Αστρολογία Σελήνης 22-24/03 Kρυφό Eιδύλλιο

ζωδιο-διδυμοι-ιδανικος-συντροφος-zwdia-ερωτικο-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Αστρολογία Σελήνης

Πέμπτη 22/03, η Σελήνη μπαίνει στους Διδύμους

Υπό τις ακτίνες του φεγγαριού στους Διδύμους, έχει σημασία για όλους σας να αξιοποιήσετε τα μέσα μαζικής δικτύωσης.

Προβάλλετε τον εαυτό σας και τα ταλέντα σας στο ευρύ κοινό, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποια ανάρτησή σας μπορεί να αποσπάσει τις περισσότερες θεάσεις!

zodia-zvdia-22

Σήμερα αποφύγετε να παίξετε με τη φωτιά, όσο αφορά κάποιες παλιές «ιστορίες σας». Μια επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν, μπορεί να σας δώσει μεγάλο πόνο.

Αν έχετε την τύχη να ανήκετε στους εύπορους ανθρώπους και το επιτρέπει η παρούσα καθημερινότητά σας, αυτή είναι μια καλή στιγμή να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας. Αναζητήστε ομάδες στον κοινοτικό σας περίγυρο, που παρέχουν υλικά ή άλλα αγαθά σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια και ενταχθείτε σε αυτές.

taro-zodia-76

Κάθε ομαδική δράση αυτή την περίοδο, μπορεί να σας χαρίσει καινούργιους φίλους που θα πορευτείτε με κοινούς σκοπούς.

Η ενέργεια της ημέρας: Μπορεί να συναντήσετε το ρομάντζο σήμερα, ακόμα και από ένα άτομο που θα σας ζητήσει κατευθύνσεις στον δρόμο!

Αστρολογία Παρασκευή 23/03, η Σελήνη διασχίζει τους Διδύμους, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Κριό

Η στροφή της πορείας του Ερμή στον πύρινο Κριό, θα διοχετεύσει στην ατμόσφαιρα πολλή φλόγα και κινητήρια ενέργεια! Να αναμένετε εντάσεις εξαιτίας της νευρικότητας που θα επικρατεί, μια τάση να βγουν βιαστικά συμπεράσματα, όπως και παιδιάστικες αντιδράσεις από άτομα που δεν θα γίνεται «το δικό τους». Κάποιοι μπορεί να νιώσουν να μπερδεύεται η σκέψη ή η μνήμη τους, ενώ δεν αποκλείονται τα ντεζαβού προς άτομα ή και μέρη που δεν έχετε ξαναδεί.

zodia-098

Σήμερα θα είναι κάπως δύσκολη η επικοινωνία και η μετάδοση ιδεών, γιατί θα υπάρχει τάση για παρανοήσεις και μια δόση αρνητισμού. Δεν θα έχουν όλοι τις πιο αγαστές προθέσεις, γι’ αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσα μοιράζεστε με συνεργάτες και φίλους.

Όπως η Σελήνη έχει ακόμη ένα μεγάλο κομμάτι της στην αφάνεια, έτσι και κάποιοι από εσάς ενδέχεται να κρατάτε κρυφό ένα ειδύλλιο! Φροντίστε μόνο να ξέρετε τι κάνετε και να μην ρισκάρετε τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων.

Αν είστε αδέσμευτοι, να είστε επιφυλακτικοί με τα ελκυστικά άτομα που θα σας φλερτάρουν σήμερα. Χωρίς να αποκλείεται να το εννοούν, είναι επίσης πιθανό να θέλουν να αποσπάσουν οφέλη από εσάς. Ακόμα πιο προσεκτικοί να είστε με αγνώστους που θα δείξουν ενδιαφέρον προς εσάς. Αν δείτε ότι σας ακολουθούν κι αυτό σας κάνει να νιώθετε άβολα, να το αναφέρετε στις αστυνομικές αρχές.

zwdia-tarw-zodia-19

Προσέξτε πόσο θα πιείτε στην αποψινή βραδινή έξοδο… Δεν αποκλείεται να ξυπνήσετε το πρωί δίπλα σε ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου!

Αν θέλετε να πάρετε ένα δάνειο, φροντίστε να διαβάσετε με μεγάλη προσοχή όλα τα ψιλά γράμματα στα έγγραφα που θα σας δοθούν.

Η ενέργεια της ημέρας: Πριν εμπλακείτε σε μια προσωπική σχέση με ένα άτομο που δεν γνωρίζετε αρκετά, πρέπει να έχετε κάνει την έρευνά σας και για το παρελθόν του.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογία Σάββατο 24/03: πρώτο Τέταρτο Σελήνης στον Καρκίνο

Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να έχετε όσο περισσότερο αυτοέλεγχο μπορείτε, γιατί θα υπάρχει διάθεση για κάθε είδους προστριβές και συγκρούσεις. Μειώστε την ταχύτητά σας – μεταφορικά και πρακτικά – για να αποφύγετε τις παρορμητικές συμπεριφορές αλλά και για να μην πάρετε κλήση!

Αν έχετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, ίσως να μην μπορέσετε να το λύσετε μέσω δανεισμού. Μήπως πρέπει να καταπνίξετε τον εγωισμό σας και να δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένα άτομο του στενού σας κύκλου;

Αν τα οικονομικά σας είναι σε άνθιση, ενδέχεται κάποιος να σας εκλιπαρήσει σήμερα για δανεικά. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε αν θα τα δώσετε ή όχι.

taro-zodia-098

Αν έρθετε σε ρήξη με έναν γείτονα, μην βιαστείτε να αντιδράσετε επιθετικά. Σκεφτείτε την προσωπική σας ευθύνη σε σχέση με τα δικαιώματα του άλλου.

Διασφαλίστε και προφυλάξτε τα τιμαλφή και τα λοιπά περιουσιακά σας στοιχεία, τόσο από κλοπή όσο και από καταστροφή. Δεν θέλετε να προστεθείτε στη λίστα των σχετικών στατιστικών.

Να ξέρετε ότι αυτό το Τέταρτο Σελήνης, θα κεντρίσει σε όλους την ανάγκη να γίνουν πιο ελαστικοί και ευπροσάρμοστοι. Κάντε θετικές

σκέψεις, που θα ανεβάσουν το ηθικό σας και θα τονώσουν την έμπνευσή σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Οι δραστηριότητες που θα επιλέξετε μέσα στο σπίτι σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε, θα σας χαρίσουν ευτυχία και ικανοποίηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia