Αστρολόγος προβλέψεις 01/01/2020 Τετάρτη

maxresdefault (1)

Αστρολόγος προβλέψεις 01/01/2020 Τετάρτη

Αστρολόγος Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!
Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Αιγόκερω. Από εκεί δίνει μια πιο υπεύθυνη και σοβαρή χροιά στο σκεπτικό σας!

Αυτή είναι καλή στιγμή για να σχεδιάσετε τη χρονιά που ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Σκεφτείτε σε ποιους τομείς πρέπει να οργανωθείτε πιο πολύ ή να εστιάσετε περισσότερο!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, διατηρώντας τη χαρωπή σας διάθεση. Είστε πιο ανέμελοι και διατεθημένοι να απελευθερωθείτε από παλιά βάρη. Να έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και τις διεργασίες του, στραφείτε στην εσωτερική σας γαλήνη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η λέξη κλειδί της μέρας είναι η αρμονία, και θα είναι παρούσα σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Αποφύγετε να κάνετε σκέψεις που σας αγχώνουν και μην κάνετε τίποτα με το ζόρι. Την Τετάρτη, οι άνδρες θα είναι περισσότερο δραστήριοι και ιδεολόγοι σχετικά με την ερωτική τους ζωή. Παρά τη γιορτινή ατμόσφαιρα, κάποιος φίλος θα σας επιστήσει την προσοχή στα προβλήματα που αντιμετωπίζει… Που σε κάποιες περιπτώσεις θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση.

Η Τετάρτη δεν είναι ευνοϊκή μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς θα είστε καταβεβλημένοι από διάφορα συναισθήματα. Μην υπερεκτιμήσετε τα λόγια που θα ακούσετε, από κάποιο άτομο στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Μερικές από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες που θα βιώσετε σήμερα, θα σχετίζονται με τα παιδιά σας ή με νεαρά άτομα που ζουν μακριά από εσάς.

zwdia-taro-astra

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα αποφύγετε να κάνετε σχέδια, καθώς τίποτα δεν θα γίνει με τον τρόπο που περιμένετε. Πάντα θα υπάρχουν νέες περιστάσεις, νέες ιδέες ή προτάσεις. Αλλά σε γενικές γραμμές, η μέρα θα έχει ενδιαφέρουσα και θετική εξέλιξη για εσάς. Σήμερα μπορείτε να επιτύχετε μικρά αλλά σημαντικά αποτελέσματα, σε σχέση με τη συναισθηματική σας κατάσταση.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/01/2020 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η πρώτη μέρα του χρόνου δεν θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να ξυπνήσετε με άσχημη διάθεση, με πονοκέφαλο ή χωρίς να έχετε κοιμηθεί αρκετά την προηγούμενη νύχτα. Αυτό θα σας κάνει εύθικτους και θα θυμώνετε εύκολα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας και να μην χαλάσετε τη διάθεση των ανθρώπων γύρω σας.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τετάρτη θα χαρείτε με διάφορα νέα από κοντά και μακριά. Θα κάνετε περισσότερα τηλεφωνήματα ή θα λάβετε περισσότερα μηνύματα. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από νέα ή από κάποιο γεγονός, που θα σχετίζεται με ένα πρόσωπο στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/01/2020 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Θα έχετε την επιθυμία να περάσετε τη μέρα με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους, τόσο για οικογενειακά όσο και για επαγγελματικά θέματα. Σήμερα, όσοι από εσάς πρέπει να εργαστούν παρόλο που είναι αργία, θα έχουν επιτυχία στο έργο τους.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75