Αστρολόγος προβλέψεις 16/03 Σάββατο

IMG_22397582340242

Αστρολόγος προβλέψεις 16/03 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ο πλανήτης της πειθαρχίας, σας θέτει σε κίνηση: Ολοκληρώστε τις υποχρεώσεις σας, προκειμένου να προχωρήσετε προς την επιτυχία. Θα νιώθετε ήδη ότι βρίσκεστε σε διαδικασία διεκπεραίωσης. Ο ανάδρομος Ερμής σας βοηθά να εντοπίσετε σημεία που σας έχουν διαφύγει, ώστε να βελτιώσετε τη διαδρομή σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο. Αυτή η θέση της εντείνει την ανάγκη να προοδεύσετε τις εξελίξεις. Μια αντίθεσης της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βάλει από νωρίς σε διάθεση διεκπεραίωσης. Η αίσια θέση του φεγγαριού προς τον Ήλιο από τους Ιχθύες, διασφαλίζει την ομαλή πλεύση σας. Η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, για να περάσει αργότερα στον Λέοντα. Είστε πανέτοιμοι να δράσετε!

Αστρολόγος προβλέψεις 16/03 Σάββατο

Το Σάββατο, σκεφτείτε πολύ πριν πάρετε κάποια απόφαση για να ταξιδέψετε. Η σημερινή μέρα ευνοεί τα ταξίδια είτε κοντινά είτε μακρινά, αλλά απαιτεί από εσάς να πάρετε τη σωστή απόφαση για το πού θα πάτε και με ποιον. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για το σχεδιασμό και τη σταθεροποίηση σημαντικών πραγμάτων στη ζωή σας, ειδικά για τις νέες γυναίκες.

zodia-taro-45

Σε πολλούς από εσάς σήμερα, θα δοθεί η αφορμή για μια συγκέντρωση στο σπίτι τους ή για να βιώσουν ένα ευχάριστο γεγονός σχετικό με κάποιον συγγενή τους. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα (όπου προκύψουν) θα σχετίζονται με γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 16/03 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα ασχοληθείτε με σημαντικά καθήκοντα που θα έχουν σχέση με την οικογένειά σας. Το Σάββατο, θα απαιτηθεί η προσοχή σας από κάποιον γύρω σας που θα χρειαστεί βοήθεια, συμβουλές ή φροντίδα. Σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε κάτι για τον κήπο σας, το σπίτι σας ή θα έχετε περισσότερες εργασίες στο κτήμα σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας, μιλώντας σε συγγενείς ή γείτονες. Σήμερα θα γίνουν συναντήσεις και συγκεντρώσεις για διάφορες περιστάσεις. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με μια αγορά ή ένα δώρο.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε σοβαρά καθήκοντα για να εκτελέσετε. Αυτά που θα κάνετε σήμερα θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για τα σχέδια της επόμενης εβδομάδας. Η σημερινή μέρα φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με χρήματα.

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα συμμετάσχουν σε μια συνάντηση ή κάποια άλλη εκδήλωση που σχετίζεται με κάποιο συγγενή ή φίλο. Η μέρα δεν φέρνει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα παρακολουθείτε την εξέλιξη των σχεδίων και συμφωνιών που έχετε ήδη κάνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia