Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Πέμπτη

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκατοικεί με τον Πλούτωνα. Μαζί σας «μεταλλάσσουν» και σας διδάσκουν όσα χρειάζεστε, προκειμένου να νιώθετε ασφαλείς και άνετοι!

Ο Δίας θα συγκατοικεί με τον Πλούτωνα μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου. Το σκοινί παραμένει τεντωμένο, ενόσω εσείς δημιουργείτε όσα θέλετε και χρειάζεστε!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Τοξότη. Γίνεστε πιο δεκτικοί για να βιώσετε τις εμπειρίες που αποζητάτε: Θα τις φέρει η ενέργεια του Τοξότη. Με προσέγγιση βήμα-βήμα, προχωράτε μπροστά και προσαρμόζεστε στην εποχή. Η μέρα ενδείκνυται για να θέσετε τα φίλτρα σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα στηριχθείτε για τις υποθέσεις σας σε πληροφορίες που έχετε συλλέξει, σε έγγραφα ή συμφωνίες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Η μέρα φέρνει διάφορα νέα από κοντά και μακριά. Οι προσδοκίες σας θα είναι εφικτές, έρχονται και ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με έναν άνδρα της ζωής σας: Πατέρα, παππού, θείο, κάποιον που βρίσκεται σε υψηλή κοινωνική ή πολιτική θέση. Μπορεί να μάθετε κάτι δυσάρεστο για έναν άντρα που γνωρίζετε – αλλά μάλλον δεν θα πρόκειται για κάποιον συγγενή σας. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα πρέπει να αποφύγουν τις επικίνδυνες ενέργειες και την αλαζονεία.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/07 Επιστροφές από το παρελθόν – Λόγια από άντρα

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Πέμπτη θα βιώσετε μια έκπληξη στο σπίτι ή στη δουλειά σας. Τα καλά γεγονότα θα σχετίζονται με την οικογένεια και τους συγγενείς σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναδιοργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Πολλοί θα χαρείτε με κάποια χρήματα ή μια σημαντική επιτυχία. Η επικοινωνία με μια νεαρή γυναίκα θα σας δώσει ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα βιώσετε άγχος για μια είδηση ​​ή ένα γεγονός. Θα τη θυμάστε, λόγω επαφών με παλιούς φίλους. Θα χαρείτε με χρήματα που θα λάβετε ή θα επωφεληθείτε από ένα οικονομικό έγγραφο. Οι ενέργειες ή τα σχόλια κάποιου θα σας προκαλέσουν αμφιβολίες ή υποψίες. Η υγεία σας θα απαιτήσει προσοχή. Μην υπερβάλλετε με την άσκηση και προσπαθήστε να ξεκουράζεστε.

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη ατενίστε με τόλμη και αισιοδοξία το μέλλον. Μην κοιτάτε πίσω. Θα χαρείτε με κάποιο γεγονός ή νέα από την εργασία σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από νέα που θα αφορούν έναν κοντινό συγγενή σας. Καλό θα ήταν να προγραμματίσετε από σήμερα τι θα κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο.

Αστρολόγος προβλέψεις 02/07 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Η επιτυχία θα εξαρτηθεί από τις δικές σας αποφάσεις που βασίζονται στις εμπειρίες σας. Μην επαναλαμβάνετε παλιά λάθη μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ότι τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Τα σχέδια που έχετε κάνει για το σπίτι και την οικογένεια σας θα μπορέσουν να υλοποιηθούν, αρκεί να είναι μέσα στις δυνατότητές σας. Τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν, θα σας απασχολήσουν τουλάχιστον για τις επόμενες τέσσερις-πέντε ημέρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9