Αστρολογία 14-16/01 Σαν μαγικό ποτάμι.

astrologia-ioylios-2014

Αστρολογία 14 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (12:51 στους Αιγόκερω / Ιχθύς)

Το μυαλό σας θα είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης με λίγη μόνο προσπάθεια και συγκέντρωση.

Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, όταν οι ιδέες σας ρέουν σαν μαγικό ποτάμι.

Μπορεί επίσης να είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από τη λαχτάρα και τις φαντασιώσεις σας για τις κρυφές επιθυμίες σας, αν και είναι δυνατόν να τα διοχετεύσετε αυτά σε δημιουργική έκφραση, μέσω της ποίησης, του χορού, της μουσικής, του τραγουδιού στο ντους, οτιδήποτε!

zodia-taro-45

Το πιθανό αρνητικό είναι ότι θα θέλετε τόσο πολύ να φτάσετε σε μια κατάσταση εμπνευσμένης συνείδησης, μαγικής οπτικής και αβίαστης επικοινωνίας που μπορεί να είστε διατεθειμένοι να πέσετε θύματα απάτης αντί να πάρετε λιγότερα απ’ όσα επιθυμείτε. Το να ακούσετε με συμπόνια τα προβλήματα των άλλων μπορεί να είναι πιο εύκολο τώρα για σας και είναι πιο πιθανό να πάρετε μια συμπονετική ανταπόκριση από τους άλλους στα δικά σας προβλήματα.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να χαραχθούν σαφή και αμετακίνητα όρια ανάμεσα σε σας και τους άλλους, από τη στιγμή που είστε πιο επιρρεπείς στη συναισθηματική βαρύτητα τους. Είναι τελικά μια εποχή για αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα και διαίσθηση, αν και είναι σοφό να διατηρήσετε τουλάχιστον το ένα πόδι σας στο έδαφος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολογίαμ16 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (24:26 στον Αιγόκερο)

Αυτή η διέλευση περιλαμβάνει δημιουργική απελευθέρωση ή αποδέσμευση ενός κομματιού της εικόνας που έχετε για τον εαυτό σας, το οποίο δεν σας χρειάζεται πια.

Ωστόσο, αυτή η αποδέσμευση μπορεί συχνά να είναι δύσκολη, ειδικά εάν είχατε επενδύσει πολύ από τον εαυτό σας σε αυτό που αφήνετε.

Μπορεί να νιώθετε ότι οι καταστάσεις το παίρνουν μακριά σας ή μπορεί να νιώσετε αρκετά ανακουφισμένοι που αποδεσμεύεστε από τα παλιά σας βάρη.

Η αποδέσμευση μπορεί να απελευθερώσει πολλή δημιουργική ενέργεια, δύναμη και ενθουσιασμό για τη ζωή, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να ανακατανεμηθούν σε άλλες μορφές έκφρασης του εαυτού σας.

chartomantia-098

Ακολουθήστε την καρδιά σας! Είναι καιρός να αρχίσετε να αφήνετε πίσω σας αυτά που δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

Αυτά μπορεί να είναι μια αρνητική πεποίθηση για τον εαυτό σας ή ίσως η αποβολή μιας αναστολής που έχει διαβρώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Αυτή η διέλευση συμβαίνει μόνο κοντά στις εκλείψεις, οπότε η ενέργειά της είναι πιθανό να είναι πιο αισθητή γύρω από εκείνη τη χρονική περίοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11