Πώς θα επηρεάσει η ανάδρομη Αφροδίτη την ερωτική ζωή σας και τις σχέσεις σας από τις 5 Οκτωβρίου

sex-afroditi-zodia

 

Αστρολογία Αφροδίτη αναδρομη στο ζώδιο του Σκορπιου

Σε ότι αφορά την αστρολογία και την αστρονομία, οι πλανήτες που είναι ανάδρομοι έχουν συνήθως κακή φήμη.

Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, ποιες είναι οι ημερομηνίες του ανάδρομου κύκλου της Αφροδίτης για το 2018, υπάρχει μια καλή περίπτωση να αγχώνεστε για τις επιπτώσεις που θα έχει στην ερωτική ζωή σας και στις σχέσεις σας, ανεξάρτητα από το δικό σας ζώδιο ή του/της συντρόφου σας.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, γυρίζει ανάδρομη στις 5 Οκτωβρίου και θα μείνει ανάδρομη έως τις 16 Νοεμβρίου.

zodia-taro-45

Τα καλά νέα είναι ότι σύμφωνα με τη βεδική αστρολογία η αναδρομή των πλανητών είναι κάτι θετικό!

Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, η επιρροή του είναι δυνατότερη, που σημαίνει ότι οι τομείς που κυβερνώνται από τον πλανήτη ενδυναμώνονται και είναι πιο πιθανό να βιώσετε σημαντική πρόοδο στο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας.

Ο ανάδρομος κύκλος της Αφροδίτης συμβαίνει κάθε 18 μήνες και διαρκεί για έξι εβδομάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολογία Αφροδίτη αναδρομη στο ζώδιο του Σκορπιου

Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, φαίνεται πως ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αλλά είναι μόνο μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται από την τροχιά της Γης γύρω από τον Ήλιο καθώς προσπερνά την Αφροδίτη.

Συμβαίνει, επίσης, όταν ένας πλανήτης βρίσκεται πολύ κοντά στη Γη και έτσι φαίνεται πιο φωτεινός στον ουρανό.

Αν δεν το ξέρατε ήδη, η Αφροδίτη είναι το πιο φωτεινό φυσικό αντικείμενο μετά τη Σελήνη στον βραδινό ουρανό. Τόσο φωτεινή, μάλιστα, που συχνά την μπερδεύουν με ΑΤΙΑ.

Μπορείτε να βγείτε έξω και να την ψάξετε το σούρουπο ή το χάραμα, όταν είναι πιο φωτεινή.

Οπότε, ποιοι τομείς της ζωής μας κυβερνώνται από την Αφροδίτη;

zodia-zvdia-75

Αστρολογία Αφροδίτη αναδρομη στο ζώδιο του Σκορπιου

Μμμ… Για να δούμε… Μόνο οι καλύτεροι! Θέματα όπως το φαγητό, το σεξ, η αγάπη, ο έρωτας, η τέχνη, η μόδα και η μουσική –οτιδήποτε ικανοποιεί τις αισθήσεις.

Αλλά το θέμα με την ικανοποίηση των αισθήσεων είναι το εξής: μπορείς να το παρακάνεις ακόμα και με τα καλά πράγματα. Κοιτάξτε λίγο πιο πάνω και εξετάστε καλά τους τομείς που κυβερνά η Αφροδίτη και σίγουρα θα καταλάβετε τι εννοώ.

Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, η επιρροή του γίνεται πιο δυνατή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μια εκτόξευση στην ενέργεια, που να οδηγήσει σε προκλήσεις, αν δεν έχετε κάτι για να προστατευτείτε από αυτή την εκτόξευση.

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Αστρολογία Αφροδίτη αναδρομη στο ζώδιο του Σκορπιου

Επειδή οι ανάδρομοι πλανήτες φαίνεται να πηγαίνουν ανάποδα, είναι συχνά μια περίοδος όταν άνθρωποι και καταστάσεις απ’ το παρελθόν κάνουν μια επίσκεψη στο παρόν.

Όποια εκκρεμότητα ή όποια θέματα προσπαθούσατε να αποφύγετε ή να κρύψετε μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια για να αποκαλυφθούν ξανά ή για να τα δείτε από άλλη οπτική.

Θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις θα μπουν κάτω απ’ το μικροσκόπιο τώρα για επανεξέταση και αναδιάρθρωση.

Αν όλοι νιώθουμε όλοι έτσι, λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε σε σχέση με την ερωτική ζωή σας;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μάς φέρνει πίσω στον λόγο για τον οποίο λέω ότι οι ανάδρομοι κύκλοι είναι θετικά γεγονότα.

Η ανάδρομη ενέργεια μας κάνει συχνά να καταρρέουμε ακριβώς πριν φτάσουμε στην επιφοίτηση.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία Αφροδίτη αναδρομη στο ζώδιο του Σκορπιου

Μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που δεν γνωρίζατε ή δεν είχατε συνειδητοποιήσει το οποίο είναι σημαντικό για τη σχέση ή την ερωτική ζωή σας, ανάλογα με το ζώδιο που κυβερνά ο πλανήτης σε αναδρομή.

Η Αφροδίτη κυβερνά τον Ταύρο και τον Ζυγό, τα ζώδια του εισοδήματος και των σχέσεων, έτσι πιθανότατα θα επανεξεταστεί και η οικονομική ζωή σας ή θα περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια αυτών των έξι εβδομάδων, μπορεί να μάθετε επίσης κάτι σημαντικό για τον εαυτό σας, που πρέπει να θεραπεύσετε ή να αντιμετωπίσετε ή μπορεί να επαναλάβετε ένα παλιό μοτίβο. Να επισκεφτείτε έναν παλιό σύντροφο, που πρέπει να ξεπεράσετε ή να επανασυνδεθείτε μαζί του/της.

Έτσι, αν και ο ανάδρομος κύκλος της Αφροδίτης είναι μια περίοδος γνωστή για τους χωρισμούς της, είναι επίσης και η ιδανική εποχή για επανασύνδεση!

Θα βρεθείτε είτε να φτάνετε τη σχέση σας σε βαθύτερο, πιο δυνατό μέρος είτε να την φτάνετε στα όριά της.

zwdia-taro-astra

Αστρολογία Αφροδίτη αναδρομη στο ζώδιο του Σκορπιου

Απλώς προσέχετε. Όταν η Αφροδίτη γυρίσει και πάλι στην κανονική πορεία της στις 16 Νοεμβρίου, οι αποφάσεις που πήρατε κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου της. Οι συνδέσεις ή οι επανασυνδέσεις που κάνατε– μπορεί να αντιστραφούν κι αυτές.

Αν είστε ελεύθεροι, αυτή την περίοδο μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τα εμπόδια που σας κλείνουν τον δρόμο, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορέσετε επιτέλους να τα ξεπεράσετε.

Δυστυχώς, δεν θεωρείται η καλύτερη περίοδος για να παντρευτείτε, καθώς οι αναδρομές τείνουν να σταματούν την πρόοδο.

300x300a

Μερικοί αστρολόγοι θα σας πουν να μην αλλάξετε το κούρεμά σας, την αρχιτεκτονική ή τη διακόσμηση του σπιτιού σας τώρα, εγώ διαφωνώ.

Αυτή είναι η περίοδος που μπορεί να βρείτε την προσφορά των ονείρων σας. Το τέλειο ζευγάρι παπούτσια, το τέλειο παντελόνι, την τέλεια προσφορά για τη θεραπεία που θέλατε να κάνετε στα μαλλιά σας.

Γι΄ αυτό μην φοβάστε αυτήν τη ξεχωριστή περίοδο.

Μπορείτε να βγείτε απ’ το σπίτι σας. Μπορείτε να βγείτε ραντεβού. Μπορεί να φλερτάρετε με αγνώστους. Για την ακρίβεια, σας προτρέπω να το κάνετε!

Όπως προείπα, αυτή είναι η περίοδος που ό,τι χρειάζεται διόρθωση ή θεραπεία έρχεται στο προσκήνιο.

dream

Αστρολογία Αφροδίτη αναδρομη στο ζώδιο του Σκορπιου

Έτσι, αν είστε ελεύθεροι, τώρα μπορείτε να μάθετε το γιατί και το τι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό και αν έχετε σχέση, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σας.

Απολαύστε αυτές τις επόμενες αφροδίσιες εβδομάδες και τα αστέρια και οι πλανήτες ας σας χαρίσουν το δώρο της αγάπης!

Υ.Γ. Αν το ζώδιό σας ή ο ωροσκόπος σας είναι ο Ταύρος ή ο Ζυγός, ένα απ’ τα δυο ζώδια που κυβερνώνται από την Αφροδίτη, μπορεί να έχετε λιγότερη ενέργεια απ’ ότι συνήθως ενώ η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Λέγεται πως η ζωτικότητά σας είναι σαν κάτι ρευστό που ξεχειλίζει απ’ το μπουκάλι. Γι΄ αυτό να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και δώστε του περισσότερη φροντίδα.

Και αν η Αφροδίτη κυβερνά τον ωροσκόπο σας, μπορεί να είστε πιο συναισθηματικοί και μπορεί να βιώσετε βαθιές και συναισθηματικές διοράσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot