Αστρολογία 27/01 – 02/02 Ανοίγουν διάπλατα όλες οι καρδιές

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αστρολογία : Τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, θα συνευρεθούν οι δύο ονειρικοί πρωταγωνιστές του ουράνιου σκηνικού:

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας συναντώνται αναίσχυντα, στα ύδατα των ποιητικών Ιχθύων. Ποια είναι η πραγματικότητα, τι είναι ρεαλιστικό; Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε τώρα!

Αυτή είναι μια πλανητική επαφή που πραγματοποιείται μία φορά κάθε χρόνο. Και το καίριο ατού της, είναι ότι ανοίγει διάπλατα όλες τις καρδιές. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τη, ως μια επιπλέον Μέρα των Ερωτευμένων… Με τα τρυφερά συναισθήματα να αναδύονται από παντού, σαν καλλιτεχνικές φιγούρες μπαλέτου!

zodia-taro-45

Μην περιμένετε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, για να κάνετε μια πιο συναισθηματική κίνηση. Αυτή η ουράνια σύμπραξη δίνει μια χροιά παραμυθιού σε κάθε ρομαντική προσέγγιση. Τολμήστε να ανεβάσετε τον «ήχο» σας, σαν ένα παλιομοδίτικο τζούγκμποξ!

Θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από τους ερωτικούς ρυθμούς αυτής της συγκυρίας… Γι’ αυτό πρέπει να διασφαλίσετε τουλάχιστον ένα σταθερό σημείο, μέσα σας και στο περιβάλλον σας. Ο κίνδυνος που ελλοχεύει υπό αυτή την ατμόσφαιρα φαντασίας, είναι να παραπλανηθείτε από την επιδεξιότητα μιας σαγηνευτικής προσέγγισης!

Διαβαστε επισης : Η Κωσταντινουπολίτικη τράπουλα φωτίζει τις σχέσεις .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παράλληλα, να θυμάστε ότι οι Ιχθύες είναι το ζώδιο της συγχώρεσης. Γι’ αυτό η ειρηνευτική τους κυριαρχία, μπορεί τώρα να υποστηρίξει κάθε κίνηση συμφιλίωσης και επαναπροσέγγισης. Αν είστε εσείς αυτοί που θα τείνετε το κλαδί ελιάς, ενδείκνυται να το συνοδεύσετε με ένα τρυφερό μπουκέτο λουλούδια!

Κρατήστε όση χαλαρότητα μπορείτε από αυτή την ατμόσφαιρα, για την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Ο ορμητικός Άρης από τον Τοξότη, θα διασταυρώσει το ξίφος του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Ο πολεμιστής πλανήτης θα φέρει μαζί του και μια ισχυρή δόση του ορού της αλήθειας… Και αυτός δεν αναμιγνύεται καλά με το ονειρικό κοκτέιλ του Ποσειδώνα – και της Αφροδίτης – στους Ιχθύες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 

 

Αστρολογία εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Αν περιπλανιέστε ακόμη στην οφθαλμαπάτη, η επιθετική ενέργεια θα σκάσει αυτή τη «φούσκα» – και όχι με τρυφερότητα. Ο Άρης στον Τοξότη είναι εύφλεκτος και θέλει ταχύτητα κινήσεων. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες είναι νωθρός, ρέει. Γι’ αυτό η μέρα δεν ενδείκνυται για δεσμευτικές υποσχέσεις… Όχι όσο ακόμα η ατμόσφαιρα είναι τόσο αλλόκοτη!

Οι όψεις τετραγώνου μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκολλήσετε από μια θέση. Αν αξιοποιήσετε αυτή την ώθηση προς καινούργιες κατευθύνσεις, θα μπορέσετε να ανανεώσετε και την οπτική σας. Η αρχή της εργασιακής εβδομάδας θα βρίθει από στάσεις και εκκινήσεις. Δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, υπό όλη αυτή τη σύγχυση!

Ωστόσο, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία για να ραφινάρετε τις κινήσεις σας. Να αποφασίσετε αν θα κινηθείτε με γνώμονα το ένστικτο και τη δημιουργικότητα ή θα προοδεύσετε στο όνομα της αποδοτικότητας. Κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές, μιας και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τις δύο πτυχές προς όφελός σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Διαβαστε επισης : Η Κωσταντινουπολίτικη τράπουλα φωτίζει τις σχέσεις .

Αστρολογια εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Το σαββατοκύριακο θα καταφέρετε επιτέλους να προσγειωθείτε αρκετά. Το πρώτο Τέταρτο της Σελήνης θα αναδυθεί στον λογικό αλλά αισθησιακό Ταύρο. Αν το μαγικό χαλί του Ποσειδώνα σας απομάκρυνε κάπως από τη βάση σας, τώρα μπορείτε να βρείτε ξανά το κέντρο σας!

300x300a

Κοιτώντας πίσω τις μέρες που προηγήθηκαν, μπορεί να νιώσετε κάπως σαστισμένοι… Να αναρωτηθείτε τι πραγματικά σας συνέβη.

Μην σπαταλήσετε καθόλου χρόνο στην ανάλυση: Αυτή η σεληνιακή πρόοδος ζητά να κοιτάτε μπροστά, με ξεκάθαρη ματιά!

Έχετε πάρει τα μαθήματά σας, τώρα είναι η ώρα να κάνετε τους διαχωρισμούς. Τώρα ξέρετε τι είναι πραγματικά σωστό και αποδοτικό για εσάς.

Περάστε το σαββατοκύριακο θεραπευτικά, κάνοντας το ξεκαθάρισμα και τις πιο έξυπνες επιλογές σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot