Αστρολογία 08-11/08 Στο Σταυροδρόμι των Επιλογών

ερωτικες-ζωδια-ωροσκοπος

Αστρολογία 08 Αυγούστου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (16:27 στον Λέοντα)

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή έχουμε νέα ξεκινήματα στους τομείς της ευαισθητοποίησης, της επικοινωνίας, της χρήσης των πληροφοριών και της ανταλλαγής ιδεών.

Αυτό μπορεί να προαναγγελθεί από ένα αναγνωρίσιμο γεγονός ή από μια εμπειρία, αν και για μια δυο μέρες το συνειδητό σας μπορεί να αλλάξει. Η αντίληψή σας και η πνευματική σας συγκέντρωση μπορεί να κάνουν μια βουτιά στα βάθη του ασυνείδητού σας, να γίνουν ασυνήθιστα σκοτεινές και θολές.

Ακομα μπορεί να ανυψωθούν στο υπερσυνειδητό σας και να γίνουν ξαφνικά ξεκάθαρες και διαυγείς (μετά επιστρέφουν στη συνηθισμένη ομίχλη του ανάδρομου Ερμή).

zodia-zvdia-22

Μια νέα συνειδητοποίηση ή οπτική για τα όσα έχουν εκτυλιχτεί κατά την διάρκεια του ανάδρομου κύκλου μέχρι στιγμής μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια τώρα ή μια ανεφάρμοστη στάση ή οπτική αυτών των γεγονότων μπορεί να υποκύψει υπό το βάρος νέων πληροφοριών. Αυτή η αλλαγή στην κατανόησή σας μπορεί να είναι εμφανής ή διακριτική, ξαφνική ή σταδιακή, αλλά αυτή η όψη σηματοδοτεί ένα σημείο καμπής στον ανάδρομο κύκλο του Ερμή.

Σηματοδοτεί επίσης μια εποχή που η πνευματική ευαισθητοποίηση φτάνει βαθύτερα, για το υπόλοιπο της ανάδρομης πορείας, κάνοντας το ακόμα πιο δύσκολο να λειτουργήσουμε αντικειμενικά και λογικά στον εξωτερικό κόσμο. Περάστε λίγο χρόνο με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σας, το διαισθητικό, μη ορθολογικό μυαλό που μπορεί να πείσει τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα σας να βγουν στην επιφάνεια.

taro-zodia-76

Αστρολογία 09 Αυγούστου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (03:07 στους Ζυγό / Αιγόκερω)

Τα οικονομικά, οι σχέσεις, οι κοινωνικές επαφές ή / και οι απολαύσεις μπορεί να φαίνονται μπλοκαρισμένα ή να απαιτούν επιπλέον προσπάθεια τώρα. Η εκδήλωση των επιθυμιών σας ενδέχεται να απαιτεί πρόσθετη σκληρή δουλειά, αλλά αυτός ο αγώνας θα μπορούσε επίσης να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

Μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει ένας τεράστιος βράχος που κλείνει το δρόμο σας και σας εμποδίζει απ’ το να εκπληρώσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Μπορεί να είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολη πτυχή της κατάστασής σας πριν μπορέσετε να μάθετε πώς να προχωρήσετε.

taro-oroskopio-54

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία 08-11/08

Αυτό το πρόβλημα πρέπει, τελικά, να λυθεί αντιμετωπίζοντας αυτό που είναι μη ρεαλιστικό, ανεφάρμοστο ή απλώς δεν είναι προς το συμφέρον σας.

Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που φτάνετε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις ή που οι συνθήκες σας αναγκάζουν να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας.

Αυτή η διέλευση μπορεί να κάνει την επιλογή σας ξεκάθαρη, αν και μπορεί να μην είναι αυτή που ελπίζατε να είναι.

zodia-zvdia-75

 

Αστρολογία 11 Αυγούστου – Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (14:47 στους Λέων / Σκορπιό)

Μπορεί να ψάχνετε τους αδύναμους κρίκους στη γνώση σας, την κατανόηση ή τις πεποιθήσεις σας τώρα. Οι ιδέες και τα λόγια σας μπορεί να φαίνονται πως υπολείπονται από τα οράματα του μυαλού σας ή ίσως να μην είστε σε θέση να πείσετε τους άλλους για την άποψή σας.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι δελεαστικό να το αντισταθμίσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πίστη ή αισιοδοξία απ’ όση έχετε στην πραγματικότητα.

Ή μπορεί να αποκαλύψετε υπερβολικά πολλές πληροφορίες υπεραναλύοντας ή μιλώντας νευρικά. Εναλλακτικά, μπορεί να συναντήσετε κάποιον άλλο που το κάνει αυτό και ίσως να τον κατηγορήσετε ή να έχετε επικριτική αντίδραση απέναντι του.

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία 08-11/08

Αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθετε ότι μπορεί να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα ή ότι ρίχνετε ευθύνες, πιθανότατα από μια κατάσταση που αμφισβητεί τις πεποιθήσεις σας, τις απόψεις σας ή την οπτική σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μέρος του εαυτού σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε τι πραγματικά σας ενοχλεί ή τι πραγματικά χρειάζεται να πείτε σε αυτή την κατάσταση.

Μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη αλήθεια για να βρεθεί αν ανοίξετε το μυαλό σας σε κάτι που είστε απρόθυμοι να αναγνωρίσετε, παρά να ψάχνετε για μια «τελική αλήθεια» γύρω από την οποία μπορείτε να καταλήξετε.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00