροντίσει προσεκτικά αυτό που μας κάνει να νιώθουμε καλά. Ίσως καθώς πλησιάζουμε σε αυτή την διέλευση, πρέπει να αναρωτηθούμε αυτό: Τι μας φέρνει χαρά; Τι μας κάνει να νιώθουμε καλά; Ποιος μας κάνει να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι; Και δεν πρέπει πλέον να αποφεύγουμε την απάντηση, αλλά να αγκαλιάζουμε την αλήθεια γνωρίζοντας ότι εκεί βρίσκεται η αληθινή μας δύναμη.

tarw-taro-xartomanteia

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2020 θα είναι ένα έτος που αλλάζει το παιχνίδι, αλλά ένα μεγάλο μέρος μας συνειδητοποιεί ότι πρέπει να δημιουργήσουμε αυτή την αλλαγή. Η ζωή δεν μπορεί πάντοτε να λειτουργεί όπως την έχουμε φανταστεί. Αλλά πρέπει να εργαζόμαστε με τον εαυτό μας και να κάνουμε τις επιλογές που ευθυγραμμίζονται με το ποιοι είμαστε και τις βαθύτερες επιθυμίες μας.

Δεν πρέπει να φοβόμαστε την αλλαγή, διότι είτε νομίζαμε οτι την θέλαμε ή όχι, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, για να απολαύσουμε την ζωή στο βαθύτερο νόημα της.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65