Αστρολόγος προβλέψεις 12/03 Πέμπτη

imerisies-21314

Αστρολόγος προβλέψεις 12/03 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκατοικεί με τους Άρη, Πλούτωνα και Κρόνο. Δεν έχει μείνει σε κανέναν αμφιβολία, ότι πρέπει να αναλαμβάνετε την ευθύνη για ό,τι κάνετε και όπου στοχεύετε!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα με μια μετακίνηση: Από τα εδάφη του Ζυγού, περνά στα ύδατα του Σκορπιού όπου θα παραμείνει και αύριο. Τώρα μπορείτε να είστε πιο εστιασμένοι και να διατηρήσετε τον έλεγχο των θεμάτων σας!

Στον Σκορπιό πλέον η Σελήνη, θα σχηματίσει διαδοχικές αντιθέσεις με τον Ουρανό και την Αφροδίτη από τον Ταύρο. Είναι καλή ευκαιρία να εντοπίσετε τους κατάλληλους χειρισμούς, για να απελευθερωθείτε από «χρέη»… Αυτά μπορεί να είναι οικονομικά, συναισθηματικά ή/και ψυχολογικά. αναζητήστε τα σημεία που πρέπει να επεξεργαστείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε τις νέες ιδέες σας. Η σημερινή είναι μια δυναμική και επιτυχημένη μέρα: Με νέες εμπορικές ευκαιρίες αν δραστηριοποιήστε σε αυτό τον τομέα, νέους πελάτες, ευκαιρίες διαφήμισης και άλλες ευνοϊκές επιχειρηματικές συνθήκες. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα υπάρξει ένταση στη σχέση σας με έναν άντρα. Θα προσπαθήσει να κερδίσει κάτι από εσάς με απάτη ή χειραγώγηση – και θα το καταλάβετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/03 Πέμπτη

Την Πέμπτη θα εξελιχθούν με επιτυχία σχέδια που αφορούν ένα παιδί ή κάποιο νεαρό άτομο. Έχουν ήδη τραβήξει την προσοχή σας με κάποιο τρόπο στο πρόσφατο παρελθόν. Η μέρα είναι ευνοϊκή για οικογενειακές συγκεντρώσεις και συναντήσεις, ανταλλαγή σημαντικών πληροφοριών που αφορούν την οικογένειά σας. Πολλοί θα χαρούν με νέα που θα φέρουν σταθερότητα και εμπιστοσύνη για το μέλλον.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα βιώσετε απροσδόκητες εμπειρίες με συγγενείς ή φίλους. Θα φανεί η επιρροή κάποιων γεγονότων από το πρόσφατο παρελθόν. Αν καταφέρετε να επικεντρωθείτε στην προετοιμασία για τις επίμενες αλλαγές, μπορείτε να περιμένετε μια παραγωγική μέρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Πέμπτη θα προκύψουν υποχρεώσεις ή έξοδα για τις προσωπικές σας ανάγκες ή της οικογένειάς σας. Θα εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα οικονομικής σημασίας που η εξέλιξή τους είναι ιδιαίτερα σημαντική. Σήμερα να αφοσιωθείτε σε ένα νέο εγχείρημα, από το οποίο περιμένετε συγκεκριμένα αποτελέσματα έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε τυχόν οικονομικές σας ανησυχίες. Να περιμένετε ευχάριστα νέα ή κάποιο γεγονός που θα αφορά την οικογένειά σας. Η μέρα θα εξελιχθεί με τον δικό της τρόπο, που μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/03 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα βιώσετε κάποιες αγχωτικές στιγμές. Αλλά δεν θα διαρκέσουν πολύ και θα σχετίζονται με σημαντικά γεγονότα που θα εξελιχθούν στ διάρκεια της ημέρας. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και επανενώσεις με συγγενείς. Οι γυναίκες θα πρέπει να κρατηθούν μακριά από ανόητες ή βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις. Σε γενικές γραμμές, η Πέμπτη δεν φέρνει σημαντικά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή. Αλλά μπορεί να μάθετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με μια ερωτική σας σχέση από το παρελθόν.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988