Αστρολογία 17-18/01 Αφήστε το Κάρμα να σας οδηγήσει

genia-paidiwn-indigo

Αστρολογία 17/01 – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Χείρωνα .

Αστρολογία : Η ψυχική σας εστίαση και η επικοινωνία σας μπορεί να δεχτούν μια ένεση θεραπευτικής ενέργειας υπό αυτή τη διέλευση.

Εφόσον είστε έτοιμοι να βάλετε και εσείς κάποια προσπάθεια για να τη λάβετε.

Το πνεύμα σας μπορεί να ανυψωθεί τώρα, βλέποντας το φως στην άκρη του τούνελ ή βρίσκοντας το φως που σας καθοδηγεί κατά μήκος της διαδρομής που έχετε μπροστά σας.

zodia-taro-45

Δεν θα κάνει, ωστόσο, την σήραγγα ή την διαδρομή να εξαφανιστούν, θα πρέπει και πάλι να περπατήσετε τον δρόμο. Αλλά η ψυχική προοπτική σας μπορεί να γίνει πιο δεκτική στις ασυνέπειες και τις απογοητεύσεις υπό αυτή την όψη. Αυτό μπορεί να ανακουφίσει το πολύ άγχος και να κάνει το ταξίδι σας λίγο πιο ομαλό.

Η ψυχική πάλη και η αυτοκριτική μπορούν τώρα να βρουν κάποια συμφιλίωση και αποδοχή, που σας φέρνουν κάποια ησυχία μυαλού. Η ικανότητά σας να βρίσκετε τις σωστές λέξεις και την κατανόηση για να βοηθήσετε τους άλλους με τα προβλήματά τους αυξάνεται, παρέχοντας τους έξυπνες παρατηρήσεις. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την όψη, προσπαθήστε να βρείτε την ψυχοσύνθεση και το στυλ της επικοινωνίας που μπορεί να ανεχτεί την αντίφαση. Χωρίς να χρειάζεται να εξαλειφθεί η μία για να δικαιολογήσει την άλλη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογια 18 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό .

Αστρολογία : Λάμψεις διορατικότητας μπορούν να σας δώσουν μια νέα καθαρότητα. Μπορεί όμως να μην σας αρέσουν οι απαντήσεις που θα πάρετε. Δεδομένου ότι θα μπορούσαν να διαταράξουν τη λογική σας αντίληψη του πως είναι τα πράγματα.

Μπορεί να πάρετε κάποια είδηση ή να μάθετε πληροφορίες που θα σας ταρακουνήσουν με κάποιο τρόπο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο για να ανοίξετε το μυαλό σας σε κάτι που αντιστεκόσασταν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Υπάρχει μια Ανώτερη Αλήθεια εδώ που θέλει να ειπωθεί (από εσάς ή σε εσάς), αλλά ο τρόπος που διατυπώνεται μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην αντίδραση.

Υπάρχει ο κίνδυνος να μιλάτε πριν καν σκεφτείτε και η παρορμητική ή η αλόγιστη επικοινωνία και οι ιδέες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν. Κατά πάσα πιθανότητα θα σας βοηθήσει να ακούσετε τον εαυτό σας πρώτα για να ανακαλύψετε αυτό που πραγματικά πρέπει να πείτε. Στη συνέχεια να καταλάβετε πώς να το πείτε με τρόπο που δεν προκαλεί αδικαιολόγητη ζημιά. Προσπαθήστε να λάμψετε το φως της αλήθειας, χωρίς να τυφλώσετε κάποιον με αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος