Αστρολογία 22-23/02 Το Σαββατόβραδο εχει μια χρυσή υπόσχεση για όλους

karkinos-problhmata

Αστρολογία 22-23/02 .

Αστρολογία : Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται την Κυριακή μέσα στους Ιχθύες. Αμέσως θα αρχίσει να προσεγγίζει τον Άρη για μια όψη εξαγώνου.

Παράλληλα, θα πατήσει στο μεσαίο σημείο του άξονα Άρη (από τον Αιγόκερω) και Ουρανού (από τον Ταύρο). Ο Άρης βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό, όψη που έγινε ακριβείας την Παρασκευή.

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό το Σάββατο και με τη Σελήνη την Κυριακή.

zodia-taro-45

Κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλο και το άνοιγμα ενός καινούργιου. Η αυριανή συμπράττει με τους Άρη και Ουρανό από ζώδια της Γης, οπότε προαγγέλλει απτές κινήσεις αλλά προς απρόβλεπτες κατευθύνσεις. Πάντως θα υπάρξουν ευκαιρίες για δράση και προσανατολισμό!

Το καινούργιο φεγγάρι σχηματίζεται μέσα στους Ιχθύες: Περιβάλλον υδάτινο, ασταθές, ευμετάβλητο, ανεξιχνίαστο. Επίσης, οι Ιχθύες είναι ο τελευταίος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου που ανοίγει δρόμο για μια έναρξη… Τον Κριό. Η ατμόσφαιρα προετοιμάζεται την Παρασκευή και το Σάββατο, που η Σελήνη είναι ακόμη στον αέρινο Υδροχόο και της προσδίδει χαρά και αυτοπεποίθηση. Σαν ένα δροσερό αεράκι, στο οποίο οσμίζεστε μια καιρική αλλαγή!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Οι Ιχθύες λειτουργούν σαν ένας δίαυλος από το συλλογικό (Υδροχόος) στο ατομικό (Κριός) – αλλά είναι διπλής κυκλοφορίας: Μέσα από το κενό, το άπειρο, το θείο, το φυσικό. Οι Ιχθύες και ο 12ος Οίκος είναι το παράδοξο – το ταυτόχρονα άδειο και γεμάτο, μοναχικό και σε αέναη διασύνδεση.

Δεν υπάρχει αντίστοιχη χαρά από τη σύνδεση σαν αυτή μέσα στους Ιχθύες… Αλλά ούτε μοναξιά τόσο βαθιά εδραιωμένη, όσο της λαφυραγωγημένης φύσης των Ιχθύων σε οδύνη!

Οι Ιχθύες μπορούν να είναι και οι τέσσερεις εποχές μέσα σε μία ώρα. Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το έχουν και οι Δίδυμοι, μόνο που εκείνοι είναι γενικότερα πιο ζωηροί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G προμηνύει για ερωτικές επιστροφές

zodia-zvdia-75

Αστρολογια 22-23/02 .

Οι Ιχθύες αφήνουν το ίχνος σας, σαν έκκριση σαλιγκαριού και ναυτικό ναυάγιο. Και παράλληλα διατηρούν μια αίσθηση βαρύτητας, κάτι που υπολείπεται ενίοτε από τους Διδύμους!

Με τη Νέα Σελήνη της Κυριακής στους Ιχθύες, δημιουργείται σε αυτά τα ύδατα μια πλανητική τετράδα. Μετά τον Ήλιο και τη Σελήνη, είναι εκεί ο Ποσειδώνας που κυβερνά τους Ιχθύες και ο ανάδρομος Ερμής.

Η πορεία του Ερμή μέσα στην εβδομάδα ήταν απρόσμενα διασπαστική, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να κάνετε ασφαλείς προβλέψεις. Η ατμόσφαιρα είναι ζοφερή και ομιχλώδης, μια προκλητικά απατηλή θάλασσα… Και το νερό πάντα κερδίζει – για το καλό ή το κακό!

μελλοντολόγος

Αστρολογία 22-23/02 .

Ο Ερμής είναι διαβόητος ως ταχυδακτυλουργός. Ούτε καλός ούτε κακός, πάντως πανούργος. Μέσα στους Ιχθύες, εμφανίζεται ως ιδιαίτερα μοιραίος δήθεν… Αξιοθρήνητος αλλά σαν κάποιος κάπου να γελά. Αναιδής ο Ερμής! Όμως εδώ οι παλίρροιες είναι ευνοϊκές – και πάντα ισχύει το «τέλος καλό, όλα καλά». Όλοι τελικά θα επιστρέψουν στο δεδομένο πεπρωμένο. Κάθε καλό σας συντροφεύει, κάθε καλό σας αντιτίθεται – και ο κύκλος είναι αέναος!

Αυτή η Νέα Σελήνη διέπεται από την ενέργεια ενός ξεχασμένου στίχου σε ένα ποίημα. Τα ποιήματα είναι τα μέρη που πάει να ακουμπήσει κάθε απώλεια και κάθε κέρδος. Και οι Ιχθύες είναι η τοποθεσία που σκαρώνονται τα ποιήματα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Hal G προμηνύει για ερωτικές επιστροφές

zodia-astra-tarot

Αυτό το σαββατοκύριακο ανοίγετε πανιά, για τις παλίρροιες μιας απόκρυφης γωνιάς της εσωτερικής σας θάλασσας. Θα βγείτε ξανά στην επιφάνεια με έναν σκοπό, που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρος για εβδομάδες. Είναι μια αλχημεία χωρίς έλεγχο, αλλά με την υπόσχεση του χρυσού!

Αλήθεια, εσείς τις σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia