Αστρολόγος προβλέψεις 03/02 Δευτέρα

omorfi-osmi-erwtika-kalyteri-geysi

Αστρολόγος προβλέψεις 03/02 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Η θέση της στον Ταύρο είναι εξαιρετικά αίσια, μιας και προάγει την ασφάλεια και την άνεσή σας. Ωστόσο, η παραμονή της εκεί λήγει και αργότερα σήμερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους. Και αυτή είναι θετική θέση, καθώς ευνοεί τις επικοινωνίες και τις επαφές!

Τούτου λεχθέντος, ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά από σήμερα στους Ιχθύες. Ο Ερμής εδώ είναι πιο διαισθητικός και ευαίσθητος. Στις 16 του μήνα θα γυρίσει ανάδρομος μέσα στους Ιχθύες. Αυτή η συγκυρία θα σας ζητήσει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις!

Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 9 Μαρτίου, στα εδάφη του Υδροχόου. Μέχρι τότε θα έχετε κάνει τις διορθωτικές σας κινήσεις και θα είστε έτοιμοι για πρόοδο. Όσες ανανεώσεις, ανατροπές και αλλαγές πρέπει να γίνουν, ίσως να αρχίσουν και από σήμερα!

zodia-taro-45

Αστρολόγος προβλέψεις 03/02 Δευτέρα

Σήμερα ξεκινάει μια εβδομάδα που τα αποτελέσματά της θα εξαρτηθούν κυρίως από τη συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση. Είναι μια εβδομάδα που απαιτεί περισσότερο αυτοέλεγχο στις επιθυμίες ή τις ιδιοτροπίες σας. Η επιτυχία θα επιτευχθεί χάρη στη γοητεία σας και την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με τους άλλους. Εάν επιλέξετε να ενεργήσετε επιπόλαια και μη πρακτικά, θα πρέπει να αποδεχτείτε τις συνέπειες των πράξεων σας.

Σήμερα αποφύγετε να κλιμακώσετε προβλήματα ή διαφωνίες με έναν νεαρό άντρα… Δεν θα είναι μόνο πεισματάρης και βίαιος, μπορεί επίσης να έρθετε στα χέρια. Οι άνδρες άνω των 35 ετών ίσως απογοητευτούν ή ταραχθούν από ένα περιστατικό ή την απροσδόκητη εξέλιξη ενός σημαντικού γεγονότος. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα απαιτήσουν προσοχή σήμερα. Δεν πρέπει να βασιστείτε μόνο σε υποσχέσεις ή ελπίδες για την εξέλιξή τους.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα εκπλαγείτε από μια απροσδόκητη συνάντηση ή κάποιο γεγονός που θα σας γεμίσει ελπίδα ή θετικά συναισθήματα. Στη διάρκεια της μέρας θα αισθανθείτε τη ροή της ενέργειας, καθώς θα προκύψουν νέες δυναμικές ή ευκαιρίες. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αγορές που αφορούν την προσωπική σας εργασία ή το σπίτι σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/02 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα αφιερωθείτε πλήρως στην οικογένειά σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε. Πράξτε χωρίς να περιμένετε να λάβετε κάτι σε αντάλλαγμα. Λειτουργήστε με φυσικότητα και αν αυτές οι ενέργειες δημιουργούν δυσκολίες για εσάς, δουλέψτε πάνω στον χαρακτήρα σας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την ερωτική σας ζωή. Να δείξετε τα συναισθήματά σας, να φροντίσετε την οικογένεια και τους ανθρώπους που έχουν σημασία για εσάς. Οι γυναίκες σε αυτά τα ζώδια θα βιώσουν ένα ενδιαφέρον γεγονός που θα επηρεάσει το σπίτι ή την οικογένειά τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Δευτέρα θα είναι σημαντική ημέρα. Θα θέσει σε λειτουργία έναν αριθμό γεγονότων, που θα εξελιχθούν αυτή την εβδομάδα αλλά και λίγο περαιτέρω. Θα είναι σημαντικές οι ενέργειες ή οι συζητήσεις που θα έχετε με μια νεαρή γυναίκα, που δεν ζει μαζί σας ή που θα ταξιδέψει σήμερα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, αλλά μόνο αν σχετίζονται με κάποια συγκεκριμένη εργασία ή υποχρέωση.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα απολαύσετε να περάσετε χρόνο με φίλους, κατ’ ιδίαν ή μέσω διαδικτύου. Σήμερα είναι σημαντικό να συγκεντρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και γνώσεις μπορείτε σε διάφορους τομείς. Η σημερινή θα είναι σημαντική ημέρα για τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις, στις οποίες είναι μάλλον απίθανο να συναντήσετε δυσκολίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw