Αστρολογία 06-12/01 Η καλύτερη συγκυρία για τους ευσεβείς πόθους σας

zwdia-toy-neroy

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία : Η χρονιά άλλαξε, εσείς αλλάξατε;

Ίσως όχι όσο γρήγορα θα θέλατε. Υπάρχει λίγο ακόμη φορτίο που πρέπει να βγάλετε από πάνω σας…

Και ίσως πρέπει να θρηνήσετε για κάποια πράγματα, πριν ορμήσετε στη νέα δεκαετία!

zodia-taro-45

Η πρώτη πλήρης εβδομάδα του 2020 ξεκινά σε κάπως ρευστό αλλά παραγωγικό κλίμα. Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας θα βρεθεί σε έναν φιλικό σχηματισμό, αρχικά με τον Ήλιο και στη συνέχεια με τον Ερμή από τον Αιγόκερω.

Μήπως έχετε αμελήσει να ετοιμάσετε τη λίστα των οραμάτων σας για το Νέο Έτος, λόγω κούρασης ή των εορτασμών σας; Την Τρίτη και Τετάρτη, 7 και 8 Ιανουαρίου, σας δίνεται μια ακόμα καλύτερη πλανητική συγκυρία για να καταγράψετε όλους τους ευσεβείς πόθους σας!

Αλλά την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου αναμένεται η πρώτη σημαντική σεληνιακή «κρούση» της χρονιάς. Και το πιο πιθανό είναι να ανασκαλίσει όλη τη θάλασσα των θαμμένων συναισθημάτων σας. Πρόκειται για την Πανσέληνο στον ευαίσθητο Καρκίνο, που συνοδεύεται από μια Έκλειψη Σελήνης. Παράλληλα θα βρεθεί σε αντίθεση με τους Ήλιο – Ερμή – Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, το αντικρινό ζώδιο του Καρκίνου!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία : Πρέπει να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας! Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσετε αυτό το τσουνάμι αισθημάτων, είναι να περάσετε μέσα από αυτό. Γι’ αυτό φροντίστε να έχετε γύρω σας την ομάδα «στήριξής» σας την Παρασκευή. Δεν αποκλείεται να περιηγηθείτε σε κάθε είδους περίπλοκη ψυχολογική κατάσταση: Από απατηλά σύνδρομα και οικογενειακές αντιπαραθέσεις, μέχρι απωθημένα για τους γονείς που ούτε ξέρατε ότι είχατε… Και όλα αυτά θα εξελιχθούν πριν φτάσει καν το μεσημέρι!

Πάντα δημιουργείται μια αδέξια ατμόσφαιρα, όταν βγαίνουν στην επιφάνεια άλυτα θέματα. Ειδικά όταν τα πυροδοτεί βιαίως μια Έκλειψη Σελήνης. Αλλά υπάρχει και η θετική πτυχή στη συγκυρία, μιας και αποτελεί επούλωση η κάθε συνειδητοποίηση. Ένα καλό κλάμα μπορεί να λειτουργήσει ως κάθαρση!

Διαβαστε επισης : Κρυστάλλινη Σφαίρα Ερωτικές προβλέψεις για όλους

μελλοντολόγος

Η εξωτερίκευση όσων έχετε καταπιεσμένα μέσα σας, είναι το πρώτο βήμα για να τα επιλύσετε. Η ειλικρίνεια θα σας ανακουφίσει, όταν περάσει η πρώτη έκπληξη. Πολλά έχετε σωρρεύσει, από την αντίστοιχη Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου 2019. Και γνωρίζετε καλά πως όσα κρύψατε κάτω από το χαλί, ποτέ δεν εξαφανίστηκαν!

Πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας ένα καίριο σημείο: Οι σκέψεις σας μπορούν να διαμορφώσουν τη δική σας πραγματικότητα. Αν νιώσετε να παγιδεύεστε σε έναν αποδυναμωτικό εσωτερικό μονόλογο, απευθυνθείτε σε έναν έμπιστο φίλο για να συζητήσετε. Δεν πρέπει να φυλακιστείτε σε μια δίνη αποσύνθεσης!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Η τάση για απομόνωση θα είναι έντονη στη διάρκεια της Έκλειψης στον Καρκίνο. Γι’ αυτό πρέπει να διασφαλίσετε την παρουσία των ανθρώπων που σας γνωρίζουν και σας αγαπούν. Ακόμα κι αν αποκαλύψετε κάτι απρόσμενο, δεν χρειάζεται να μετατραπεί σε στιγμή ταπείνωσής σας. Ο καθένας δικαιούται να κάνει τα λάθη του – και να ακολουθήσει η διαδικασία επανόρθωσης!

Η Κυριακή 12 Ιανουαρίου είναι η μέρα μιας από τις πλέον πολυσυζητημένες όψεις για το 2020. Είναι η Σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα. Αυτοί οι δύο ουράνιοι κολοσσοί συναντώνται κάθε 33-38 χρόνια. Αλλά είναι η πρώτη φορά μετά το 1518, που θα συναντηθούν στα εδάφη του Αιγόκερω!

Τι είναι αληθινό και τι αποτελεί προβολή; Ο Κρόνος κυβερνά την απτή πραγματικότητα, ο Πλούτωνας το υποσυνείδητο. Και αυτή η συνάντηση θα σας αναγκάσει να κοιτάξετε κατάματα, όλες τις «ιστορίες» που λέγατε στον εαυτό σας. Πόσο κοντά είναι στην αλήθεια, άραγε;

Διαβαστε επισης : Κρυστάλλινη Σφαίρα Ερωτικές προβλέψεις για όλους

zwdia-tarw-zodia-19

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Ο Αιγόκερως είναι το γηραιότερο ζώδιο της Γης. Αφορά την ακεραιότητα, την υπευθυνότητα και την επιμονή. Δεν θα υπάρξουν υποχωρήσεις και ημίμετρα, καθώς ανατέλλει η καινούργια δεκαετία. Η Σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα είναι σαν μια επιμελής επιθεώρηση σε όλες τις πτυχές της ζωής σας!

Στην ελληνική μυθολογία, ο Πλούτωνας είναι ο άρχων του Κάτω Κόσμου – του Άδη. Άρα ό,τι έχετε θαμμένο ή κεκαλυμμένο μέσα σας, μπορεί να αναδυθεί σαν καυτή λάβα. Η αποφυγή θα είναι ανέφικτη αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς οι πλανήτες δίνουν και μια αστρολογική αποστολή σε κάθε ζώδιο για το 2020. Να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για πρόκληση!

Οι πλανήτες που κατοικοεδρεύουν στον Αιγόκερω, λένε «ή του ύψους ή του βάθους». Γι’ αυτό αν εσείς οχυρώσετε τα θεμέλιά σας, θα διασφαλίσετε την μακροπρόθεσμη ασφάλειά σας. Και αυτό, αγαπητοί, θα σας χαρίσει την πραγματική αίσθηση ειρήνης και γαλήνης!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia