Αστρολόγος προβλέψεις 17/11 Σάββατο

zwdia-moires

Αστρολόγος προβλέψεις 17/11 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πατέρας των Ολύμπιων θεών βρίσκεται στον Αιγόκερω εδώ και δύο χρόνια. Στόχος του είναι να δώσει κατευθυντήριες για όλα τα θέματα που χρειάζονται εκκαθαρίσεις και διορθωτικές κινήσεις, προκειμένου να σημειώσετε πρόοδο.

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους Ιχθύες. Από αυτό το υδάτινο ζώδιο, σας βοηθά να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων και να δείχνετε εμπιστοσύνη στις διεργασίες του σύμπαντος. Λίγη επιπλέον ευγένεια μπορεί να κάνει θαύματα… Η μέρα ενδείκνυται για να αναδείξετε τη φιλάνθρωπη πλευρά σας.

Σήμερα Σάββατο, οι περισσότερες από τις εκπλήξεις που θα βιώσετε θα σας κάνουν να αισθανθείτε θλίψη ή απογοήτευση, αντί για το αντίστροφο. Κάθε γεγονός που θα συμβεί σήμερα θα πρέπει να σας προβληματίσει για τη σημασία του στη ζωή σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ενδέχεται να προκύψει κάποιο πρόβλημα στην προσωπική σας ζωή, που θα σας προκαλέσει την επιθυμία να κάνετε μια αγορά ή θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα υλικής φύσεως. Για μερικούς από εσάς, η σημερινή μέρα υποδεικνύει μια επίσκεψη στο σπίτι συγγενών, φίλων ή γειτόνων λόγω μιας δυσάρεστης περίστασης.

Το Σάββατο μπορεί να χαρείτε με μια είδηση ​​ή κάποιο γεγονός που θα σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα που ταξιδεύει σήμερα ή που ζει σε άλλη πόλη.

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, το Σάββατο θα έχετε ευχάριστες προσωπικές εμπειρίες. Αυτές θα σχετίζονται με την οικογένεια σας, τους φίλους σας ή τον/τη σύντροφό σας. Μην χαραμίσετε τη σημερινή μέρα, διότι ευνοεί τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή την έναρξη νέων εγχειρημάτων. Αν εργάζεστε σήμερα να περιμένετε επιτυχία.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με έναν άνδρα ηλικίας 35 ετών, από τον οποίο θα μάθετε χρήσιμα ή ενδιαφέροντα πράγματα. Θα απολαύσετε τη συντροφιά ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας που ξέρει πώς να διασκεδάζει. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα είναι σύντομα, ασήμαντα ή η εξέλιξή τους δεν θα εξαρτάται από εσάς.

taro-6-9

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το Σάββατο θα είναι η μέρα που θα λάβετε περισσότερες επιστολές ή μηνύματα. Σήμερα μπορεί να νιώθετε υγιείς, ασταθείς ή να λάβετε νέα που θα αφορούν κάποιο πρόβλημα υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε. Σε γενικές γραμμές, αυτά που θα συμβούν το Σάββατο θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα αρχικά σας σχέδια και τις προσδοκίες σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο πιθανότατα να προτιμήσετε να μείνετε στο σπίτι, να επικεντρωθείτε σε κάποια προβλήματα ή περίπλοκες καταστάσεις που έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Σήμερα μπορεί να έχετε μια υπόθεση που θα αφορά τα χρήματα με κάποιον που γεννήθηκε στα ζώδια του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για να συζητήσετε ή να επιλύσετε διάφορα οικονομικά ζητήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia