Αστρολογία 20/01 Η Επανάσταση Αρχίζει

zwdio-ixtheis-afroditi

Αστρολογία 20 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο (έως τις 18 Φεβρουαρίου) .

Αστρολογία : Ευτυχής Ηλιακή Επιστροφή σε όλους τους Υδροχόους!

Ενώ ο ήλιος ταξιδεύει μέσω του Υδροχόου όλοι έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε την επαναστατική, ατομικιστική και φουτουριστική φύση του Υδροχόου που έχουμε μέσα μας.

Αυτό προαναγγέλλει μια εποχή που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τα όρια πέρα από το status quo και τη συμβατική πραγματικότητα, σας καλεί να προσεγγίσετε τα χαμένα νήματα που θα σας οδηγήσουν στο ποιοι είστε.

zodia-taro-45

Μπορεί να κατανοήσετε καλύτερα την ατομική σας μοναδικότητα. Το δικό σας μέρος μέσα στο Μέγα Συλλογικό – τόσο στην κοινότητά σας όσο και στο Συλλογικό Ασυνείδητο. Για να μπορέσετε να αφήσετε το μοναδικό αποτύπωμα του σκοπού της ζωής σας, μερικές φορές είναι απαραίτητο να γίνετε επαναστατικοί, αυθόρμητοι και να είστε ανοικτοί στο απροσδόκητο.

Μπορεί να αντιληφθείτε την ανάγκη σας για αυτές τις ιδιότητες στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Υπάρχει πάντα μια συνεχής ένταση μεταξύ της ανάγκης να συμμορφωνόμαστε με τον τύπο της κοινωνίας για το τι λειτουργεί καλύτερα σε σχέση με την ανάγκη μας να βγούμε από το κεντρικό μονοπάτι. Για να εξερευνήσουμε νέες εμπειρίες και τα δύο αυτά είναι εξίσου απαραίτητα για την υγεία τόσο του ατόμου όσο και της ευρύτερης κοινότητας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αστρολογια 20 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο (έως τις 18 Φεβρουαρίου) .

Αρχετυπικά, στον Υδροχόο συναντάμε την προσωπική μας εμπειρία της μάχης ανάμεσα στις ανάγκες των πολλών ενάντια στις ανάγκες των λίγων. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του Ήλιου στον Υδροχόο, να είστε ανοιχτοί στους τρόπους που λειτουργεί αυτή η πολικότητα στη ζωή σας. Τι μπορεί να σας προκαλέσει ή να σας εμπνεύσει να επαναστατήσετε ή να πάτε ενάντια στο συμβατικό ρεύμα;

Τι θα σας δώσει κίνητρα να γίνετε ομαδικοί παίκτες και να χαρίσετε την ενέργειά σας για να υπερασπιστείτε τις ανάγκες των πολλών; Τι οράματα βλέπετε για το μέλλον όταν σκέφτεστε με αυτούς τους δύο τρόπους; Αυτή την εποχή μπορεί να βρείτε την ευκαιρία να παρατηρήσετε και να μάθετε για αυτά τα δύο μέρη του εαυτού σας. Το μέρος που νιώθει μόνο του ενάντια στον κόσμο και το μέρος που νιώθει ένα με τον κόσμο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια  20-22/01 Αντιμαχία συντρόφων – Απότομος χωρισμός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία 20 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (08:20 στους Ιχθύς / Καρκίνο)

Αστρολογία : Σήμερα, καθώς μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά, μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο άνετα μέσα σας και μέσα στον κοινωνικό κόσμο γύρω σας. Για την ακρίβεια, οι αλληλεπιδράσεις που έχετε με τους άλλους μπορεί να αποδειχθούν γόνιμες. Να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πιο κάτω στο δρόμο σας, προς οποιοδήποτε προορισμό κατευθύνεστε.

Ίσως να είστε σε θέση να κάνετε το ίδιο και για κάποιον άλλο, επίσης. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ξοδέψετε ή να εξοικονομήσετε χρήματα και άλλους πόρους. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι καλό να κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο πλευρές της ανταλλαγής είναι ικανοποιημένες και έχουν πάρει όσα έχουν δώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος