Αστρολόγος προβλέψεις 01/07 Τετάρτη

8910501024x768Mykindofheaven

Αστρολόγος προβλέψεις 01/07 Τετάρτη

Αστρολόγος Καλό μήνα σε όλες και όλους!

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης κινείται ανάδρομος στον Καρκίνο. Προσπαθείτε να βάλετε σε σειρά τα θέματα του σπιτιού και της προσωπικής σας ζωής.

Ο Ερμής θα επιστρέψει ορθόδρομος στις 12 Ιουλίου, άρα έχει ήδη διανύσει τη μισή ανάδρομη διαδρομή του. Ίσως να παίρνετε απαντήσεις που δεν είχατε ξανά στο παρελθόν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο ανάδρομος Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω κι εσείς είστε έτοιμοι να δράσετε… Ξέρετε πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε κι αυτό θα λειτουργήσει θετικά σε κάθε νέο σύστημα!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Σκορπιό και υπογραμμίζει τα συναισθήματα για όσα έχετε επενδύσει. Σημαντικά για όλους πλέον είναι η υγεία, η ευημερία και η ευτυχία. Αυτά αποτελούν και αναφαίρετα δικαιώματά σας, γι’ αυτό εστιάστε στους στόχους σας!

Αστρολόγος προβλέψεις 01/07 Τετάρτη

Η Σελήνη θα σχηματίσει αρκετές αίσιες όψεις στη διάρκεια της ημέρας. Το απόγευμα θα περάσει στον Τοξότη και η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο εξωστρεφής και κοινωνική. Θα κατανοείτε τα πάντα καλύτερα!

μελλοντολόγος

Πολλοί θα ξεκινήσουν την πρώτη ημέρα αυτού του μήνα με καλή διάθεση και αισιοδοξία για τη ζωή. Η διάθεση όλων θα είναι διαφορετική, σε γενικές γραμμές θα επικρατήσει θετική στάση. Σήμερα θα είστε τυχεροί, σε πράγματα που είναι ευνοϊκά για εσάς αλλά και για τους ανθρώπους γύρω σας. Οι καλές πράξεις θα ανταποδοθούν διπλά και τριπλά. Αλλά θα πρέπει να γίνουν με καθαρή καρδιά, όχι για να αναγνωριστούν.

Θα υπάρξει μια εξέλιξη στην οικογένειά σας, ειδικά αν αφορά την επίλυση παλιών προβλημάτων ή την εναρμόνιση πολύπλοκων σχέσεων. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μην αγνοείτε τα μέτρα πρόληψης ενάντια στους ιούς. Μην υποτιμάτε την κατάσταση.

Αστρολόγος προβλέψεις 01/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε μια απροσδόκητη συνάντηση ή θα χαρείτε με μια πρόσκληση, κάποιο μήνυμα ή τηλεφωνική συνομιλία με ένα άτομο που ζει ή εργάζεται σε άλλο μέρος. Πολλοί θα χαρούν με κάποιο οικονομικό έγγραφο, που μπορεί να συνοδεύεται από ένα μικρό χρηματικό ποσό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε διστακτικοί, συναισθηματικοί και πολύ ευαίσθητοι. Θα σας είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε σε μια συγκεκριμένη δέσμευση. Η ερωτική σας ζωή θα εξαρτηθεί από τη διάθεσή σας. Θα είστε πρόθυμοι να φλερτάρετε, αλλά χωρίς σοβαρές δεσμεύσεις. Μην παραμελείτε τον υγιεινό τρόπο ζωής. Τυχόν εκπλήξεις θα περιπλέξουν τα αρχικά σας σχέδια για τις επόμενες μέρες.

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τετάρτη μην φοβάστε τυχόν δυσάρεστες ή απροσδόκητες εμπειρίες. Ανεξάρτητα από το τι αφορούν, θα ανοίξουν δρόμο για κάποια σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Πολλοί θα πάρουν μια απόφαση για την ιδιοκτησία ή τα προσωπικά τους αντικείμενα. Φίλοι από κοντά και μακριά θα επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Θα ξεκινήσετε τη μέρα με μελαγχολική διάθεση, λόγω έλλειψης ύπνου ή δυσάρεστων ονείρων. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Θα μπορέσετε να λύσετε ορισμένα προβλήματα, μόνο όμως αν έχετε ήδη λάβει σημαντικές αποφάσεις. Η μέρα φέρνει σημαντικά νέα, μια πρόσκληση ή μια προσφορά που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia