Αστρολογία 11-12/01 Το φως μπαίνει στις σκοτεινότερες γωνιές της Ψυχής

zwdia-provlepseis-astrologia

Αστρολογία 11 Ιανουαρίου – Ο Ουρανός σταθεροποιείται ορθόδρομος .

Αστρολογία : Ο Ουρανός γυρίζει τώρα στην ορθή πορεία του μετά από έναν ανάδρομο κύκλο περίπου 4 μηνών.

Αυτό συνήθως φέρνει ένα σημείο καμπής σε θέματα που αφορούν τον αυθορμητισμό, την ελευθερία, την απελευθέρωση από παλιά μοτίβα. Επίσης αφορούν την επανάσταση και την έκφραση της προσωπικής μοναδικότητας.

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, μπορεί να νιώθετε τα πράγματα λίγο χαοτικά ή ασταθή –ή απλώς γεμάτα αυθορμητισμό και ενθουσιασμό.

zodia-taro-45

Ωστόσο, ο απώτερος σκοπός του Ουρανού είναι να καθαρίσει το δρόμο για να μπορέσει να εκδηλωθεί στη ζωή σας το πραγματικό πνεύμα σας.

Μπορεί να αντιμετωπίσετε απρόσμενες αλλαγές, διοράσεις ή αναστάτωση στις υπάρχουσες καταστάσεις που δεν λειτουργούν καλά (η οποία μπορεί να αφορά υπολογιστές, το Ίντερνετ, τα μέσα ενημέρωσης, τις ομάδες, τους φίλους ή τα μελλοντικά σχέδια).

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει το ξύπνημα μιας νέας οπτικής. Η οποία μπορεί να γίνει πιο ξεκάθαρη λόγω του ανοικτού μυαλού και της προθυμίας σας να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολογία 12 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο (22:44 στον Αιγόκερω)

Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια σοβαρή ματιά στις συνθήκες και τις καταστάσεις στη ζωή σας. Αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι ακριβώς η ώρα για πάρτι. Αλλά είναι μια καταπληκτική διέλευση όταν πρέπει να δείτε με μια ψύχραιμη, αντικειμενική και καθαρή ματιά τη ζωή σας. Μπορεί να κληθείτε να πάρετε μια απόφαση για κάτι.

Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να αφοσιωθείτε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης ή να ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια προς ένα συγκεκριμένο στόχο. Όπως και να ‘χει, μπορεί να είναι αναγκαίο να περιορίσετε ή να αφήσετε άλλες επιλογές. Μπορεί να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι κάτι έχει κάνει τον κύκλο του και ήρθε η ώρα να το αφήσετε πίσω – όπως μια γνώμη ή ένα έργο ή μια νοοτροπία.

μελλοντολόγος

Είναι μια εποχή που η αντίληψη, οι σκέψεις και τα λόγια σας μπορεί να μην είναι συναρπαστικά, ευφάνταστα ή διασκεδαστικά, αλλά είστε πιθανώς περισσότερο σε θέση να γίνετε σαφείς, γειωμένοι, αποφασιστικοί και να εργαστείτε σκληρά.

Αστρολογια 12 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (22:46 στον Αιγόκερω)

Βαθιές ιδέες και παθιασμένη επικοινωνία είναι δυνατά στο πλαίσιο της παρούσας διέλευσης. Αν και είναι, επίσης, δυνατή η άσκοπη, απότομη επικοινωνία στα πράγματα που απαιτούν λίγη λεπτότητα ή διακριτική ευχέρεια.

Αυτή μπορεί να είναι μια νέα αρχή στην κατανόηση των βαθύτερων κινήτρων και της δυναμικής του τι συμβαίνει στη ζωή σας. Αν και αυτό θα μπορούσε να συμβεί με μεγάλη ένταση ή εμμονή. Το φως μπορεί να αρχίσει επιτέλους να μπαίνει στις σκοτεινότερες γωνιές που σας είχαν ξεφύγει.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Ματωμένη Σελήνη τις προβλέψεις για το ζωδιο σας

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Παρά το γεγονός ότι αυτό που θα δείτε εκεί μπορεί να είναι τόσο διαφωτιστικό όσο και ανησυχητικό. Είναι τελικά κάτι που θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να μπορεί να μετατρέψει την ψυχική οπτική σας σε κάτι πιο ουσιαστικό και ανθεκτικό. Αυτή είναι η εποχή που μπορείτε να αρχίσετε να καταστρέφετε και να αφήνετε πίσω σας παλιές, φθαρμένες αντιλήψεις ή αναποτελεσματικές μορφές επικοινωνίας.

Έχετε, επίσης, αυξημένη την ικανότητα να πάρετε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις πληροφορίες και να τις μετατρέψετε σε κάτι επουλωτικό… ή τραυματικό. Επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά και με συμπόνια. Το να γράψετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας μπορεί να σας βοηθήσει να αιχμαλωτίσετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης για να συγκεντρώσετε τις βαθύτερες ιδιότητες της.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia