Αστρολόγος προβλέψεις 09/04 Πέμπτη

1631951336_6500_3dwallpapers92

Αστρολόγος προβλέψεις 09/04 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας διαμένει στον Αιγόκερω, όπου έχει και τη συντροφιά του Πλούτωνα.

Ο Δίας σχετίζεται με ό,τι αφορά την αλήθεια, τη γνώση και τη σοφία. Η συγκατοίκησή του με τον Πλούτωνα έχει τη δυναμική να αποκαλύψει βαθιά κρυμμένες και σκληρές αλήθειες!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Σκορπιό. Από εκεί απορρέει η ανάγκη του ελέγχου για όσα βιώνετε. Η ενέργεια του Σκορπιού είναι εσωστρεφής και ιδιωτική… Αλλά τα «κρυμμένα» μπορεί να βγουν στην επιφάνεια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα έχετε περισσότερη άνεση για να αναπτύξετε τα σχέδιά σας και να λάβετε σημαντικές αποφάσεις από τις οποίες εξαρτάται το μέλλον σας. Θα υπάρξουν ευνοϊκές τάσεις σε όσους από εσάς είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε. Θα υπάρξουν επίσης και εκείνοι που, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, θα κάνουν κατάχρηση ενέργειας και θα σπαταλήσουν πολύτιμο χρόνο. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για οικονομικές υποθέσεις, αλλά μην ξεχνάτε ότι εσείς ελέγχετε τις ενέργειες και τις αποφάσεις που σχετίζονται με τα χρήματα. Την Πέμπτη θα βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα ή μια ευχάριστη έκπληξη, που σχετίζεται με κάποιον συγγενή σας στο ζώδιο του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα CLEOPATRA αποκαλύπτει το ερωτικό πεπρωμένο

prodosiaΣήμερα θα έχετε μερικές πολύ αποδοτικές συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Προσπαθήστε να δεχτείτε την πραγματικότητα ή τις προτάσεις όπως έχουν: Κάποιοι παράγοντες θα επηρεάσουν όχι μόνο την οικονομική σας σταθερότητα αλλά και τα οικονομικά συμφέροντα μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα σκεφτείτε διάφορες ιδέες για να δημιουργήσετε θετική και χαρούμενη διάθεση στο σπίτι σας, να πραγματοποιήσετε μια ευχάριστη έκπληξη που θα φέρει χαμόγελα στους ανθρώπους γύρω σας. Η μέρα δεν ευνοεί τις ακριβές αγορές ή την πώληση ακινήτων, καθώς κινδυνεύετε να παραπλανηθείτε ή να εξαπατηθείτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα αισθανθείτε σήμερα μεγαλύτερο άγχος λόγω της ευαίσθητης συναισθηματικής σας κατάστασης. Θα είστε πιο ευαίσθητοι, ανυπόμονοι και ευερέθιστοι. Η αποτυχία να λάβετε έγκαιρα κάποιες σημαντικές πληροφορίες για εσάς, θα προκαλέσει έντονα (και στις περισσότερες περιπτώσεις αρνητικά) συναισθήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/04 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα προκαταρκτικά σας σχέδια, ειδικά εκείνα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Μπορεί να απογοητευτείτε από τα λόγια ή τις πράξεις κάποιου φίλου ή συναδέρφου σας. Σήμερα ενεργήστε με σύνεση και πρακτικότητα και μην δεσμευθείτε σε κάτι για αύριο ή για κάποια άλλη μέρα.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη θα πρέπει να διεκπεραιώσετε αρκετά καθήκοντα που αφορούν την οικογένεια ή τους φίλους σας. Θα βασιστείτε στη βοήθεια των συγγενών σας για την ολοκληρώσετε τις καθημερινές σας εργασίες στο σπίτι. Τυχόν εκπλήξεις σήμερα, μπορεί να ανοίξουν την πόρτα σε μια νέα αρχή στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/04 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα προγραμματίσετε μια σημαντική συζήτηση, πιθανότατα σχετική με μια γυναίκα στην οικογένειά σας. Η μέρα φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις σχετικά με έναν άνδρα που δεν είναι συγγενής σας. Εάν επιτρέψετε να προκύψει κάποια σύγκρουση στο σπίτι σας, είναι πιθανό να εξελιχθεί σε μια πιο περίπλοκη κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75