Αστρολόγος προβλέψεις 05/02 Τετάρτη

imerisies-27314-zvdio

Αστρολόγος προβλέψεις 05/02 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τους Ιχθύες που βρίσκεται ο επικοινωνιακός πλανήτης, συνεχίζει να συλλέγει πληροφορίες. Σήμερα θα βρεθεί σε αίσια θέση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Γι’ αυτό είναι πιθανό να λάβετε στοιχεία για όσα κατέχετε και για τις οικονομικές σας ανάγκες!

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 16 Φεβρουαρίου μέσα στους Ιχθύες. Τότε θα κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις, επιθεωρήσεις και επαναλήψεις στις κινήσεις σας. Η συμβουλή των άστρων είναι να κινηθείτε με αργή ταχύτητα!

Με τη Σελήνη στους Διδύμους, μαθαίνετε όσα τεκταίνονται γύρω σας και στο μυαλό σας. Μετά από ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες, η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας. Θα βγει από αυτό λίγο αργότερα, που θα περάσει στον Καρκίνο. Όλα θα αρχίσουν να γίνονται πιο άνετα και βολικά, θα αποζητάτε να «φωλιάσετε». Με τη Σελήνη στον Καρκίνο που κυβερνά, θα έχετε και την ανάγκη να προστατεύσετε τον προσωπικό σας χώρο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα είστε πολύ σοβαροί, υπεύθυνοι και φιλόδοξοι στις οικονομικές σας υποθέσεις και ενέργειες. Αυτή η στάση μπορεί να σας ωφελήσει ή να σας βλάψει. Όλα θα εξαρτηθούν από τους στόχους που έχετε ορίσει. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε έγγραφα ή συμβάσεις ανάλογου περιεχομένου – και αν δεν καταλαβαίνετε κάτι, να ζητήσετε διευκρινίσεις.

Κάποια αναπάντεχα προβλήματα, θα σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά τη συμπεριφορά και τις μεθόδους σας για να πετύχετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Σήμερα, πολλοί θα περιμένουν σημαντικά γεγονότα ή νέα. Θα σχετίζονται με την οικογένειά σας και ιδιαίτερα με κάποιο άτομο στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Θα λάβετε διευκρινήσεις και για ένα σημαντικό σχέδιο, που δεν θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε στο εγγύς μέλλον.

zwdia-66

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τετάρτη υποδεικνύει εκπλήξεις που θα σας φέρουν σε επαφή με τους νόμους τους σύμπαντος. Επιδείξετε ειλικρίνεια και ανοιχτό μυαλό. Έτσι θα μπορέσετε να εστιάσετε την προσοχή σας σε σημαντικά οικονομικά θέματα και δεσμεύσεις, που θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε. Στην προσωπική σας ζωή, η Τετάρτη φέρνει ευχάριστες εμπειρίες και ενδιαφέροντα νέα από κοντά και μακριά.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/02 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή για να πετύχετε καλά οικονομικά αποτελέσματα. Ίσως και να λάβετε κάποιο επιπλέον εισόδημα, χάρη στην επιμέλεια και την εργατικότητά σας. Τυχόν συγκρούσεις σήμερα θα σας προκαλέσουν παροδική σύγχυση. Η σημερινή μπορεί να είναι μια επιτυχημένη ημέρα, οπότε προγραμματίστε πολύ νωρίτερα τις προτεραιότητές σας.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα βιώσετε μια αναπάντεχη δοκιμασία, σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις. Η Τετάρτη μπορεί να είναι μια ξεχωριστή μέρα για την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης, με κάποιο άτομο που ζει κοντά ή μακριά.

Αστρολόγος προβλέψεις 05/02 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα μπορεί να έχετε συζητήσεις ή δεσμεύσεις για κάποιο επερχόμενο ταξίδι ή μια συνάντηση. Θα έχετε την τάση να αδιαφορείτε για τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, θα θέλετε να περάσετε την ημέρα σας κάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα, μήνυμα ή συνάντηση θα σας θυμίσει μια φιλική σχέση από το παρελθόν. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από κάποιους προσωπικούς φόβους και ανησυχίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9