Αστρολογία 29/06-05/07 Πρέπει να περάσετε στα συναισθήματά σας

agapiste-ton-eayto-sas

Αστρολογία 29/06-05/07 .

Αστρολογία 29/06-05/07 : Δεν έχετε ενσκήψει ακόμη πάνω στη λίστα των σημαντικών σας θεμάτων; Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος, πρέπει να το κάνετε άμεσα!

Πάρτε αντίγραφα ασφαλείας για τα αρχεία σας, δημιουργήστε πιο ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης στις διαδικτυακές σελίδες και εφαρμογές σας.Επίσης, φροντίστε να παραδώσετε ή να καταθέσετε γρήγορα κάθε είδους έγγραφο!

Μετά, πρέπει να περάσετε στα συναισθήματά σας. Μήπως έχετε κρύψει κάτω από το χαλί κάποιες απαραίτητες συζητήσεις που εκκρεμούν; Μήπως κρατάτε σε απόσταση έναν συγκάτοικο ή συγγενή σας;

zodia-taro-45

Την Τρίτη 30 Ιουνίου, ο μεγεθυντικός Ήλιος θα βρεθεί στην ίδια μοίρα με τον ανάδρομο Ερμή στα εδάφη του Καρκίνου. Η σύνοδος θα ρίξει και πάλι φως σε όλα τα θέματα που έχετε χειριστεί άτσαλα – ή καθόλου… Και όσα αποφεύγατε θα βγουν στην επιφάνεια, αναγκάζοντάς σας να τα δείτε!

Μόνο διασκεδαστική δεν θα είναι αυτή η διαδικασία. Αλλά όταν την ολοκληρώσετε, θα νιώσετε πραγματική ανακούφιση. Όταν αδιαφορείτε για ένα πρόβλημα, αυτό επιδεινώνεται και γίνεται ένα επίμονο κέντρισμα στον ώμο σας. Μόλις ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα θα νιώσετε απελευθερωμένοι, ακόμα κι αν απαιτούνται κάποιες προκλητικές και άβολες συζητήσεις!

μελλοντολόγος

Αστρολογια 29/06-05/07 .

Είστε άτομα που προχωράτε μπροστά, κόντρα σε κάθε πρόβλεψη; Ίσως είναι καιρός να κάνετε μια παύση σε αυτή τη στρατηγική την 1η Ιουλίου: Ο συνετός και συντηρητικός Κρόνος που πορεύεται ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 10 Μαΐου, περνά με την όπισθεν στον Αιγόκερω.

Θα διανύσει τους επόμενους 6 μήνες στο ζώδιο που κυβερνά, απ’ όπου και θα υπογραμμίσει το παλιό σοφό ρητό: Για ό,τι απέτυχες να σχεδιάσεις, σχεδίασες να αποτύχεις!

Όσο σημαντικός κι αν είναι ο αυθορμητισμός, δεν θα σας χρειαστεί ιδιαίτερα από τώρα και μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Αν ξεκινήσετε να γεμίζετε τα όποια κενά έχει μια σπουδαία ιδέα σας, θα καταλάβετε αμέσως αν μπορεί να εφαρμοστεί…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αστρολογία 29/06-05/07 .

Και ειδικά μετά το οριστικό πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο, από τις 17 Δεκεμβρίου 2020 και μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023. Μπορεί να σας αναστατώνει μια ελάττωση ταχύτητας στο μέσο της διαδρομής, όμως θα αποδειχθεί σωτήρια!

Με τον Κρόνο σε «λειτουργία» εξοικονόμησης ενέργειας, μπορείτε να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο. Αν και δεν χρειάζεται να τα πάρετε όλα από την αρχή, σκαλίστε λίγο τα θεμέλια αυτού που προσπαθείτε να στήσετε. Ο νόμος της έλξης υποστηρίζει ότι «οι υγιείς ρίζες αποφέρουν καρπούς»!

Μπορεί να υπάρχουν βασικές πτυχές που χρειάζονται διευκρινίσεις: Όπως η επικαιροποίηση μιας αποστολής, η αλλαγή της ψηφιακής πλατφόρμας για το στήσιμο της ιστοσελίδας σας, η αναθεώρηση των γαμήλιων όρκων σας. Δεν πρόκειται για κάτι επιφανειακό!

κρυσταλλομαντεία

Αστρολογία 29/06-05/07 .

Η πορεία του Κρόνου στον Αιγόκερω, σας αναγκάζει να επιθεωρήσετε όλες τις μακροπρόθεσμες δομές της ζωής σας. Η ενίσχυση των θεμελίων τους μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, θα τις κάνει «ακέραιες» για πολλά χρόνια στο μέλλον!

Θυμάστε τις προθέσεις που καταγράψατε στην αρχή της χρονιάς για το 2020; Ποιες ευχές σας θέσατε σε κίνηση, με την Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω στις 6 Δεκεμβρίου 2019;

Ίσως θυμάστε, ίσως όχι. Αλλά το Σάββατο 4 Ιουλίου μπορεί να αγγίξετε ένα σχετικό ορόσημο, υπό τις ακτίνες της Πανσελήνου και Έκλειψης Σελήνης στον Αιγόκερω. Και δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε ευχάριστα, συνειδητοποιώντας πόση απόσταση έχετε διανύσει έκτοτε!

Αφού καταγράψετε την πρόοδό σας, θα ενθαρρυνθείτε για να πατήσετε κι άλλο το γκάζι. Μιας και οι εκλείψεις αποκαλύπτουν τις κρυμμένες ευκαιρίες, κοιτάξτε γύρω σας. Μπορεί ένα άτομο με επιρροή να βρίσκεται εκεί, έτοιμο να στηρίζει ένα εγχείρημα σαν το δικό σας. Τα σχέδια θα ανεβάσουν γρήγορα ταχύτητα υπό αυτές τις σεληνιακές δονήσεις… Γι’ αυτό πιάστε γερά το τιμόνι και στυλώστε τα μάτια στον δρόμο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76