Αστρολόγος προβλέψεις 07/01 Τρίτη

imerisies-provlepseis-zodia-kyriaki-1-6

Αστρολόγος προβλέψεις 07/01 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Τοξότη, απ’ όπου σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη από τους Διδύμους.

Οι Δίδυμοι και ο Τοξότης είναι τα ζώδια της επικοινωνίας και των πληροφοριών. Ο Τοξότης αφορά τη διεύρυνση των γνώσεων και την κατανόηση. Οι Δίδυμοι αφορούν την επικοινωνία τους σε καθημερινή βάση!

Ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω, απ’ όπου σας διατηρεί στην ορθή πορεία. Υπάρχει η ανάγκη για προσοχή και εστίαση στην ατμόσφαιρα… Οφείλεται στην επικείμενη σύνοδο του Ερμή με τους Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στις 11 και 12 του μήνα αντίστοιχα. Ίσως να υπάρχει κάποια πίεση εξαιτίας αυτής!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα είστε πιο αισιόδοξοι για την εξέλιξη των προσωπικών ή επαγγελματικών σας υποθέσεων. Θα χαρείτε με διάφορα νέα ή γεγονότα. Σήμερα αποφύγετε να εκδηλώσετε μικροπρέπεια, που μπορεί να σας κάνει ενοχλητικούς ή δυσάρεστους στους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Η Τρίτη δεν είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά για τις γυναίκες άνω των 35 ετών… Ούτε για επικοινωνία με ανθρώπους από άλλα μέρη, με τους οποίους θα πρέπει να επιλύσετε κάποια προβλήματα.

Τυχόν απροσδόκητα γεγονότα σήμερα μπορεί να σας απογοητεύσουν. Όχι επειδή θα είναι δυσάρεστα, αλλά επειδή έχουν εξελιχθεί με έναν τρόπο που δεν περιμένατε. Σήμερα να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, που θα κάνετε με το ταίρι σας ή άλλα οικεία πρόσωπα. Η μέρα υποδεικνύει απόπειρες εξαπάτησης ή χειραγώγησης που σχετίζονται με χρήματα. Θα περάσετε καλά σε συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, αν και καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από ανθρώπους που τους αρέσει να τσακώνονται.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα καιτου Τοξότη: Η Τρίτη σε γενικές γραμμές θα εξελιχθεί όπως περιμένετε. Τα δυσάρεστα νέα που θα λάβετε σήμερα, δεν θα σας αφορούν άμεσα αλλά θα προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζετε ή με τους οποίους σχετίζετε. Σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους. Μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε καλά.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/01 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα προσπαθήστε να κάνετε μια δουλειά που δεν είχατε χρόνο να κάνετε τη Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, με ή εξαιτίας ενός άντρα από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει περισσότερα τηλεφωνήματα, μηνύματα και αλληλογραφία.

tarw-taro-xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τρίτη θα είναι μια μοναδική μέρα. Αποδεχτείτε τη ως τέτοια και επωφεληθείτε από τις ευνοϊκές συνθήκες, για να ολοκληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εργασίες. Σήμερα οι οικογενειακές υποθέσεις θα είναι σε προτεραιότητα. Η μέρα φέρνει νέα ή κάποιο γεγονός, που σχετίζεται με ένα άτομο στο ζώδιο του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού.

Αστρολόγος προβλέψεις 07/01 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η μέρα σας θα είναι γεμάτη επικοινωνίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Από αυτούς θα μάθετε ενδιαφέροντα νέα ή χρήσιμες πληροφορίες. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς να αλληλοεπιδράσετε με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του νερού, όπως εσείς. Ένα γεγονός που αφορά μια νεαρή γυναίκα, θα αποτελέσει πηγή χαράς και συγκίνησης. Σήμερα μην αγνοήσετε τις συμβουλές ή τις πληροφορίες που θα λάβετε, από άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65