Αστρολογία 06-07/08 Ενα σημείο καμπής για την Αγαπη

αστρολογια-Ιουλιος-2014-astrologia-zwdia-zodia

Αστρολογία  06 Αυγούστου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία (14:26 στους Λέων / Σκορπιό)

Μπορεί να έχετε την έμπνευση να επεκταθείτε πολύ πέρα από τα συνηθισμένα όριά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει, μπορεί να μην το κάνει με τον τρόπο που ελπίζατε.

Μπορεί να είναι μια εποχή πρόκλησης, που αποφασίζετε ότι τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε πέρα από τους τωρινούς σας ορίζοντες. Να δώσετε την τελική ώθηση για κάτι που πιστεύετε ότι θα σας φέρει την ευτυχία, την εκπλήρωση και την ευημερία.

zodia-zvdia-22

Το πόσο επιτυχείς θα είστε μάλλον θα εξαρτηθεί από το πόσο έτοιμοι είστε για αυτά που θα επακολουθήσουν. Η κρίση σας και η ικανότητά σας να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και ρεαλιστικά μπορεί να είναι λίγο εκτός κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, δεδομένου ότι οι ελπίδες και τα ιδανικά σας μπορεί να στρεβλώνουν αυτό που είναι πραγματικά δυνατό.

Μπορεί να είναι εύκολο να υπερεκτιμήσετε τα αποτελέσματα που οραματιστήκατε, ή ίσως να υποτιμήσετε το ποσό της εργασίας που απαιτείται για τη διατήρηση των ονείρων σας και για να τα αποτρέψετε από το να είναι απλά ένα πυροτέχνημα που θα εξαφανιστεί. Προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση και να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε (συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δίνετε στον εαυτό σας).

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Αστρολογία  06 Αυγούστου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό (έως τις 09 Σεπτεμβρίου)

Η Αφροδίτη γλιστρά σαν χαριτωμένο μοντέλο μέσα από το δικό της ζώδιο, του Ζυγού. Δίνοντας σας την ευκαιρία να επεκτείνετε το διαδραστικό σας στυλ, να καλλιεργήσετε διπλωματία, να ομορφύνετε το περιβάλλον σας. Να δικτυωθείτε και να ανακαλύψετε μια νέα στιλιστική δήλωση.

Βρείτε κάτι όμορφο, ισορροπημένο και αρμονικό να εκτιμήσετε ή να κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα μπορούσατε να επισκεφτείτε μια γκαλερί τέχνης ή να παρακολουθήσετε μια ρομαντική ταινία ή να ακούσετε μουσική που σας μετακινεί σε ένα ήσυχο μέρος μέσα σας.

zodia-taro-zwdia

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να βγείτε για ψώνια και να βρείτε όμορφα ρούχα ή αντικείμενα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να διαπραγματευτείτε συμφωνίες με τους άλλους με τρόπο που είναι δίκαιος και επικεντρώνεται στο αμοιβαίο κέρδος.

Κάντε κάτι για να γιορτάσετε, να εκφράσετε και να ανακαλύψετε την εσωτερική και / ή εξωτερική ομορφιά σας. Βρείτε νέους τρόπους να εξισορροπήσετε τα δικά σας συμφέροντα με εκείνα των άλλων, γεγονός που θα δημιουργήσει καλή θέληση και αρμονία.

zodia-zvdia-75

Αστρολογία  07 Αυγούστου – Ο Ουρανός σταθεροποιείται ανάδρομος (02:33 στον Ταύρο, έως τις 06 Ιανουαρίου 2019)

Ο Ουρανός μοιάζει, μπροστά από το φόντο των άστρων, να πηγαίνει ανάποδα τώρα. Αυτό είναι συνήθως ένα σημείο καμπής σε θέματα που αφορούν τον αυθορμητισμό, την ελευθερία, την απελευθέρωση από παλιά μοτίβα, την επανάσταση και την έκφραση της προσωπικής μοναδικότητας.

Μπορεί η ενέργεια να είναι κάπως χαοτική και ασταθής ή μπορεί να είναι απλώς αυθόρμητη και συναρπαστική για μια βδομάδα πριν και μετά τη σημερινή ημερομηνία. Ωστόσο, ο απώτερος σκοπός του Ουρανού είναι να καθαρίσει το δρόμο για να μπορέσει να εκδηλωθεί στη ζωή σας το πραγματικό πνεύμα σας.

zwdia-taro-astra

Μπορεί να αντιμετωπίσετε απρόσμενες αλλαγές, όψεις κατανόησης ή αναστάτωσης σε υπάρχουσες καταστάσεις που δεν λειτουργούν καλά (που μπορεί να εμπλέκουν υπολογιστές, το Ιντερνέτ, τα μέσα ενημέρωσης, τις ομάδες, τους φίλους ή τα μελλοντικά σχέδιά σας).

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει το ξύπνημα μιας νέας οπτικής, η οποία μπορεί να γίνει πιο ξεκάθαρη λόγω του ανοικτού μυαλού και της προθυμίας σας να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αν υπάρχουν σημαντικές όψεις του Ουρανού στον γενέθλιο χάρτη σας, είναι πιο πιθανό να νιώσετε την ενέργεια αυτού του σταθμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot