Αστρολόγος προβλέψεις 18/01 Σάββατο

filtro (1)

Αστρολόγος προβλέψεις 18/01 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας διαμένει στον Αιγόκερω τα τελευταία δύο χρόνια. Η επιρροή του σας αναγκάζει να λειτουργείτε με σύνεση και οργάνωση – κάτι που ήδη γνωρίζετε καλά!

Ο Κρόνος είχε μια σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 12 του μήνα. Αυτή αποτέλεσε έναυσμα για όλους, προκειμένου να σημειώσουν πρόοδο με ανανεωμένη εστίαση. Αυτό το έτος πρέπει να διατηρήσετε τα πάντα σε σειρά για να δείτε εξελίξεις στους στόχους σας!

Ο Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο. Το πρωινό του τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα ανορθώσει τη διάθεσή σας. Δώστε περισσότερη σημασία στον οικονομικό και λογιστικό τομέα σας. Η Σελήνη από τον Σκορπιό, υπογραμμίζει την ανάγκη διατήρησης του ελέγχου σε ό,τι κάνετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα πασχίσετε για ποικιλία στις ενέργειές σας και θα βάλετε περισσότερα πράγματα στα καθημερινά σας καθήκοντα. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να επισκεφθείτε άγνωστα ή ενδιαφέροντα μέρη. Σήμερα αποφύγετε τα κουτσομπολιά και γενικά τις αναταραχές. Το Σάββατο να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας που αφορούν προσεχείς οικονομικές δεσμεύσεις… Είτε αφορούν την οικογένειά σας είτε σχετίζονται με την εργασία σας. Είναι πιθανό να προκύψουν λάθη, παραλείψεις ακόμη και προσπάθειες απάτης ή χειραγώγησης.

Σήμερα θα χαρείτε με κάποια απροσδόκητα νέα, που θα σας δώσουν ελπίδες ότι θα επιτύχετε κάτι σημαντικό στο εγγύς μέλλον. Το Σάββατο είναι ευνοϊκή μέρα για να προβληματιστείτε σχετικά με μια μοιραία αλλαγή στη ζωή σας… Θα αφορά το τέλος μιας διαδικασίας ή την ολοκλήρωση κάποιας δέσμευσης που έχετε αναλάβει εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί την επίλυση προβλημάτων που αφορούν το νοικοκυριό ή την περιουσία σας.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να δώσετε περισσότερη προσοχή στα παιδιά ή σε άλλα μέλη της οικογένειας, που είναι νεότερα από εσάς. Θα χρειαστούν σίγουρα την προσοχή σας, θα συζητήσετε και θα ήταν καλό να τους διδάξετε κάτι. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για δουλειά, είτε σχετίζεται με το σπίτι ή την καριέρα σας. Αυτή η μέρα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός στις ζωές των νεαρών γυναικών που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/01 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Το Σάββατο θα ήταν καλή ιδέα να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο σπίτι. Να το τακτοποιήσετε, να αναπαυθείτε, γενικά για να ασχοληθείτε με πράγματα που είναι σημαντικά ή χρήσιμα για εσάς. Σήμερα μπορεί να ικανοποιηθείτε με νέα ή με μια συνομιλία οικονομικού χαρακτήρα. Το Σάββατο μην αγνοήσετε τις συμβουλές ή τις πληροφορίες που θα πάρετε από έναν άνδρα, καθώς θα είναι πολύ χρήσιμες για εσάς.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα χαρείτε με συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους. Σήμερα μπορεί να κάνετε κάποιες βόλτες στη φύση ή να ταξιδέψετε σε ενδιαφέροντα μέρη. Όσο περισσότερους ανθρώπους γνωρίσετε σήμερα, τόσο πιο γεμάτοι θα αισθάνεστε με πληροφορίες και εντυπώσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 18/01 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα είναι συναισθηματική ημέρα, που σημαίνει ότι θα είστε ευχάριστη παρέα για τους άλλους. Αλλά μπορεί να γίνετε ενοχλητικοί, εάν δεν καταφέρετε να ελέγξετε σωστά τα συναισθήματά σας. Η μέρα φέρνει επιτυχία και ευνοϊκή εξέλιξη σε σχέδια και ενέργειες που είναι σημαντικά για εσάς. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συνομιλίες ή γεγονότα, που σχετίζονται με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot