Αστρολόγος προβλέψεις 02/02 Κυριακή

zwdia-imerisies-22-7-14

Αστρολόγος προβλέψεις 02/02 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο πλανήτης του φωτός βρίσκεται στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να διευρύνετε τον κύκλο σας, να κάνετε περισσότερες επαφές!

Όλοι έχουν περάσει σε μια νέα εποχή. Αυτό που χρειάζεται, είναι να διασφαλίσετε τη θέση σας και να είστε παρόντες και ενήμεροι για όσα τεκταίνονται γύρω σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο. Αποζητάτε όσα σας παρέχουν άνεση, θέλετε να οικοδομήσετε και να υπάρχει διάρκεια. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσιες θέσεις με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και την Αφροδίτη. Όλες ευνοϊκές όψεις για όσα θέλετε να επιτύχετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή μην φοβηθείτε να αναλάβετε την ευθύνη για σημαντικές ενέργειες στο σπίτι, στην οικογένεια ή στην εργασία σας. Η μέρα υποδεικνύει επιτυχία και καλά αποτελέσματα, καθώς θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από την τύχη. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι την ανυπομονησία ή το περιττό άγχος. Το Σάββατο μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια για το μακρινό μέλλον. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε μερικές καλές ιδέες, από ανθρώπους στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Στις συναντήσεις και συζητήσεις που θα έχετε σήμερα, θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα… Θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ως κουτσομπολιό, αλλά σε γενικές γραμμές θα ωφεληθείτε. Προβλήματα που θα προκύψουν στις ζωές ανδρών ηλικίας άνω των 35 ετών, δεν θα αποτελέσουν έκπληξη. Σήμερα οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα έχουν κάποιο σημαντικό λόγο για να χαρούν.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μπορεί να λάβετε χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες μέσω τηλεφώνου, e-mail ή μιας συνάντησης. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν έχετε κάποιο ραντεβού ή κράτηση. Σήμερα θα συμβεί ένα σημαντικό γεγονός, που περιλαμβάνει ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα που θα αφήσει ένα μόνιμο σημάδι στη ζωή σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/02 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε συναισθηματικά ασταθείς, επιρρεπείς στη θλίψη ή την απαισιοδοξία, ακόμα κι αν τα πράγματα εξελίσσονται με ευνοϊκό τρόπο για εσάς. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα υγείας σας ή σε ανησυχίες σας για αγαπημένα σας πρόσωπα. Σήμερα μπορεί να αναστατωθείτε από νέα, που σχετίζονται με ένα άτομο στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε αρκετή δουλειά στο σπίτι, που θα απαιτεί την πλήρη προσοχή σας. Παρά την απροθυμία σας να δεσμευθείτε σε ορισμένα πράγματα, θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη και να κάνετε ό,τι πρέπει να γίνει σήμερα. Κατά περίεργο τρόπο, θα βρείτε ελεύθερο χρόνο για έρωτα και ευχάριστες δραστηριότητες.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/02 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα ασχοληθείτε με κάποιο είδος εργασίας. Μπορεί να προκύψουν εύκολα συγκρούσεις με συναδέλφους, πελάτες ή άλλους ανθρώπους στην καθημερινή σας ζωή. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου, θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή: Αυτά τα άτομα δεν θα δείξουν λιγότερη επιμονή από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra