Αστρολογία 06-12/08 Μια παρέλαση για κάθε έρωτα

ζωδια-ερωτικο-σαββατοκυριακο-zwdia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Από σήμερα 6 Αυγούστου, η πριγκίπισσα Αφροδίτη στήνει μια παρέλαση για κάθε έρωτα…

Μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου θα διασχίζει τα οικεία της εδάφη του Ζυγού, στην πρώτη από δύο επισκέψεις της εκεί για το 2018!

Τα καλοκαιρινά ειδύλλια θα αποκτήσουν λίγη επιπλέον γλυκύτητα μέσα στις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Οι αδελφές ψυχές θα καταφέρουν επιτέλους να εντοπίσουν η μια την άλλη – ειδικά γύρω στην Τρίτη, που η Αφροδίτη θα χορέψει με τον παραδοσιακό σας παρτενέρ, τον Άρη!

zodia-zvdia-22

Ούτε ο Ερμής, που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του μέχρι τις 19 Αυγούστου, μήτε καν το τετράγωνο της Πέμπτης με τον Κρόνο μπορούν να παρέμβουν σε αυτό το κλίμα!

Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι ότι από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, η θεά του έρωτα θα κινείται ανάδρομη μέσα στον Ζυγό. Επίσης, ανάδρομη θα διασχίσει και τον Σκορπιό λίγο πριν, μεταξύ 5-31 Οκτωβρίου.

Αυτή η συγκυρία προειδοποιεί τους πάντες ότι κάποιες από τις εξελίξεις των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων, μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλείς όσο νομίζετε. Είτε μπορεί να συνειδητοποιήσετε μέσα στον Νοέμβριο ότι βιαστήκατε στον ρομαντικό τομέα – και πρέπει να μειώσετε ταχύτητα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Επί του παρόντος, απλώστε το κόκκινο χαλί για να περάσει ο φτερωτός Έρως! Μόνο λειτουργήστε συνειδητά, με τη γνώση ότι η παραμυθένια φαντασίωσή σας μπορεί να αργήσει λίγο να πραγματωθεί. Ίσως να αναμένετε μέχρι τη δεύτερη επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στον Ζυγό, από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.

Η θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό, μπορεί να σας κάνει λίγο πιο επιρρεπείς στα όμορφα πράγματα της ζωής. Οι εκλεπτυσμένες γεύσεις, τα περίτεχνα υφάσματα, η τέχνη, η μουσική και κάθε είδους πολυτέλεια μπορεί να σας έλκουν σαν μαγνήτης. Γι’ αυτό πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τις παρορμητικές δαπάνες σας, να μην επιτρέψετε να φεύγει το χρήμα σαν να έχετε τρύπιες τσέπες!

zwdia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Μια ακόμη αφορμή για να διαφυλάξετε τον προϋπολογισμό σας, αποτελεί ο Ουρανός. Ο εκκεντρικός πλανήτης θα κάνει την ετήσια αναστροφή στην πορεία του την Τρίτη 7 Αυγούστου. Θα κινείται ανάδρομος μέσα στον πραγματιστή Ταύρο μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, ενώ θα κάνει την τελευταία του επίσκεψη στον παρορμητικό Κριό στο διάστημα 6 Ιανουαρίου μέχρι 6 Μαρτίου 2019.

Να έχετε προσεκτικοί με κάθε καταγραφή στους λογαριασμούς σας και να μην χάσετε στιγμή τον έλεγχο στις δαπάνες σας. Επειδή δεν θα αποφύγετε καθέτως κάποιες σπατάλες μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, θα είναι συνετό από μέρους σας να αναπληρώνετε αυτά τα ποσά στον τραπεζικό σας λογαριασμό και το ταμείο σας γενικότερα!

zwdia

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Το Σάββατο 11 Αυγούστου αναμένεται η τελευταία έκλειψη για αυτή τη χρονιά. Πρόκειται για μια Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Λέοντα – η ύστατη Ηλιακή στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, στη σειρά που ξεκίνησε στις 10 Φεβρουαρίου 2017. Ανήκετε σε αυτούς που έχουν δουλέψει σκληρά για να βελτιώσουν τα οικονομικά τους ή την ηγετική τους θέση, να κατανοήσουν τα μαθήματά τους από τον

Έρωτα, να επικρατήσουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα; Αυτή η έκλειψη θα σας αποκαλύψει το επόμενο (αλλά μάλλον και τελευταίο…) βήμα σας να τα καταφέρετε!

Αναμένεται μία ακόμη έκλειψη αυτής της σειράς, η τελευταία της Σελήνης. Πρόκειται για μια «αποκαλυπτική» έκλειψη, που θα συνοδεύει την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 21 Ιανουαρίου 2019. Μέχρι τότε, επενδύστε όλη σας την ενέργεια για να κάνετε τις αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που εσείς έχετε επιλέξει!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Από την έναρξη αυτού του κύκλου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου πριν ενάμιση χρόνο, το παγκόσμιο σκηνικό έχει μετατραπεί σε μια δραματική ιστορική μονομαχία: από τη μία πλευρά η προνομιούχα ηγετική μειονότητα του Λέοντα, από την άλλη οι καθημερινοί άνθρωποι του Υδροχόου.

Αυτή η μάχη μπορεί να ενταθεί αυτή την εβδομάδα, να τεθούν κάποια καίρια υπαρξιακά ερωτήματα…

Πώς μπορεί ο καθένας να διατηρήσει την ατομικότητά του ενώ θα παραμείνει κομμάτι του συνόλου; Είναι εφικτή η εγκαθίδρυση ενός συστήματος ισχύος, που δεν θα καταπιέζει την ατομική έκφραση; Τα ερωτήματα θα καταλάβουν καίρια θέση στο τραπέζι, όταν ο Ουρανός επιστρέψει ανάδρομος στον επαναστάτη Κριό στις 6 Νοεμβρίου.

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Την Κυριακή 12 Αυγούστου, ο Άρης θα αλλάξει ζώδιο στην ανάδρομη αναδρομή του. Θα βγει από τον ανατρεπτικό Υδροχόο και θα περάσει στον συμβατικό Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Είναι πιθανό να παραμερίσετε κάπως την ανέμελη καλοκαιρινή σας διάθεση, καθώς οι στόχοι καριέρας θα καταλάβουν το προσκήνιο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνδυάζετε και τις δύο πτυχές της ζωής. Γιατί να μην εργαστείτε από το σημείο των διακοπών σας; Γιατί να μην κάνετε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις σε δροσερά ρουφ-γκάρντεν ή παραλιακά μπαράκια;

zwdia-taro-astra

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη 

Με τον Άρη ανάδρομο μέχρι τις 27 Αυγούστου, μπορεί να πάρει ξανά την ανιούσα το ενδιαφέρον για επιχειρηματικά εγχειρήματα. Αν και ενδείκνυται να κινήστε με επιφύλαξη μέχρι τότε, μην αμελήσετε να μελετήσετε τις προτάσεις σας και τα έγγραφά τους.

Μήπως είχατε συναντήσει κάποιον πολλά υποσχόμενο ισχυρό συνεργάτη; Η στιγμή είναι αίσια για να έρθετε ξανά σε επαφή και να βάλετε τις μηχανές σε κίνηση… Μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη, δεν αποκλείεται να έχετε έτοιμο ένα δημιουργικό εγχείρημα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot