Αστρολόγος προβλέψεις 17/01 Παρασκευή

zwdio-aderfi-psyxi

Αστρολόγος προβλέψεις 17/01 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τη θέση της στους Ιχθύες, η θεά της αρμονίας σας φορτίζει με ανιδιοτελή καλή θέληση. Η ενέργειά σας είναι φιλάνθρωπη και τρυφερή!

Η Αφροδίτη είναι ιδιαιτέρως προστατευτική από τα εδάφη των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει ως τις 7 Φεβρουαρίου. Μετά θα περάσει στον Κριό, απ’ όπου θα γίνει πιο «προσωπική». Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας θα φροντίζει λίγο περισσότερο τον εαυτό του!

Η Σελήνη βρίσκεται το πρωί στον Ζυγό, σε κενό πορείας. Είναι καλή στιγμή να κινηθείτε με το πρόγραμμα που έχετε ορίσει. Αργότερα η Σελήνη θα μπει στον Σκορπιό, όπου θα περάσει και το σαββατοκύριακο. Από αυτά τα εδάφη θα απαιτήσει περισσότερη εστίαση. Δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια όσα πρέπει να προσέξετε: Να είστε σε εγρήγορση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε επαγγελματικά καθήκοντα που – για τον έναν ή τον άλλο λόγο – έχετε παραμελήσει. Η εκπλήρωσή τους θα απαιτήσει περισσότερη υπομονή και ακρίβεια στις ενέργειές σας. Σήμερα αποφύγετε να είστε ενοχλητικοί ή αγενείς στην επικοινωνία σας με ανθρώπους στην καθημερινή σας ζωή. Την Παρασκευή μπορεί να υπάρξει μια διαμάχη με κάποιον άνδρα, για θέματα που αφορούν προσωπική ή οικογενειακή σας περιουσία, προβλήματα στο σπίτι και άλλα.

Σήμερα θα τεθούν σε δοκιμασία οι ερωτικές σχέσεις και οι σχέσεις γάμου… Ειδικά εκείνες που υφίστανται ενέργειες απιστίας από κάποιον από τους συντρόφους. Η Παρασκευή θα είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις – ή για οργάνωση τους κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, λόγω συναναστροφών με άτομα στα ζώδια του Σκορπιού, του Καρκίνου ή των Ιχθύων. Δυστυχώς, η μέρα φέρνει δυσάρεστα νέα για την κατάσταση υγείας κάποιου ατόμου που γνωρίζετε.

zvdia-zwdia-tarw

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Παρασκευή θα έχετε την τάση να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή σε φίλους – καινούργιους και παλιούς. Θα προτιμήσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους αντί να ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και είναι πιθανό να λάβετε ευχάριστα νέα από μακριά. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια ημέρα με θετικό πρόσημο. Είναι σημαντικό να επιδιώξετε την ισορροπία ανάμεσα στο καθήκον και τη διασκέδαση.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/01 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Παρασκευή τα γεγονότα θα εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς. Μπορεί να έχετε μια αίσθηση απώλειας, στασιμότητας και απαισιοδοξίας. Σήμερα καλό θα ήταν να είστε ανοιχτοί στα λόγια μιας νεαρής γυναίκας… Θα προσπαθήσει να σας επηρεάσει θετικά και να σας βγάλει από αυτή τη συγκεχυμένη κατάσταση. Σε γενικές γραμμές, η μέρα μπορεί να είναι σημαντική και ξεχωριστή. Μπορεί να βιώσετε μια σημαντική αλλαγή, που θα φέρει νέα πράγματα στη ζωή σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Παρασκευή θα είναι ξεχωριστή μέρα για εσάς, καθώς απροσδόκητα γεγονότα ίσως σας στερήσουν την ευκαιρία να τα απολαύσετε συναισθηματικά. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα μπορέσετε να επιτύχετε σημαντικά πράγματα, μια αλλαγή ή άλλες ενέργειες που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Σήμερα πάρτε σημαντικές αποφάσεις, χωρίς να φοβηθείτε τα ρίσκα.

Αστρολόγος προβλέψεις 17/01 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή θα σας δοθούν αφορμές να βιώσετε διάφορα θετικά συναισθήματα. Θα είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε κάποιες από τις ανησυχίες ή τα προβλήματά σας. Επίσης θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με θέματα που αφορούν τις οικονομικές σας υποθέσεις. Η επικοινωνία με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου θα είναι σημαντική και θετική για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia