Αστρολογία 29-30/12 Μια θεραπευτική κρίση για το Παρελθόν

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Αστρολογία 29 Δεκεμβρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Χείρωνα (01:34 στους Αιγόκερω / Κριό) .

Αστρολογία : Η ψυχική σας εστίαση και η αντίληψη σας, μπορεί να μοιάζουν κάπως τεταμένες τώρα. Μπορεί να βρεθείτε κλειδωμένοι σε έναν αγώνα αναποφασιστικότητας που προέρχεται από το γνωστό δίλημμα είναι το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο.

Μπορεί να είναι δύσκολο να μείνετε αντικειμενικοί και σε ισορροπία στην οπτική σας, αλλά δουλεύοντας με αυτό θα μπορούσατε επίσης να βρείτε μια νέα ψυχική εστίαση που σας δίνει μεγαλύτερη σαφήνεια.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να βυθιστείτε στον κυνισμό ως τρόπο για να αντιμετωπίσετε αυτό που φαίνεται σαν μια κατάσταση από την οποία δεν μπορείτε να βγείτε νικητές.

zodia-taro-45

Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει την ψυχική προοπτική σας σε ένα είδος «θεραπευτικής κρίσης». Που θα σας αναγκάσει να αρπάξετε πιο σφιχτά τις ιδέες, την επικοινωνία και την διάθεση που είναι προβληματικές για σας. Αντί να φτάσετε στα άκρα (στην ελπίδα ότι αυτό θα ξεκαθαρίσει το δρόμο μπροστά σας), θα σας βοηθήσει περισσότερο αν μπορείτε να κάνετε μερικά βήματα πίσω.

Να επιτρέψετε σε όλα τα συγκρουόμενα και τα ασυγχρόνιστα στοιχεία να συνυπάρξουν μαζί – σαν ένα δημιουργικό παράδοξο. Εάν ήσασταν σε άρνηση για κάτι, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής που θα σας επιτρέψει να παλέψετε με τη σύνθετη πραγματικότητα της κατάστασής σας.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Αστρολογια 30 Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης (08:23 στον Αιγόκερο)

Αστρολογία : Αυτή η διέλευση περιλαμβάνει δημιουργική απελευθέρωση ή αποδέσμευση ενός κομματιού της εικόνας που έχετε για τον εαυτό σας, το οποίο δεν σας χρειάζεται πια.

Ωστόσο, αυτή η αποδέσμευση μπορεί συχνά να είναι δύσκολη, ειδικά εάν είχατε επενδύσει πολύ από τον εαυτό σας σε αυτό που αφήνετε.

Μπορεί να νιώθετε ότι οι καταστάσεις το παίρνουν μακριά σας ή μπορεί να νιώσετε αρκετά ανακουφισμένοι που αποδεσμεύεστε από τα παλιά σας βάρη.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Η αποδέσμευση μπορεί να απελευθερώσει πολλή δημιουργική ενέργεια, δύναμη και ενθουσιασμό για τη ζωή. Τα οποία μπορούν στη συνέχεια να ανακατανεμηθούν σε άλλες μορφές έκφρασης του εαυτού σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας!

Είναι καιρός να αρχίσετε να αφήνετε πίσω σας αυτά που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Αυτά μπορεί να είναι μια αρνητική πεποίθηση για τον εαυτό σας ή ίσως η αποβολή μιας αναστολής που έχει διαβρώσει την αυτοπεποίθησή σας. Αυτή η διέλευση συμβαίνει μόνο κοντά στις εκλείψεις. Οπότε η ενέργειά της είναι πιθανό να είναι πιο αισθητή γύρω από εκείνη τη χρονική περίοδο.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot