Αστρολόγος προβλέψεις 09/01 Πέμπτη

erwtikes-18314

Αστρολόγος προβλέψεις 09/01 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω. Από εκεί σας βοηθά να μάθετε και να κατανοήσετε καλύτερα την επαγγελματική αρένα. Το σύστημα και οι δομές του περιβάλλοντος εξελίχθηκαν και άλλαξαν αρκετά τα τελευταία 12 χρόνια. Είναι καιρός να συντονιστείτε μαζί τους!

Ο Δίας σας βοηθά επί αυτού, με όσα πρέπει να γνωρίζετε. Στον Αιγόκερω βρίσκονται επίσης οι Κρόνος και Πλούτωνας, παρέχοντας όση δύναμη χρειάζονται οι μεταμορφώσεις και οι αλλαγές. Ο Δίας τους συντροφεύει καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από τον Καρκίνο. Σε αυτό το ζώδιο θα είναι αύριο ακριβείας η Πανσέληνος. Η Σελήνη σε αυτά τα εδάφη αφορά το σπιτικό, την οικογένεια και τον τρόπο ζωής σας. Είναι όλα όσα θέλετε και χρειάζεστε, για να νιώθετε ασφαλείς και άνετοι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα είναι σημαντικό να κατανοήσετε τυχόν αμφιλεγόμενα ζητήματα, που έχουν προκύψει στην οικογένεια ή τον χώρο εργασίας σας. Θα προκύψουν πολλές αλλαγές σήμερα και θα είναι σημαντικό να τις δεχτείτε όπως έρθουν. Μην πανικοβληθείτε, μόνο και μόνο επειδή θα εκπλαγείτε από κάποια νέα ή ένα γεγονός. Την Πέμπτη θα βιώσετε ένα απροσδόκητο γεγονός, που αφορά έναν άντρα που γνωρίζετε.

Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας που έχετε καθυστερήσει για διάφορους λόγους. Μπορεί να μην είχατε επαρκείς πόρους ή οι περιστάσεις να μην είναι ευνοϊκές για την επιτυχή ανάπτυξή τους. Σήμερα μπορεί να ανησυχήσετε για την υγεία μιας γυναίκας που γνωρίζετε ή να έχετε άλλου είδους ανησυχίες. Η μέρα υποδεικνύει καλά νέα που αφορούν το προσωπικό ή οικογενειακό σας εισόδημα, συμβάσεις ή οικονομικές συμφωνίες και άλλα.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Πέμπτη θα βιώσετε περισσότερο άγχος στα καθημερινά σας καθήκοντα. Ωστόσο, θα είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στην ορθή εκπλήρωση των δεσμεύσεών σας. Δεν πρέπει να αφήσετε άτομα ή άλλες υποχρεώσεις να σας αποσπάσουν την προσοχή. Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα συναισθήματά σας και να μην τους επιτρέψετε να ελέγχουν τις αποφάσεις και τις πράξεις σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/01 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα η διάθεσή σας θα είναι κάπως πεσμένη. Γι’ αυτό θα υπάρχει συγκεκριμένη ή μπορεί και να οφείλεται σε μια άγρυπνη νύχτα. Περάστε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σήμερα, αξιοποιώντας τον χρόνο σας σε διάφορες οικιακές εργασίες. Η ολοκλήρωσή τους στο τέλος της ημέρας θα σας γεμίσει με περηφάνεια και ικανοποίηση. Η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική για τη ζωή σας, είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα προσπαθήσετε να ταξινομήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και να απαλλαγείτε από εκείνα που δεν χρειάζεστε. Μην βιαστείτε να τα πετάξετε, αλλά σκεφτείτε αν είναι χρήσιμα σε κάποιον άλλον ή πώς θα μπορούσαν να μεταποιηθούν. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα χαρείτε μια συζήτηση ή συνάντηση με διάφορους ανθρώπους. Επίσης, μπορεί να προκύψει μια διαμάχη που θα σας αφήσει με συναισθήματα πικρίας.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/01 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Πέμπτη θα είναι μια πολύ καλή μέρα, αρκεί να έχετε αρκετή ενέργεια, αισιοδοξία και προθυμία να ενεργήσετε γρήγορα. Η μέρα θα απαιτήσει γρήγορες αποφάσεις και ενέργειες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σας βάλει σε ρίσκα. Σήμερα θα λάβετε μια σημαντική απόφαση, που ίσως σχετίζεται ή επηρεάζεται από ένα άτομο στο ζώδιο της Παρθένου, του Αιγόκερω ή του Ταύρου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65