Αστρολόγος προβλέψεις 04/01 Σάββατο

astrologia-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 04/01 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω που κυβερνά. Η μακρά διαμονή του εκεί, βοηθά να μπαίνουν όλα σε σωστή σειρά!
Στο ίδιο ζώδιο βρίσκονται επίσης ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Δίας και ο Πλούτωνας. Όλοι μαζί εργάζονται από κοινού, προκειμένου όλοι οι τομείς να κινούνται με αίσιο πρόσημο!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Κριό. Ακολουθήστε τη ροή της ατμόσφαιρας και ασχοληθείτε με ό,τι θέλετε. Η Σελήνη θα βγει από το κενό, με το πέρασμά της στο ζώδιο του Ταύρου. Η ενέργεια θα αλλάξει και θα νιώθετε πιο προσγειωμένοι. Ίσως να βάλετε και σπόρους για κάποια πράγματα!

Η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Ουρανό από τον Ταύρο αργότερα… Και – τι έκπληξη! – βρίσκεστε μπροστά σε ένα μεταίχμιο. Ο Ουρανός κινιόταν ανάδρομος μέσα στον Ταύρο από τον Αύγουστο. Η προετοιμασία του να επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 10 Ιανουαρίου, αρχίζει να γίνεται αισθητή από σήμερα. Ευχάριστες ειδήσεις, ανακούφιση και βέβαιες αλλαγές είναι αυτά που πλανώνται στην ατμόσφαιρα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα είστε πιο αισιόδοξοι σχετικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις, πιο σίγουροι για την επίτευξη της επιτυχίας εκεί που τη χρειάζεστε. Θα έχετε περισσότερο άγχος για την ολοκλήρωση των καθημερινών σας καθηκόντων, αλλά προσπαθήστε να μην πιέζεστε. Το Σάββατο είναι καλή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν υπάρχει μια ειδική περίσταση. Συναντήσεις και συγκεντρώσεις που θα γίνουν με φίλους ή συγγενείς εκτός σπιτιού, θα σας προκαλέσουν διάφορα συναισθήματα και εμπειρίες.

Σήμερα, πολλές γυναίκες που έχουν παιδιά θα ασχοληθούν με την εκπαίδευσή τους. Τα άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια της Γης, μπορεί να αισθανθούν κάποια αδιαθεσία που δεν πρέπει να αγνοήσουν. Σήμερα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς θα υπαγορεύονται από διάφορα συναισθήματα που σας διακατέχουν. Στην ερωτική σας ζωή είναι πιθανό να αισθανθείτε παρεξηγημένοι, είτε ότι δεν παίρνετε την προσοχή που έχετε ανάγκη… Αλλά αυτές είναι δικές σας ερμηνείες, η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα κάνετε διάφορες συνομιλίες για σημαντικά οικονομικά θέματα, που θα αποτελέσουν προτεραιότητα την ερχόμενη εβδομάδα. Θα είστε πιο αγχωμένοι, γεγονός που μπορεί να οφείλεται σε κάποιο χθεσινό γεγονός. Σήμερα προγραμματίστε με τόλμη τα καθήκοντά σας για τις επόμενες μέρες, ακολουθώντας τη διαίσθησή σας. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού, θα αποτελέσει κομμάτι των εμπειριών που θα βιώσετε σήμερα.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/01 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα ο έρωτας και τα προσωπικά σας συναισθήματα θα καθορίσουν τις ενέργειες ή τις αποφάσεις σας. Το πόσο θα σας ωφελήσει αυτό, θα εξαρτηθεί από τα προσωπικά σας δεδομένα. Σε γενικές γραμμές, το Σάββατο πρέπει να ενεργήσετε προσεκτικά σε σημαντικά θέματα… Που σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη και την ανυπομονησία, με κάθε κόστος. Αν προσπαθήσετε να κοροϊδέψετε κάποιον ή αν επιδείξετε μεγάλη περιέργεια, μπορεί να οδηγηθείτε σε μια δυσάρεστη κατάσταση.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα είναι σημαντικό να μπορέσετε να κάνετε σημαντικές και θετικές συνομιλίες, με έναν άνδρα ή περισσότερους. Θα σας προκύψουν διάφορες εκπλήξεις σήμερα, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με άνδρες. Οι άνδρες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια, θα εκπλαγούν από κάποια νέα ή γεγονότα που θα συμβούν σήμερα.

Αστρολόγος προβλέψεις 04/01 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα έχετε μερικές περίεργες επαφές με παράλληλους κόσμους, ανθρώπους που έχουν αποβιώσει ή άλλες πνευματικές εμπειρίες. Μπορεί να μην τις αντιληφθείτε, ειδικά αν είστε υπερβολικά επικεντρωμένοι στα καθημερινά προβλήματα ή στις οικονομικές σας υποθέσεις. Στη διάρκεια της μέρας προσέξτε τις συναντήσεις, με ανθρώπους που μπορεί να πιαστούν από μια τυχαία λέξη και να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9