Αστρολόγος προβλέψεις 08/01 Τετάρτη

evdomadiaies-1016314

Αστρολόγος προβλέψεις 08/01 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τη θέση του στον Αιγόκερω ευνοεί την μεθοδική και σοβαρή σκέψη. Όλα αφορούν την πρακτικότητα και την απόδοση, ο επικοινωνιακός πλανήτης σας παράσχει όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Ο Ερμής θα συναντήσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στα εδάφη του Αιγόκερω, στις 11 και 12 Ιανουαρίου αντιστοίχως. Την οικοδόμηση αυτής της ατμόσφαιρας αρχίζετε να νιώθετε από τώρα. Σταθεροποιήστε την καθημερινότητά σας για να προχωρήσετε παρακάτω, κατασταλάξτε στα πραγματικά σας ζητούμενα!

Ο Ερμής θα βρεθεί σε αίσια θέση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες σήμερα. Αυτή η συγκυρία προάγει τη διαισθητική σας πλευρά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, τονίζοντας όσα γνωρίζετε και όσα εκφράζετε μεγαλόφωνα. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας, μπορείτε να μελετήσετε τα δεδομένα σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τετάρτη θα απαιτήσει μεγαλύτερη ακρίβεια στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Σκεφθείτε περισσότερο τον εαυτό σας σήμερα. Πώς θα διαφυλάξετε την αξιοπρέπειά σας, σε καταστάσεις όπου κάποιος θα προσπαθήσει να καταπιέσει τις επιθυμίες σας ή να σας βλάψει με κάποιον τρόπο. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την ολοκλήρωση υποθέσεων υλικού χαρακτήρα ή που αφορούν κάποια ιδιοκτησία, τις οποίες έχετε ήδη ξεκινήσει. Η σημερινή θα είναι καλή μέρα για να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητα ή αντικείμενα.

Την Τετάρτη θα εκπλαγείτε από μια απροσδόκητη αλλαγή στα σχέδιά σας. Μπορεί να έχει να κάνει με την αναπάντεχη απόφαση ενός ατόμου στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Θα συζητήσετε ενέργειες οικονομικού χαρακτήρα σε μια ερωτική ή συζυγική σχέση, με ένα άτομο στο ζώδιο του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα πρέπει να αποφεύγουν να είναι αγενείς ή δυσάρεστες στην εργασία τους.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα κάνετε κάποιες συζητήσεις και θα σχεδιάσετε μελλοντικές ενέργειες, για παιδιά και νέους στην οικογένειά σας. Θα εστιάσετε περισσότερο στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων. Την Τετάρτη, οι άνθρωποι και οι περιστάσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις σωστές λύσεις ή πρακτικές μεθόδους στα προβλήματά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/01 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα σας είναι δύσκολο να συζητήσετε με άλλους, καθώς συχνά θα προκύπτουν παρεξηγήσεις ή αντιπαραθέσεις. Αυτό θα αφορά κυρίως την επικοινωνία σας με αγνώστους ή ανθρώπους που είναι γνωστοί για τον αντιπαθητικό τους χαρακτήρα. Την Τετάρτη θα πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο πριν μιλήσετε, ώστε να μην προκαλέσετε το θυμό κάποιου με τα ανόητα σχόλιά σας.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τετάρτη θα εστιάσετε στην ολοκλήρωση των καθηκόντων και των πράξεων που έχετε ήδη αρχίσει. Σήμερα σίγουρα θα μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε, πιθανότατα με τη βοήθεια μερικών σημαντικών ανθρώπων. Η μέρα φέρνει συναντήσεις ή συγκεντρώσεις λόγω διαφόρων περιστάσεων, οικογενειακές ή επαγγελματικές συνομιλίες και πολλά άλλα.

Αστρολόγος προβλέψεις 08/01 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τετάρτη απαιτεί να πρέπει να είστε πολύ σοβαροί και υπεύθυνοι στην εκπλήρωση των καθηκόντων και των σχεδίων σας. Η μέρα υποδεικνύει μια σημαντική δέσμευση με έναν άντρα της οικογένειάς σας ή κάποιον γείτονα. Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή ημέρα για οικογενειακές δραστηριότητες, ειδικά για τους άνδρες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75