Αστρολογία 25-26/01 Μια μάχη μεταξύ του Γιν και του Γιανγκ

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Αστρολογία 25 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη.

Αστρολογία : Τώρα υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε το θάρρος της γνώμης σας και να πείτε αυτά που πρέπει να ειπωθούν, αν επικεντρωθείτε συνειδητά σε αυτό.

Για την ακρίβεια, τα λόγια και οι ιδέες σας μπορεί να ρέουν υπερβολικά εύκολα τώρα.

Να σας είναι δύσκολο να τα σταματήσετε απ’ το να ξεγλιστράνε από το στόμα σας πριν βρείτε την ευκαιρία να εξετάσετε τον καλύτερο τρόπο για να τα επικοινωνήσετε.

zodia-taro-45

Η επικοινωνία θα είναι πιο αποτελεσματική και εύκολη όταν είναι άμεση, περιεκτική και γρήγορη, αν και μπορεί να γίνει λίγο απότομη και αιχμηρή. Αν πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιον για κάποια δύσκολη κατάσταση, αυτή η όψη μπορεί να σας βοηθήσει παρέχοντας το θάρρος και τα λόγια.

Δεν είναι όμως η ιδανικότερη όψη για μια κατάσταση που απαιτεί περισσότερη διακριτικότητα και τακτ. Αυτή την περίοδο θα βρείτε το θάρρος να πάρετε ρίσκα ή να υποστηρίξετε τον εαυτό σας αν κάτι προκύψει (κυρίως λεκτικά). Αυτή είναι μια καλή όψη για την εύρεση δημιουργικών λύσεων στα προβλήματα και για να δοκιμάσετε επιλογές μέχρι να βρεθεί η σωστή.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Αστρολογια 26 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη (16:01 στους Ιχθύς / Τοξότη)

Αστρολογία : Η δεκτική, διπλωματική πλευρά σας τσακώνεται με την δυναμική, αποφασιστική σας πλευρά. Το αποτέλεσμα είναι είτε μια μάχη βούλησης μεταξύ του Γιν και του Γιανγκ σας, είτε μια νέα δημιουργική ενέργεια που εκμεταλλεύεται και τα δύο.

Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί με τη μορφή προβλημάτων στις σχέσεις , οικονομικών αγώνων. Διαφωνίες σε σχέση με τον έλεγχο ή με ώθηση να αναλάβετε δράση σε σχέδια που έχετε ήδη κάνει. Αν είστε συνήθως πιο άνετοι με την Γιν πλευρά σας (την δεκτική και διπλωματική). Μπορεί να νιώσετε πως σας στριμώχνουν στη γωνία ή πως πρέπει να διαπραγματευτείτε υπό πίεση.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία – Το φλιτζάνι δείχνει τα ερωτικά μελλούμενα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αστρολογια 26 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη (16:01 στους Ιχθύς / Τοξότη)

Αν γέρνετε περισσότερο προς την Γιανγκ πλευρά σας ,την διεκδικητική και προσανατολισμένη στην δράση. Μπορεί να νιώσετε αναγκασμένοι να καλύψετε το σπαθί σας, με το οποίο θα προτιμούσατε να πατάξετε τον εχθρό σας.

Όπως και να έχει, πρέπει να ισορροπήσετε τις δύο πλευρές σας και να βρείτε μια νέα αντιμετώπιση που δουλεύει και για τις δύο.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος