Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Τρίτη

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής θεός κινείται ανάδρομος στον Κριό, ωθώντας σας να προχωράτε με επιφύλαξη. Φροντίστε να δράτε ορθά!

Ο Άρης θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 13 Νοεμβρίου. Αλλά θα παραμείνει στον Κριό που κυβερνά, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που πρέπει!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Λέοντα, γεμίζοντας το πρωινό με ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση. Σύντομα το φεγγάρι περνά σε κενό πορείας, μέχρι να μπει στα εδάφη της Παρθένου.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τώρα οι δονήσεις στην ατμόσφαιρα γίνονται πιο πρακτικές και οργανωτικές. Με τη Σελήνη σε Βαλσαμική φάση (χάσης), αρχίστε να ετοιμάζετε τις προθέσεις σας για τη Νέα Σελήνη: Αναμένεται να σχηματιστεί την Τετάρτη στην Παρθένο!

Η Τρίτη σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου αλλαγών, που θα συνεχιστούν για πολύ καιρό. Ήρθε η στιγμή να δράσετε στην προσωπική ζωή, την καριέρα σας αλλά και στην κοινωνία όπου ζείτε. Η επιτυχία είναι εφικτή, με προσπάθεια και επικοινωνία. Οι εκδηλώσεις απάθειας ή έλλειψης θάρρους, θα προκαλέσουν στασιμότητα και αδράνεια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 15/09 Τα μυστικά των ερωτικών σχέσεων

chartomantia-098Μια απροσδόκητη κατάσταση στο χώρο εργασίας, μπορεί να σας κάνει να ξανασκεφτείτε την επαγγελματική σας θέση. Όσοι γεννηθήκατε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, δώστε προσοχή στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Τα κορίτσια και οι νέες γυναίκες μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητα προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις με τη συμπεριφορά τους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Θα επιλύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα στην οικογένεια ή με τους γείτονες, τους ενοικιαστές σας ή τον/την ιδιοκτήτρια του σπιτιού σας. Είναι πιθανό να εισπράξετε κάποια χρήματα. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα αν δεν το παρακάνετε με τις ιδιοτροπίες σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές κάποιου ατόμου στο ζώδιο των Δίδυμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα ξεκινήσετε τη μέρα σας γεμάτοι μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες. Η κατάσταση της υγεία σας θα είναι ασταθής, οπότε αποφύγετε την επίπονη εργασία. Αν αισθανθείτε αδιαθεσία, συμβουλευτείτε αμέσως γιατρό. Η μέρα υποδεικνύει σημαντικά γεγονότα ή αποφάσεις για την εργασία σας, κάποιο ταξίδι ή την προσωπική σας ζωή. Ξεκαθαρίστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε οποιεσδήποτε διαφορές και συγκρούσεις, μην τις αφήσετε να επιδεινωθούν.

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα κάποιου συγγενή. Αποφύγετε να δείξετε τα συναισθήματά σας όταν επικοινωνείτε ή συνεργάζεστε με άλλα άτομα. Θα υπάρξει ένταση στην επικοινωνία με ένα άτομο που έχετε επαγγελματικές επαφές. Όποια προβλήματα και αν προκύψουν, θα επιλυθούν σύντομα. Κάποια νέα που θα λάβετε, θα σας ενθουσιάσουν ή θα σχετίζονται με νέες ευκαιρίες για την πραγματοποίηση των ιδεών σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/09 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα αναλάβετε επείγοντα επαγγελματικά καθήκοντα. Δώστε προσοχή στην αυστηρή εφαρμογή τους και μην τα αναβάλλετε για κανένα λόγο. Προβλήματα που θα προκύψουν, θα οφείλονται κυρίως στα γεγονότα των προηγούμενων ημερών. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη των οικονομικών σας υποθέσεων και για την επίτευξη κερδών ή υψηλότερων εισοδημάτων. Αν ενεργήσετε με πονηριά ή προσπαθήσετε να εξαπατήσετε κάποιον, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65