Αστρολογία 03-05/01 Αντιμέτωποι με έντονες απόψεις

erwtikes-provlepseis-triti-29-4

Αστρολογία 03 Ιανουαρίου – Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη (έως τις 16 Φεβρουαρίου) .

Αστρολογία Η ενέργεια αυτή μας ανεβάζει στα σύννεφα! Θα νιώσετε την έμπνευση να υπερασπιστείτε έναν ιερό σκοπό ή να οδηγήσετε τους άλλους να αντισταθούν σε κάτι.

Ή θα προσπαθήσετε να κινήσετε γη και ουρανό για να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο. Μπορεί να θελήσετε να μάθετε κάτι νέο ή να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τους άλλους.

Η έμπνευση, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία θα είναι έντονες με αυτή τη διέλευση. Αυτό θα το βιώσετε ως απελευθέρωση της αισιοδοξίας, της ελευθερίας και της αυθόρμητης χαράς.

zodia-taro-45

Ωστόσο, μπορεί επίσης να γίνουν υπερβολές ακόμα και στα καλά πράγματα. Μπορεί να περάσετε στα όρια της αλαζονείας, την επιθετικότητας ή της μισαλλοδοξίας, ειδικά αν έρχεστε αντιμέτωποι με έντονες απόψεις.

Η τόλμη που θα έχετε τώρα θα σας διευκολύνει να παίρνετε ρίσκα ή να δοκιμάζετε νέες περιπέτειες. Αυτό είναι θετικό αρκεί να το ισορροπήσετε με ρεαλισμό και κρίση. Είναι ώρα να δράσετε από την ανώτερη έκφραση της ηθικής σας, της φιλοσοφίας, της πνευματικότητας, της συμπόνιας και της κατανόησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολογία 03 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (08:23 στον Αιγόκερω)

Αστρολογία Ήρθε η ώρα να αφήσετε παλιές αντιλήψεις και ιδέες που τώρα απλώς εμποδίζουν την ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα καθαρά. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο να γίνει, επειδή η νέα σας οπτική μπορεί να σας δείξει κάτι που δεν θέλετε πραγματικά να δείτε.

Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξετε άποψη για κάτι ή για κάποιον. Ωστόσο, με το να ξεσκαρτάρετε τα εμπόδια θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση και θα μπορέσετε να ξεκινήσετε να αναμορφώνετε τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας ή τους άλλους ή τη ζωή γενικότερα. Για να γίνει αυτό, ωστόσο, ίσως χρειαστεί να απελευθερώσετε, να μοιραστείτε και να επικοινωνήσετε τις παρατηρήσεις που κάνατε τους τελευταίους 6 μήνες περίπου. Επωφεληθείτε από αυτό το διάστημα της μετάβασης γράφοντας ή ίσως συγκρίνοντας σημειώσεις με κάποιον άλλο για πράγματα που σκεφτόσασταν.

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογια 05 Ιανουαρίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Χείρωνα (01:41 στους Τοξότη / Κριό)

Αστρολογία Αυτή η όψη σηματοδοτεί την επούλωση της επιθετικής ενέργειας και της δύναμης της θέλησης. Είναι βέβαιο ότι θα σας είναι πιο εύκολο να προσπεράσετε κάθε αναστολή που συνήθως έχετε στο να είστε διεκδικητικοί, στο να εκφράζεται την απογοήτευση και τον θυμό σας και να βάλετε τα πράγματα σε δράση.

Ίσως να μπορέσετε να συμβιβάσετε κάποια εσωτερική ενοχή ή φόβο που σας είχε κρατήσει πίσω στο παρελθόν. Ή, ίσως να είστε τελικά σε θέση να φτάσετε σε μια κατάσταση αποδοχής ή σε συμφιλίωση που θα σας επιτρέψει να ξεπεράσετε μια σύγκρουση ή έναν αγώνα που σας κρατούσε κολλημένους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Το να εφαρμόσετε τη δύναμη της θέλησης σας στα προβλήματα σας έχει καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας τώρα. Είναι πιθανό να είστε περισσότερο προσαρμοσμένοι στο μονοπάτι που οδηγεί στην ειρήνη και όχι σε περισσότερες συγκρούσεις.

Μπορεί να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια προς άμυνα κάποιου άλλου προσώπου, σκοπού ή για κάτι άλλο που σας παθιάζει. Μπορείτε επίσης να εστιάσετε την ενέργεια, την πρόθεση, τα κίνητρα και τις πράξεις σας με τρόπους που φέρνουν θεραπεία, υγεία, ισορροπία και παραγωγικότητα

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος