Αστρολογία 07-08/08 ισορροπία στα παλιά προβλήματα

σχεσεις-χωρισμος

Αστρολογία 07 Αυγούστου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη (01:03 στους Ζυγό / Υδροχόο)

Θα μπορείτε πιο εύκολα να ισορροπήσετε την αποφασιστικότητα με τη δεκτικότητα υπό αυτή τη διέλευση.

Για την ακρίβεια, είναι η ιδανική στιγμή να λάβετε αποφασιστική δράση που απαιτεί μια πιο ευαίσθητη πινελιά και να διαπραγματευτείτε συμφωνίες με ένα τρόπο που είναι διπλωματικός, δίκαιος αλλά και ισχυρός.

Η ικανότητά σας να προσελκύετε αυτά που επιθυμείτε (χρήματα, αγάπη, χαρά, φλερτ κλπ) και να πράττετε σύμφωνα με αυτά είναι ισχυρή αυτή τη στιγμή.

zodia-zvdia-22

Οπότε χρησιμοποιήστε τη σοφά. Αυτή η διέλευση μπορεί να αφορά τη ρομαντική έλξη και τη σεξουαλική αλληλεπίδραση ή θα μπορούσε να αφορά την καλλιτεχνική δημιουργικότητά σας.

Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που οι πράξεις σας προσελκύουν χρήματα και υπάρχοντα, αλλά η κατάσταση θα μπορούσε να αντιστραφεί –δηλαδή να αυξηθούν τα έξοδα σας! Επαναλαμβάνω: χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια σοφά και προσπαθήστε μην υπέρ-επεκτείνετε τον εαυτό σας, αλλά να τον διασκεδάσετε!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αστρολογία 08 Αυγούστου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Χείρωνα (01:54 στους Ζυγό / Κριό)

Μπορεί να είστε περισσότερο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων, στους αγώνες ή τα διλήμματα τους υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Τα δικά σας προβλήματα στις σχέσεις ή στα οικονομικά μπορεί να υποβληθούν σε ένα είδος «θεραπευτικής κρίσης».

Κατά τη διάρκεια της οποίας μπορεί να υπομείνετε αυξημένα προβλήματα και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον ανοχή, συμβιβασμό ή διαπραγμάτευση για να κρατήσετε τα πράγματα από το να καταρρεύσουν σε μια χειρότερη κατάσταση.

taro-oroskopio-54

Ταυτόχρονα, μπορεί να είστε σε θέση να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο αποδοχής και ειρήνης – όχι κατ’ ανάγκη από την επίλυση των προβλημάτων σας, αλλά αφήνοντας τους αγώνες που δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο νομίζατε και κάνοντας ότι καλύτερο μπορείτε για αυτούς που μένουν.

Άλλοι άνθρωποι ή εξωτερικές περιστάσεις μπορεί να σας δώσουν μια ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση, το οποίο μπορεί στην αρχή να σας κάνει να νιώθετε λες και οι παλιές πληγές σας ανοίγουν και πάλι.

Αλλά αυτή είναι μια ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους να φέρετε θεραπεία και ισορροπία στα παλιά προβλήματα, ειδικά με τη χρήση της ανοχής, του συμβιβασμού και της αποδοχής.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot