Αστρολόγος προβλέψεις 03/01 Παρασκευή

zwdio-aderfi-psyxi

Αστρολόγος προβλέψεις 03/01 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Υδροχόο, απ’ όπου σας στέλνει τις πιο άρτιες ευκαιρίες: Συμπράξεις, φίλοι και αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ευνοούνται από αυτή την ενέργεια!

Η Σελήνη από τον Κριό είναι σε ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Αυτό προμηνύει ευχάριστες ειδήσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σας καλεί να ηγηθείτε. Φροντίστε να τηρείτε τις αρχές σας και να λειτουργείτε με ακεραιότητα!

Ο Άρης περνά στον Τοξότη σήμερα, μετά από παραμονή έξι εβδομάδων στον Σκορπιό. Τώρα είστε έτοιμοι να απελευθερωθείτε, να εξερευνήσετε και να επεκταθείτε. Ο Άρης θα παραμείνει στον Τοξότη έως τις 16 Φεβρουαρίου, έχετε να μάθετε πολλά μέχρι τότε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή θα έχετε περισσότερη ενέργεια και δύναμη, για να χειριστείτε τα πιο σημαντικά σας καθήκοντα ή να επιλύσετε πιο περίπλοκα προβλήματα. Θα είστε πολύ πιο ρεαλιστές στην αξιολόγηση καταστάσεων και τη λήψη των σωστών αποφάσεων με ευκολία. Η Παρασκευή είναι καλή μέρα για ταξίδια, κυρίως στο εσωτερικό της χώρας που ζείτε. Ένα ταξίδι μπορεί να γίνει λόγω πρόσκλησης από άτομα που θα επισκεφτούν ή επισκέπτονται, μέρη στα οποία έχετε κάνει κράτηση από πριν.

Σήμερα θα χαρείτε με μια συνάντηση ή συγκέντρωση με τα παιδιά, τα εγγόνια σας ή άλλα άτομα νεαρής ηλικίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτό. Την Παρασκευή να είστε προσεκτικοί με τα θέματα υγείας. Μην τα αγνοείτε αλλά μην τα παίρνετε και πολύ δραματικά. Τυχόν παρερμηνείες σχετικά με την πραγματική κατάσταση της υγείας σας, μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες συναισθηματικές καταστάσεις. Η μέρα θα είναι ξεχωριστή για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας στα ζώδια του Σκορπιού, του Καρκίνου ή των Ιχθύων.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Παρασκευή θα έχετε χρήσιμες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους φίλους σας. Μπορεί να συζητήσετε μαζί τους διάφορες καταστάσεις που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες ιδέες, σχετικά με μια νέα δουλειά ή επιχείρηση. Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική, καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες για θετικά αποτελέσματα στις καθημερινές σας υποθέσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/01 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Παρασκευή θα είναι μια ευχάριστη μέρα για συναντήσεις με άντρες και γυναίκες από διάφορα μέρη. Θα μοιραστείτε μεταξύ σας προσωπικές εμπειρίες και τα πρόσφατα γεγονότα στη ζωή σας. Η μέρα υποδεικνύει νέους φίλους, κυρίως μέσω κοινωνικών δικτύων, με ανθρώπους που είναι φίλοι των φίλων σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Παρασκευή θα είστε σε θέση να απαλλαγείτε από κάποια προβλήματα ή δυσκολίες που προέκυψαν κατά τις τελευταίες ημέρες του 2019. Σήμερα, κάποια απροσδόκητα γεγονότα θα αλλάξουν την πορεία εξέλιξης υποθέσεων και σχεδίων που είναι σημαντικά για εσάς. Θα θυμάστε τη μέρα λόγω γεγονότων, τη σημασία των οποίων θα εκτιμήσετε κατά τη διάρκεια του νέου έτους.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/01 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα βάλετε σε προτεραιότητα την οικογένειά σας. Η αγάπη και η αρμονία στις οικογενειακές σχέσεις σας θα είναι πολύ σημαντικές και θα συμβάλλετε πολύ σε αυτό. Η σημερινή μέρα φέρνει ευκαιρίες για νέα εγχειρήματα στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia