Αστρολόγος προβλέψεις 01/02 Σάββατο

drakwniki-astrologia-simasia

Αστρολόγος προβλέψεις 01/02 Σάββατο

Αστρολόγος, Καλό μήνα σε όλες και όλους!
Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας πραγματοποίησε τη σύνοδό του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 12 Ιανουαρίου. Όλοι πλέον έχετε μπει και επισήμως σε μια περίοδο ανανέωσης. Η ζωή όλων επαναπροσδιορίζεται!

Ο Κρόνος θα κάνει μια σύντομη επίσκεψη στον Υδροχόο, από τις 21 Μαρτίου έως την 1η Ιουλίου. Μετά θα επιστρέψει στον Αιγόκερω, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Το μέλλον ήδη σας προσκαλεί!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, όπου σχηματίζει το Πρώτο της Τέταρτο. Με ξεκάθαρη την οπτική σας, μπορείτε να οικοδομήσετε ό,τι θέλετε όπως το θέλετε. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια όψη με τον Δία από τον Αιγόκερω. Η ατμόσφαιρα διέπεται από στήριξη και θετική ενέργεια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα είναι μια περίπλοκη μέρα. Θα χρειαστεί να επιδείξετε μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης και να είστε πιο προσεκτικοί στον πόνο ή τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων. Η σημερινή θα είναι δυσμενής ημέρα για ταξίδια, ειδικά για νέες γυναίκες ή κορίτσια. Μπορεί να βιώσουν απογοήτευση ή να προκύψουν γεγονότα που θα αποκλίνουν από τα αρχικά τους σχέδια και προσδοκίες.

Σήμερα, η έλλειψη επιθυμίας να εκπληρωθούν ορισμένες ευθύνες στην οικογένειά σας, μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Το Σάββατο θα υπάρξουν ανησυχίες για την υγεία ενός ατόμου από την οικογένειά σας, αλλά θα πρόκειται για κάτι περαστικό. Η μέρα υποδεικνύει εκπλήξεις στην ερωτική ή προσωπική αγάπη ζωή των ανδρών άνω των 35 ετών.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα τα κύρια καθήκοντα και οι δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται με τις γυναίκες. Κάποια θα είναι ευχάριστα ενώ άλλα θα σας προκαλέσουν πρόσθετα προβλήματα ή νέες ευθύνες. Η μέρα θα είναι συναισθηματικά ασταθής και ανήσυχη, οπότε δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/02 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας ζωή, για να εναρμονίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Το Σάββατο το σπίτι σας θα είναι σημαντικό για εσάς, καθώς θα σας προσφέρει τη σταθερότητα και ασφάλεια που χρειάζεστε. Σήμερα θα εξετάσετε διάφορες επιλογές, που θα αφορούν την εξέλιξη των προσωπικών ή επαγγελματικών σας σχεδίων.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα βιώσετε μια μικρή εσωτερική δυσαρέσκεια, πρώτα και κύρια με τον εαυτό σας. Είναι πιθανό να πάρετε κάποια χρήματα ή να εισπράξετε μικρά έσοδα. Οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα από κοντά και μακριά, θα είναι σημαντικές για τα σχέδιά σας για τις επόμενες 2-3 ημέρες.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/02 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα προκύψει μια νέα εξέλιξη σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε από παλιά. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα αισθητό στα οικονομικά σας. Σήμερα πολλοί από εσάς θα λάβουν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την οικογένεια και την εργασία τους. Αν ταξιδέψετε σήμερα, να ξέρετε ότι θα υπάρξει μια στιγμή έντασης, η οποία όμως θα ξεπεραστεί γρήγορα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76